De kleine dingen ..

maandag 26 mei 2014We hebben allemaal wel dingetjes die ons blij maken. Familie, vrienden, muziek, een hobby.. Maar staan we wel eens stil bij de kleinere dingen? Vandaag deel ik een aantal van mijn favoriete 'kleine' dingen die mij op zn tijd heel erg gelukkig maken. 
Om te beginnen op nummer 1 toch echt wel mijn Poes. (let niet op de rommel!) Al ruim 10 jaar is ze bijna dag en nacht bij me. Ze slaapt bij me, we ontbijten samen.. We douchen nog nét niet samen. Ze is nu 13 en ik hoop dat ze nog heel lang bij me blijft.


Sowieso doet eten het bij mij al heel goed, maar als ik dan ook nog eens héél lekker kan ontbijten, maakt dat mij heel erg gelukkig. Dit soort ontbijtjes moet ik niet te vaak doen, maar op zn tijd mag het best, toch?NEW YORK! Ik ben hier nu 2 keer geweest en man, wat een stad! Dit stond jaren lang op mijn wish list en ik ben onwijs blij dat ik er nu ben geweest. Ben bang dat ik er nooit genoeg van zal krijgen.
En dat brengt me tot het volgende ....


Shoppen & Starbucks. Dit was vorig jaar in New York.. Begin van  de shopsessie nog wel. Do I need to say more?


In bad met Lush! Ik heb geen bad thuis, maar zodra we op vakantie gaan en er is een bad maak ik altijd wel gebruik van een leuke Lush bruisbal. Want hey, een roze bad is nou eenmaal leuker dan een normaal bad ;)


Sushi! Heeft ook verder geen verklaring nodig denk ik...


Pakketjes ontvangen en uitpakken! Deze is van thebeautybakery en ik vind het héérlijk om eindelijk na lang wachten (alles voelt lang als je wacht) een pakketje binnen te krijgen en alles gelijk te testen.


En als laatst, voor nu.. Sporten, iets wat ik verschrikkelijk vind, maar tegelijkertijd ook geweldig vind. Dit kan je dus echt een haat liefdes relatie noemen. Ik hou van het gevoel die je krijgt na het sporten, wanneer je er weer een super work-out op hebt zitten en het toch maar weer gedaan hebt.Dit waren mijn little things I love, ik ben benieuwd waar jij blij van word. Laat je het achter in de comments? Ook loopt er nog een leuke winactie op mijn instagram, doe jij al mee? Volg me snel op @livingalie_nl en volg de stappen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende blogpost!


 


1 opmerking:

  1. Leuk! Mijn kat was bijna 10, alleen toen is ze dood gegaan aan een ziekte... Ik hield superveel van haar, ik deed ook alles samen met haar.. Hopelijk blijft die van jou nog superlang leven! ;)

    BeantwoordenVerwijderen