Favorieten at the moment

zaterdag 31 mei 2014


 
Iedereen herkent het denk ik wel, je hebt een hele boel beauty spullen, maar je pakt toch eigenlijk altijd dat ene product, telkens weer. Ik heb dat iniedergeval wel.. Daarom kan ik ook met zekerheid zeggen dat dit mijn favorieten zijn van het moment en eigenlijk al een hele lange tijd. Benieuwd? Kijk dan verder.


Als allereerst, iets wat ik al ruim 4 jaar gebruik. De shampoo en het masker van Aussie.
De miracle moist vind ik super fijn en ruikt ook nog eens heerlijk naar bubblegum! Tussendoor gebruik ik wel andere shampoo zodat mijn haar niet gewend raakt aan deze. Dan gebruik ik graag John Frieda.

Mijn haar was ik ongeveer 2 keer in de week, dat klinkt misschien weinig maar meerdere keren heeft mijn haar gewoon niet nodig. Mijn haar pluist als een malle en door het vaker te wassen word het alleen maar erger. Eigenlijk kan ik mijn haar ook 1 keer in de week wassen, maar dat vind ik iets té.

 Als mijn haar dan toch een keer vettig is en ik heb echt geen tijd om mijn haar te wassen gebruik ik deze droogshampoo van Lush. Het lijkt wel of al die droogshampoo's in spuitbussen magisch verdampen als je ze eenmaal één keer hebt gebruikt. Dat vind ik zonde van mijn geld. Deze daarentegen heb ik al een jaar en is nog niet eens voor een kwart leeg!

Nog twee haardproducten. Het masker (links) gebruik ik ongeveer één keer in de maand en werkt super verzachtend. Als je snel vet haar hebt raad ik het echter écht niet aan. De eerste keer dat ik het masker had gebruikt was ik wel 10 minuten lang aan het uitspoelen, totdat ik doorhad dat het product er al uit was maar het mijn haar dus gewoon zó ontzettend zacht maaktte. De bus rechts is een leave in conditioner in de vorm van een mouse. Heel fijn en ruikt naar karamel toffees.

Na het douchen zou ik me eigenlijk iets vaker moeten insmeren maar ik vind het gewoon een rot klus.
Áls ik het doe, gebruik ik op het moment heel graag deze twee bodybutters van Victoria's Secret. Love Spell & Pure Seduction. Allebei hele 'warme' geuren en fijn smeerbaar. Eigenlijk hoort de gele hier ook nog bij, Amber Romance, maar die is op het moment spoorloos..


Mijn favoriete blushes sinds ik me kan herinneren .. De bovenste foto is een bronzer, highlighter en blush in één. Deze wint van alle blushes die ik heb. Goedkoop en te koop bij de op=op van w7
De onderste is een blush van MAC in Melba, een hele mooie perzik kleur. Dit was een mega miskoop, maar uiteindelijk wist ik 'm wel te gebruikten, gelukkig! Ik liet hem een paar jaar geleden aansmeren en vond 'm stiekem helemaal niks. Way to orange! Ik durfde niets te zeggen en nam de blush toch maar mee. Nu ben ik er van gaan houden en hoop dat ik er nog lang van kan genieten.

De geuren die ik de afgelopen maanden veel heb gebruikt zijn de body splash van Victoria's Secret, in de geur pretty & pure van de Pink with a splash lijn. Deze is wel heel snel vervlogen qua geur maar verder is 'ie heerlijk. Het luchtje is van Juicy Couture. Peace, Love and Juicy Couture genaamd. Hele vreemde aparte geur maar de laatste tijd toch vaak opgehad. (en een érg leuke flacon)

Mooiste. Nagellak. EVER. Of iniedergeval voor nu .. Dit Chanel lakje nummer 531 Peridot is altijd weer leuk om te gebruiken. De kleur kan ik niet beschrijven. Groen, goud, geel.. Ik weet het niet. Waar ik nu typ lijkt het meer goud, maar net buiten waren mijn nagels toch weer beetje mosgroen met een glansje. Héél mooi.


Dit waren mijn favorieten beauty producten van dit moment. Als er iets is waar je meer van wilt weten hoef je het maar te vragen. Ook hoor ik graag wat jouw favoriete beauty product(en) zijn! Laat ze achter in de comments. Ik denk niet dat ik elke maand favorieten laat zien, gewoon omdat ik niet al te vaak verander van producten. Maar dat zien we nog allemaal wel hihi.
Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ook tips en verzoekjes zijn altijd welkom.

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk allemaal!! Ik zou het allemaal graag uitproberen! Sommige heb ik maar de meeste niet.

    BeantwoordenVerwijderen