Living a lie?

dinsdag 20 mei 2014

Hallo! Welkom op mijn blog!
 
Mijn naam is Rebecca en ik ben 22 jaar. Ik ben een super spontane meid die vol in het leven staat. Met de juiste vriendinnen & lieve familie om mij heen kan ik de hele wereld aan!
Ik ga met plezier naar mijn werk en na het werk vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen. Drankje, hapje, filmpje.. Met vriendinnen of alleen op de bank of juist gezellig stappen.
''Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!''Dit is hoe ik mijzelf voorheen eerlijk kon voorstellen.
Nu is het meer, Hoi. Ik ben Rebecca en ik ben 22 jaar. Dat was het wel zo een beetje.
 
Als ik mijzelf de vraag stel 'ben ik gelukkig' dan baal ik dat ik niet oprecht kan antwoorden dat ik dat ben.  Nee, ik ben niet gelukkig. Hoe dat komt? Dat weet ik niet.
 
Gister (19 mei 2014) heb ik besloten om eerlijk te worden. Lang genoeg heb ik gedaan alsof het allemaal goed met mij ging. Iemand vroeg mij hoe het ging en ik zei standaard; ja, wel goed.
In de hoop dat ze niet verder zouden vragen. Nu denk ik alleen maar, als iemand een half jaar geleden nou wel verder had gevraagd dan zat ik niet zo diep in het dal waar ik nu zit.
Daarna dacht ik, ik heb lange tijd tegen mijn vriendinnen, collega's, familie en kennissen gelogen. Als ik dit doe, hoeveel mensen in mijn naaste kring doen dit dan ook? En daar buiten?
 
 
Ik ben klaar met het leven in een leugen. Trust me, dit word niet één of ander emotioneel blog over hoe ontevreden ik met mijzelf ben, in tegendeel zelfs. Zie dit meer als zijnde een wake-up call naar iedereen toe, dat het oké is om er soms even doorheen te zitten. Aanstaande donderdag, de 22e, heb ik een afspraak met mijn huisarts om het erover te hebben ''wat nu''.
 
Schamen doe ik me niet meer, het gaat niet goed met mij en dat mag iedereen weten!
 

10 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd! Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooi verhaal! Ik heb zelf ook in zo'n dip gezeten, het voelt echt heel vervelend. Je komt er alleen maar sterker uit. Je kunt het! Suc6!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je een blog begonnen bent, heerlijk zo'n uitlaatklep he! Liefs, Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi om er zo mee naar buiten te komen ! De mens moet zich meer laten zien, en dan zal er pas een wereld opgaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je hele blog nu in twee dagen gelezen en ik vind je echt een heel leuk persoon (voor zover je dat kan zeggen als je iemands blog leest). Ik heb heel erg van al je artikeltjes genoten. Ik vind dat je een hele mooie vrouw bent. Veel plezier met bloggen verder en ik blijf je zeker volgen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of je mijn antwoord ooit nog zal terug lezen, maar je reactie heeft mij echt kippenvel gegeven. Al je reacties trouwens. Wat ontzettend lief!!

   Verwijderen