Plog: 21 mei 2014

woensdag 21 mei 2014


Hallo!

Vandaag mijn eerste PLOG ever. Waarin ik mijn heerlijke vrije dag laat zien van ochtend tot avond, met behulp van foto’s. Kijk je mee?
 
 
De dag begon voor mij rond kwart voor 9, ik word er steeds beter in om ook op mijn vrije dag op tijd uit mijn bed te stappen. Voorheen bleef ik makkelijk liggen tot 11 á 12 uur maar het gaat steeds beter!
Nog even lekker knuffelen met mijn kat voor ik uit bed stap. Dit is echt heerlijk wakker worden zo een knorrende kat naast je te vinden die altijd klaar is om te kroelen. 
 
YAAY! Instagram bekijken en zien dat je inmiddels de eerste 25 followers bereikt hebt. Dat was mijn eerste doel en daarom ga ik morgen de stad in om een leuke winactie bij elkaar te vinden. Gewoon als bedankje! Volg jij mijn instagram al? @livingalie_NL
 
 
 

Tijd voor ontbijt! Het werd lekkere havermout met  bessen en honing, met een grote kop groene thee. Gelukkig na het weer van vannacht kon ik toch buiten ontbijten. Daar word ik blij van!Na lekker uitgebreid te hebben ontbeten had ik ineens zin om mijn half afgebladderde nagels te doen. Van blauw werd het nu knal roze. Ik blijf me telkens verbazen hoe ontzettend fijn deze nagellakremover is van Etos eigen merk! De beste die ik tot nu toe heb gehad.
Daarna had ik met mijn moeder afgesproken in de stad om een lekker bakje koffie te gaan drinken. Ik ging een keer voor thee ipv mijn standaard keuze; cappuccino. Gezellig bijkletsen met mama!  Ik nam er niks bij want zat nog erg vol van mijn ontbijt. 
Een paar weken geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald dus ik ging uiteraard wel met de auto! Zo wist ik zeker dat ik niet als een verzopen kat aan zou komen.


 Eenmaal thuis was het tijd voor lunch. Normaal lunch ik nooit zo maar ik had wat dingetjes die op moesten en voor het avond eten had ik al wat. Zeker niet erg want het was super lekker. Zalm met een augurk en rauwkost. Yumm


 
Daarna heb ik niet heel veel meer gedaan. Ik heb wat folders doorgenomen en ben onder de overkapping in de tuin wat gaan lezen. Want het was toch best wel warm buiten
Voor ik het wist was het een paar uur later. Na heel wat koppen thee, instragram sessies & een leuk boek was het tijd om me ‘klaar’ te maken om te gaan sporten (lees: tas pakken en zorgen dat ik een elastiekje heb) Het was tijd voor weer een lesje Bodypump! En wat is dat leuk!


 

Eenmaal thuis was ik kapot, het fietsen naar huis was bijna niet meer te doen zo slap voelde ik me. Maar dat was wel op een goed gevoel, het was een heerlijke workout. Nu ETEN!! Ik heb altijd zó een honger na het sporten dus ik ging voor een flink bord pasta met zalm en room.Daarna kroop ik lekker op de bank, tv aan, kaarsjes aan & deze plog maken!

 
Ik hoop dat jullie mijn eerste echte artikel leuk vonden en zou het heel leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten. Hou mijn site & instagram in de gaten want er komt snel een leuke winactie! Als je nog ideeën hebt wat je graag zou willen zien in de winactie, laat het mij dan ook weten. In de comments of op instagram!

 

 

5 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke plog!! Leuk om te lezen hoe andere hun dag besteden!! Morgen weer??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk artikel om te lezen! En je hebt echt zo'n schattige kat☺️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ia een super leuke blog en leuk dat je jou ochtent met ons wil delen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, die naam maaikex11 is de Instagram naam van mijn vriendin Maaike, in het echt! En zij volgt je ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, die naam maaikex11 is de Instagram naam van mijn vriendin Maaike, in het echt! En zij volgt je ook :)

  BeantwoordenVerwijderen