Divaderme Lash Extender

vrijdag 6 juni 2014


Een product wat ons snel vollere en langere wimpers beloofd. Dat willen we allemaal, toch?
Maar werkt het ook? Ik heb het getest en laat jullie vandaag het resultaat zien. Kijken jullie mee?

Om te beginnen wil ik eerst even zeggen dat mijn mascara nogal oud is en ik dacht dat het wel meeviel, maar nu zie ik op de foto's dat ik toch best wel 'stokjes' effect wimpers krijg ervan, excuus.
Ik gebruik L'Oréal telescopic mascara, die ik overigens al járen gebruik.
Volgens het product geeft het een effect alsof je honderd kleine haartjes op je wimpers toevoegt. Langer, dikker en gezonder. Het aanbrengen doe je tussen je mascara lagen door. Eerst mascara, dan de lash extender en dan weer mascara om het te 'sealen'. Voordat ik dit product had opengemaakt had ik niet echt een idee wat ik kon verwachten. Ik dacht een gel achtige substantie misschien, of een mega dikke mascara? Toen ik 'm opende was het toch iets heel anders..

Het borsteltje heeft wel de vorm van een mascara borsteltje, maar daar blijft het ook bij.
De haartjes vlogen in het rond omdat ik niet bepaald voorzichtig was met het openen..
(note to self: voorzichtig openen!!)
Het borsteltje is heel erg fluffy en als je dichtbij kijkt zie je inderdaad allemaal kleine haartjes.
Een erg gek idee, al die kleine vezelachtige dingetjes, die je dan dicht bij je oog moet aanbrengen.
Wat als het er in komt? Prikt dat? Ik was echt super benieuwd.
Eerst even snel naar de ingrediënten kijken!

Er zijn maar weinig ingrediënten in dit product,
als eerst zie je Cellulose, dat is een ''koolhydraat' die aangemaakt word door bijna elke plant. Katoen en watten zijn de zuivere vorm hiervan.
Panthenol is een alcohol vorm van vitamine B5 en zorgt ervoor dat het product goed aan de haartjes blijft 'plakken'
verder alleen nog Vitamine E & Basilicum (!?) Ja echt.

Goed, niet echt 'slechte' dingen maar ik heb een keer een stukje wattenschijf in mijn oog gehad en dat was niet al te fijn. Dit voelde net zo zacht als een wattenschijfje en kan volgens mij ook best pijn doen..

Links is mijn oog zonder enig mascara, zoals je ziet heb ik hele blonde wimpers en lijkt het zonder mascara bijna alsof ik helemaal geen wimpers heb. Mascara is daarom echt mijn holy grail. Als er iets is waar ik niet zonder kan op make-up gebied is het wel mascara. Rechts zijn mijn wimpers met 1 laag mascara. 

Dan nu links 1 laagje mascara, 1 laagje lash extender en dan weer een laagje mascara.
Tip is wel om een beetje een 'natte' mascara te gebruiken, en om je hoofd niet naar achter te kantelen, zoals je meestal je mascara aanbrengt. Gewoon je hoofd recht houden, zo heb je minder kans dat de haartjes in je oog komen.
Op beeld vind ik niet dat het heel goed over komt maar wow hey! Wat een effect.
Ten eerste word het een stuk zwarter, maar mijn wimpers zijn ook een stuk dikker en voller.
Wel is het heel belangrijk om binnen een paar seconde na het opbrengen van je mascara de haartjes aan te brengen, aangezien ze moeten kleven aan je mascara. Daarom aan te raden om oog voor oog te werken.

En hier de lash extender op beide ogen. Heb op allebei de ogen 1 laagje mascara, 1 laagje lash extender en dan weer 1 laagje mascara. Er staat dat je zoveel laagjes kan doen zoals je wilt maar ik denk dat het effect daarvan niet echt mooi word. Dit is al erg dik en de wimpers plakken al een klein beetje aan elkaar, dat word alleen maar erger naar mate je meer op doet natuurlijk.
Na het aanbrengen op beide ogen zat mijn gezicht voor een deel onder de miniscule haartjes, er komt dus best wat fall-out vanaf. Gelukkig is dit heel makkelijk te verwijderen met een kwastje.

Nogmaals, op beeld komt het niet heel goed over, maar in het echt zie ik wel goed resultaat. Het is niet een product wat ik vaak zou gebruiken want vind het opzich best nog wat werk. Oké wel makkelijker dan nepwimpers, maar die draag ik ook niet elke dag.

Het verwijderen van de 'extension' werkt gewoon alsof je je normale mascara eraf haalt.
Nét ietsje harder wrijven is wel nodig maar niet dat je keihard moet gaan boenen. Nog even een fullface fotootje, waar ikzelf best goed resultaat zie. Mijn wimpers zijn niet zozeer veel langer, maar een stukje dikker en zwarter zijn ze wel. Waar ik erg blij mee ben!
De lipstick is van de action (review vind je hier)

Nadat ik alle foto's had gemaakt en dit aan het typen was, bedacht ik me ineens dat ik niet wist hoe duur dit product was, of zelfs waar je het kunt kopen. Ik heb dit product gekregen van iemand die 'm op een beautybeurs gekregen had en wist er verder ook niks van.
Na wat google werk kwam ik erachter dat het nog best moeilijk te krijgen is + dat het product aan de dure kant is. Namelijk afgerond €27,00
Mocht je dit product toch willen kopen, kun je hem hier vinden


Ik hoop dat jullie deze review leuk vonden om te lezen. Laat vooral een comment achter want daar ben ik dol op hihi. Nog ideeën voor reviews? Laat het vooral weten.

6 opmerkingen:

 1. Die laatste foto is leuk Rebecca! Je krijgt er echt prachtige volle wimpers van. Al vind ik je wimpers zonder die lash extender ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf effect! Die laatste foto is ook mooi trouwens, wauw je ogen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Je ziet duidelijk het verschil! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Wat een verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauuwiiee echt mooi! Staat je goed ♥ Alleen wel aan de dure kant! x

  BeantwoordenVerwijderen