Mijn go to krullen

zondag 15 juni 2014Mijn allereerste video! Wat is dat vreemd om te doen zeg, hihi. Zoals je wel kunt zien ben ik nog geen held in het bewerken en vind ik het ook allemaal nog best moeilijk. Tijdens het opnemen had ik 3 enorme kriebelhoestbuien en niesaanvallen. Maar goed, hij is er, de eerste video. De tang die ik gebruik is de pearl wand van Remington en is onder andere bij de kijkshop verkrijgbaar. Ik gebruik vooraf een heat protect spray en na dat mijn haar afgekoeld is een conditioner mousse. Achteraf gebruik ik géén haarspray, deze krullen blijven zonder spray ongeveer 3 dagen zitten. (of totdat ik mijn haar was) De krullen zijn het mooist de dag na het maken.

 Remington styling wand. Type; Pearl wand en is afgerond €35,00 onderandere bij de kijkshop


De krullen blijven met gemak dagen zitten. Het ligt er natuurlijk aan hoe snel en vaak je het wast maar bij mij gaat het met gemak 3 á 4 dagen mee. Bij de meeste krultangen die ik gebruik heb, zelfs de duurdere van chi, blijven de krullen net een halve dag zitten. Als jij ook dit probleem herkent, raad ik zeker weten deze aan van Remington!

Ik hoop dat jullie iets aan deze video hebben gehad. Bedankt voor het kijken.

Liefs, Rebecca

13 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat een gaaf filmpje! En wat een super mooi haar heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw de krullen zien er erg mooi uit en staan je goed! Binnenkort maar eventjes een krultang halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat mooi zeg! Je hebt prachtig haar en het staat je super goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb jij mooi haar zeg :O En een leuk filmpje! xoxo
  http://justaquotelover.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je prachtig. Je hebt ook erg mooi lang haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi filmpje! Die krullen staan je echt zo onwijs mooi! Wat ben jij een mooie meid om te zien! Soms vind ik het zo jammer dat ik kort haar heb.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh wat leuk om te horen, dankjewel! :)
   Maar met kort haar kun je ook echt onwijs leuke dingen!

   Verwijderen
 7. Ik wil ook jou haar!! Wat mooi zeg. ♡♥
  leuk zo stap voor stap, moet ik ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb diezelfde krultang! Maar ik krijg altijd hele lelijke mini krullen ermee?? Hoe kan dat?
  Deze krullen zijn mooi beachy en dat wil ik ook.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk filmpje geworden zo :). Heb gister toevallig ook voor het eerst een filmpje gemaakt. En dat is idd best ingewikkeld. Maar hé oefening baart kunst! Gewoon lekker doorgaan ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk filmpje krullen staat je super mooi ! 🎀

  Xx @beautylover_nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat mooi! Ik vind het ook een súper leuk filmpje geworden!!! XX Liefs

  BeantwoordenVerwijderen