MAX Action lipstick review

dinsdag 3 juni 2014

Loop jij ook altijd in de Action en denkt bij jezelf ''hoe zou dat make-up toch zijn?''
Vandaag review ik de max lipsticks van de action, kijk je mee?


Mijn allereerste gedachten toen ik de lipsticks in de bakken zag liggen was niet al te positief..
Wat kan je nou eenmaal verwachten van een 2 pack lipstick voor maar €0,89
De lipsticks komen per 2 in een papieren pakje, ziet er erg cheap uit en je kan ook de kleur combi niet kiezen. Wel zitten sommige kleuren met andere kleuren in een pakje dus daar moet je even op letten.

Al eerder heb ik een mascara en een oogpotlood getest van de Action en die vond ik verschrikkelijk.
Goed, toch maar positief beginnen..

Ik heb een beetje kriskras getest, maar ik laat het zien in de volgorde van de foto hierboven.

 
 
Om te beginnen is dit Tullip pink, dit is mijn favoriete kleur! Heel zacht en smeert lekker over de lippen. Een heerlijk felle roze, hier was ik al een beste tijd naar opzoek! Deze had ik als laatst getest en ook opgelaten. Na het eten en nog wat drinken zit 'ie er nog helemaal goed op! Wauw!
 


 
Hot pink - Ook heel enthousiast over deze! De kleur is fel, zeker wat ik had gehoopt bij de naam hot pink. Enige nadeel bij deze, is dat hij klontjes achter liet. Had nooit gedacht dat het ook voor kon komen bij lipstick.. Helaas een minpuntje.
 
 
 
Pink blush - Een beetje metallic achtig roze.. Heel subtiel kleurtje en deze lipstick was onwijs zacht, wat erg lekker uitsmeerde, maar helaas ook al je velletjes en scheurtjes in en op de lippen accentueert.
 
 
Raspberry - Een soort kleurtje als dit wilde ik al érg lang. Beetje een mix tussen roze en rood. Fel maar niet té en dan ook nog eens zo verzachtend voor de lippen. Alleen erg jammer dat ik deze lipstick denk ik te veel heb doorgedraaid want hij draait niet meer terug. Of terwijl.. hij blijft omhoog staan en kan de lipstick dus niet meer sluiten. Nu gaat 'ie dus langzaam uitdrogen. Helaas! Maar ga deze zeker kopen.
 
 
Poppy peach - Geeft totaal niet af, na 10 lagen heb ik uiteidenlijk dit effect kunnen krijgen. De kleur is wel peachy en dat kan best mooi zijn. Ik ben aan de bleke kant en kan het dus echt niet hebben. Dit zou ik meer gebruiken als een lippenbalsem want wel smeert de lipstick heel goed, en worden mijn lippen ook een beetje nattig. Gewoon een voedende glans voor de lippen. 
 
 
Dazzling red - Minder rood dan dat de lipstick in de huls is. Maar als nog een mooi kleurtje. Deze heb ik ongeveer 10 minuten opgehad omdat ik tussendoor even wat moest doen en merkte al gauw dat deze best snel uitdroogt op de lippen. Ken je dat gevoel op je gezicht als je maskertje opdroogt? Zo voelde deze lipstick aan op mijn lippen.
 
 
Silk nude - Gatverdamme. Ik denk dat ik de halve lipstick op heb zitten smeren en dan nog kwam er niks van af. Na meerdere pogingen heb ik het opgegeven. Buiten het feit dat ik nude lipstick sowieso niet mooi vind, vind ik deze gewoon echt heel lelijk.
 
 
Dark nude - Persoonlijk houd ik meer van fellere kleurtjes, of doorzichtig. Echter vond ik dit een héle mooie kleur. Wat ik totaal niet had verwacht toen ik de lipsticks op de foto zette. Wel zitten hier ongeveer ook 9 lagen op want de kleur gaf niet goed af. Weinig pigment en ook een beetje uitdrogend.
 

Al met al ben ik een stuk positiever over deze goedkope lipsticks dan ik zou denken.
Op Silk nude & Poppy peach na, vind ik het mooie kleurtjes en smeren ook erg fijn.
De kleuren blijven goed zitten en dat voor nog geen €0.50 per lipstick!
Je moet niet verwachten dat ze net zo goed zijn als MAC of YSL lipsticks, maar als je opzoek bent naar goeie budget proof lipsticks, raad ik zeker deze aan.

Leuk extraatje, alle lipsticks bevatten aloë vera & vitamine E, wat zorgt voor zachte lippen.
Ook zijn ze niet op dieren getest, wat ik ook altijd wel fijn vind.

Heb jij al ervaring met deze lipsticks van de Action? Of ga je ze na het lezen van deze review ook aanschaffen? Ik ben benieuwd wat jouw favoriete kleur is.. Laat je het even achter in de comments? :)9 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Zeker weten! Draag ze nu al elke dag en zijn erg fijn.

   Verwijderen
 2. Leuke blog!

  volg me ook op bloglovin als sunshinebyson

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat had ik niet verwacht van de action ! Vooral de eerste twee lipsticks zijn erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen