Showerroutine

dinsdag 24 juni 2014

Hallo allemaal, vandaag deel ik met jullie al mijn producten die ik gebruik onder de douche. Zie het als een soort mini reviews hihi. Bij alles zal ik een klein beetje vertellen en mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Mijn doucheroutine begin ik met een uitgebreide scrubbeurt, deze is van THERME in japanese sento.
Dit is mijn fijnste scrub voor de zomer dagen. De geur is heel subtiel en de scrub is heel fijn. In de winter houd ik van hele grove scrub maar voor deze dagen werkt deze prima. De geur kan ik niet echt beschrijven .. het is gewoon een heel lief, zacht geurtje. Yummy! Heel vaak zijn deze scrubs 1+1 gratis bij de etos dus dat is zeker een aanrader!

Daarna scheer ik álles. Hier ga ik niet meer verder op in haha. Spreekt voor zich toch? Mijn scheermesjes zijn volgens mij kruitvat eigen merk, en ze zijn mega slecht. Ik heb één mesje nodig per been en dat is natuurlijk abnormaal. En nee, ik heb geen pikzwarte donkere dikke haren op mijn benen. Echter zijn ze wel goedkoop dus ach, ik maak ze maar gewoon op en neem het voor lief.

Mijn favoriete shampoo sinds ongeveer al 2 jaar is die van AUSSIE in miracle moist. Hij ruikt heel lekker naar bubblegum en is één van de weinige shampoos die ik ook nog ruik in mijn haar na het douchen. Maakt mijn haar heel goed schoon, en niet te uitgedroogd. Wat veel shampoos bij mijn haar wel doen.

Geen conditioner dit keer, maar een maskertje van John Frieda, miraculous recovery. Niet om te gillen maar doet wel wat een maskertje hoort te doen. Maakt het zacht maar naar mijn mening iets té zacht. Elastiekjes die schuiven gewoon uit mijn haar hihi. Ik gebruik een haarmasker ongeveer één keer in de week en die verwissel ik ook telkens per douchebeurt.

Terwijl mijn maskertje in trekt in mijn haren scrub ik met deze morning burst van clean&clear mijn gezicht. Deze is helaas niet in Nederland te krijgen, wat ik normaal zelf echt niet leuk vind als ik iets aan het lezen ben en het is hier niet te krijgen. Dus sorry daarvoor, maar ik gebruik 'm nou eenmaal erg graag. In 2016 ga ik weer naar Amerika dus dan neem ik er wel één extra mee voor een winactie haha, nog even 2 jaar wachten! Ik spoel de scrub nog niet af...

Ahw bijna op :( mijn heerlijke cinnamon buns van Philosophy. Terwijl ik heel erg gehecht ben aan zomer geuren in de zomer en winter geuren in de winter. Vind ik deze winterse warme geur op dit moment niet erg. Normaal gaat dat een beetje tegen mijn principes in, geen idee waarom haha.
Hij ruikt net zo lekker als dat de naam al klinkt, en als ik niet nog een bak vol douchegels had, had ik 'm zeker opnieuw gekocht wanneer hij echt op zou zijn.

Dan spoel ik alles tegelijk uit, het masker uit mijn haar, de scrub van mijn gezicht en de douchegel van mijn lichaam. En klaar! Al met al ben ik 15 minuutjes bezig. Klinkt misschien lang maar dit doe ik natuurlijk niet elke dag. Dit is wel een meer uitgebreide routine. Scheren doe ik niet elke dag en scrubben ook niet. Dat zijn de twee dingen die het meeste tijd in beslag nemen.

Dan nog even alles insmeren met deze bodylotion van victoria's secret, in sweet tease. Heel lekker zoet en goed fijn smeerbaar. Hele fijne subtiele glittertjes erin die je mooi ziet op pas geschoren benen.

En dan ben ik écht klaar.
Is jullie doucheroutine ook zo uitgebreid? En heb jij ook bepaalde favorieten die je toch telkens weer pakt?

Hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, misschien een beetje een lang post hihi12 opmerkingen:

 1. die Aussie shampoo wil ik zo graag! :) Lijkt me heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo hee! Kom ik aan met alleen een shampoo en een douchegel! Lekker allemaal hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaaah! Dan mag je wel 60 minuten uittrekken voor een douchebeurt! Hihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmmmm, zo zou je elke dag wel 3x willen douchen!
  Die Aussie shampoo ga ik ook kopen, ik ben daar heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een stel fijne producten. Ik heb ze gedn van allen ooit gebruikt. Die douchegel van Philosophy lijkt me heerlijk ruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke producten! Ik heb onlangs dezelfde Therme scrub op gemaakt vond hem echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne routine die bestaat uit heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om je doucheroutine te zien! Je gebruikt veel fijne producten, die douchegel van Philosophy wil ik ook nog eens kopen, die ruikt zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Therme heeft inderdaad echt heerlijke scrubs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeps, haha, ik voerde mijn comment in bij het contact veld, sorry! Maar die Aussie shampoo is inderdaad heerlijk, ik gebruik hem ook! En die Therme scrubs lijkt me ook erg fijn, ik ga de acties maar even in de gaten houden ;-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien! Mijn douche routine is niet zo uitgebreid haha.

  BeantwoordenVerwijderen