Testers; goeie reclame of pure onzin?

maandag 9 juni 2014

Vandaag even iets anders.. Ik heb jullie mening nodig! En dan wel te verstaan over testers.
De een vind het onzin, de ander vind het super leuk en heeft bakken vol.
Ik ben benieuwd naar jullie mening en hoop dat jullie mij even kunnen helpen voor een schoolopdracht van een vriendin van mij. Kijken (en discussiëren) jullie mee?

Testers ... Ik weet het nog zo net niet.. Ik vind het leuk,
maar ze kunnen soms ook te ver gaan en dan vind ik het ergens toch erg zonde.
Al het materiaal wat er voor moet worden gebruikt, al het product wat er in moet.. Kan je dan toch misschien een beetje milieuvervuiling noemen. Zelf heb ik amper testers, ik geef ze vaak weg.
Toch denk ik dat testers een beetje onzinnig zijn. Voor zover ik weet heb ik nog nooit iets gekocht aan de hand van een tester.

Dat komt neer op mijn volgende punt, de testers die ik echt niet snap zijn die parfum doekjes.
Wat kan je daar nou eenmaal mee? Ten eerste droogt het gelijk mijn huid uit daar waar ik het aanbreng, ten tweede vind ik ze altijd veel te sterk en ten derde kan je het maar éénmalig gebruiken en dan weer weggooien. De testers die in een flesje zitten kan je tenminste nog meenemen in je tas.
Ohja en ze voelen ook nog eens onwijs vies hihi.

Dan wat ik ook niet begrijp zijn die stomme zakjes met shampoo erin. Die krijg ik nooit open onder de douche (meeste overige testzakjes trouwens ook niet...) en er zit naar mijn mening veel te weinig in om te gebruiken en dus goed te kunnen testen.

Nee, van mij hoeven die dingen echt niet.

Dit soort testers vind ik daarentegen wel weer ideaal. Voor op reis, een nachtje in een hotel, of een avondje bij je vriend(in). De biosilk helemaal rechts heb ik nu al een beste tijd en gebruik ik standaard als ik op vakantie ga. Heel fijn! De tandpasta's zijn ook een perfect formaat voor een vakantie. Weegt nog eens niets en gaat zo mee.

Ohja, de testers die ze uitdelen op straat vind ik ook leuk hihih. Alleen jammer dat ze de blikjes openen. Maar goed, dat is voor al de mensen die 100 keer langs lopen en de voorraad kast zo willen aanvullen. Jammer, maar het is niet anders.

Oké, dit zijn dus mijn meningen. Nu ben ik benieuwd naar die van jullie! Laat het alsjeblieft weten in de comments want we hebben de antwoorden nodig. Onzin? Of hele goeie reclame?
Ook wil ik graag weten of jullie wel eens iets gekocht hebben naar aanleiding van een testertje.
Alvast heel erg bedankt!8 opmerkingen:

 1. Hoii! , nou hier komt mijn mening over testers.Aan de ene kant zitten er erg fijne testers tussen , maar er zitten inderdaad ook echt onbenullige testers tussen, ik neem ze altijd maar gewoon aan. De shampoo en cremspoeling zakjes zijn erg onhandig , ik krijg ze ook nooit handig open, en er zit ook te weinig in om je haren te wassen. Die in tubes zitten vind ik ook echt heel er handig. Ik vind het wel handig dat er testers zijn , om gelijk een hele fles of pakje te kopen , waarvan je niet weet hoe het reageerd op je huid of hoe jij het vindt , vindt ik ook niet erg fijn . Ik hoop dat het een beetje nuttig is wat ik heb getypt. x Mila

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vindt de meeste testers wel heel erg leuk! Zitten nuttige dingen bij! De doekjes snap ik idd niet helemaal! Die mij de parfum testers maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Testers vindt ik op zich wel heel nuttig! In ieder geval voor de keuze van luchtjes enzo. Maar er zijn er ook wel een hoop die een beetje nutteloos zijn, idd o.a. de doekjes! Leuke, nuttige blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vindt testers echt super leuk. Heb 2 keer iets gekocht op basis van een tester. Een dag creme en een luchtje :) De tester op straat zijn idd ook leuk, vooral eten hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik meestal testers wil en heb soms wel een product gekocht hierna.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind inderdaad de tester in zakjes super onhandig, zelf heb ik heel dik haar dus wanneer ik een tester met shampoo heb red ik het nooit om mijn hele haar te kunnen wassen. Hooguit mijn punten. Kleine parfum testertjes vind ik wel erg handig, wanneer ik twijfel over een geur krijg ik wel de kans de geur eerst uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heey, ik ben het helemaal met je eens! Sommige testers slaan echt nergens op terwijl andere juist handig zijn om mee te nemen als je een weekend weg gaat!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is echt te zien hoe groot de testers zijn om te kunnen oordelen. Je kan nooit na 1x gebruik weten of iets effectief goed voor je is. Parfumstaaltjes zijn wel handig maar vaak heel onhandig. Te kleine testers heb je al helemaal niets aan. Als ik bijvoorbeeld testers bij lush krijg dan is dat gewoon om te kijken of het lekker ruikt, hoe het werkt en of ik er geen uitslag van krijg.

  BeantwoordenVerwijderen