therme scrub review.

donderdag 26 juni 2014

Review time! Dit keer over 2 heerlijke scrubs van THERME. Twee totaal andere scrubs maar hebben allebei een heerlijke werking. Scrubben is heel goed voor je huid, het verwijderd al je dode huidcellen die ervoor kunnen zorgen dat je huid er schilferig uitziet, maar ook erg droog aanvoelt.
Lees verder om te zien wat ik van deze twee scrubs vind...

Dit zijn de scrubs, links zie je Finn sauna hot/cold scrub en rechts de Japanese sento scrub.
De scrubs zitten beide in een mooie glazen pot met daarin in beide 500 ml aan product. Daar ga je dus best een tijdje mee doen, zelfs ik, die houd van véél scrub.
De sluiting vind ik erg handig, want tijdens het douchen kan je 'm heel makkelijk omlaag doen zodat de pot nog wel open staat, maar er geen water bij kan komen. Zodra er water bij komt kan je je scrub 'verpesten' en kan er bacteriegroei ontstaan waardoor je schimmelvorming kan krijgen.

Gemiddeld scrub ik mijn lichaam één keer per week. Ik heb helemaal geen gevoelige huid en kan best wat hebben, maar ik vind één keer per week echt wel meer dan genoeg.
Persoonlijk ben ik meer van de grove scrub. Grote stukken en gevoelloze handen tijdens het aanbrengen. Yup, daar houd ik van! Nóg beter is met een scrubhandschoen, dan voel ik de schuring niet op mijn handen maar alleen daar waar ik het wil.

Beide scrubs zijn heel anders, dat kan je goed zien op deze foto. De Finn sauna is veel vloeibaarder en zit veel meer olie in dan Japanese sento, die is meer op basis van een soort creme.

Mijn voorkeur ging daarom gelijk uit naar Finn sauna, de geur alleen al was heerlijk. Dit deed me echt denken aan als ik vroeger ging stomen als ik heel erg verkouden was. Deze scrub is heerlijk in de winter want als je eenmaal onder de douche staat en de scrub gaat gebruiken, al je holtes open zullen gaan. De geur van eucalyptus vind ik sowieso heel erg lekker dus deze scrub is echt top!

De Japanese Sento is heel erg subtiel, heel creme-achtig. Ook wel heel lekker maar heb bij deze minder het idee dat ik ook echt aan het scrubben ben. Voor deze zomerse dagen vind ik dat echter meer dan genoeg en hoef ik niet zo flink te scrubben als in de winter.

Hier zie je nog even het verschil. De winnaar voor mij is echt wel de Finn sauna, alleen vind ik dat persoonlijk niet heel lekker om in de zomer te gebruiken. Dan gebruik ik toch liever zomerse geurtjes, en daar komt de Japanese sento weer goed van pas. Al met al ben ik over beide scrubs zeer tevreden. Per pot betaal je afgerond €10,00 maar er zijn zat aanbiedingen bij bijv. etos wanneer ze dan 1+1 gratis zijn. De €10,00 vind ik het zeker waard aangezien er super veel scrub in de pot zit en ik kan je vertellen dat ik niet zuinig ben met het gebruik.

Zijn jullie al bekend met de scrubs van Therme?

17 opmerkingen:

 1. Ik koop de producten van Therme ook altijd in de aanbieding vind ze erg fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijken me wel erg fijne scrubs, heb ze alleen nog nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik stond gisteren op het punt om er een te kopen haha! Had ik toch moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihih ga je spijt van krijgen! Zeker doen ja :D

   Verwijderen
 4. Ik heb ze ook wel eens gebruikt en moet zeggen dat ik ze heerlijk vindt! Gebruik ze eigenlijk iets te weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze nog nooit gebruikt maar ben nu wel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeehh die groene lijkt wel te smelten op je huid, ze lijken me best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zien er echt heerlijk uit! Ik vind Therme sowieso vaak lekker! Ik vind het ook leuke potten om te bewaren! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleurtjes zouden me zelfs al overtuigen! <3 Helaas heb ik geen Etos in de buurt, dus misschien bij een andere drogisterij! Bedankt voor de goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zien er fijn uit! Ik kende dit merk nog niet ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ze nog nooit gebruikt, maar ze lijken me wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm, ze lijken mij (afhankelijk van het seizoen en mijn humeur) beiden wel erg lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb de thalaso scrub van therme, die is erg fijn. Deze lijken mij ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga ze toch maar een keer aanschaffen in de aanbieding!

  BeantwoordenVerwijderen