O.P.I. pure lacquer nail apps

woensdag 9 juli 2014

Nagelstickers. Ik hou er van. Nagels die eruit zien alsof je het hebt laten doen & dan ook nog eens vaak mooi blijft zitten. Nagelstickers heb je van allerlei merken en vandaag op de blog de nagelstickers van het welbekende merk O.P.I. die ik nog nooit eerder heb getest. Ik wilde wachten totdat ik weer mooie lange nagels had, maar ze bleven afbreken en ik wilde niet langer meer wachten! Kijk je mee?

Mijn oog viel op dit leuke printje, genaamd Glam Girl. De stickers komen in strips van 8. Je krijgt er 16 stickers van in totaal. Dit omdat natuurlijk iedereen andere breedte van nagels heeft. Zodra ik het pakje opende merkte ik gelijk een vieze geur. Toch eens de achterkant lezen en wat blijkt, er zit echt nagellak in. De instructies zijn makkelijk. Kies de juiste vorm, haal het doorzichtige papiertje van de bovenkant. Haal dan de sticker van zijn plakkertje af en plak op de nagel. Vijl daarna al het overgebleven sticker eraf. Vijlen moet je doen naar beneden toe en je moet snel te werk gaan.

Al vrij snel kwam ik erachter dat deze vormen het allemaal net niet zijn. De ene was ruim te klein en de ander nét iets te groot. Ik besloot maar voor de net iets te groot te gaan want dat viel minder op. De kleine waren namelijk echt veel te klein. Ik besloot eerst 5 nagels te beplakken en daarna pas eraf te vijlen.


En zo ziet het er dan uit! Met kortere nagels vind ik het toch iets minder mooi dan met lange nagels en ook valt de kwaliteit echt heel erg tegen. Er zijn van ongeveer 3 nagels al hoekjes losgelaten en van mijn duim aan mijn rechter hand kan ik zo de hele sticker er weer af trekken. Ook vijl je al snel sticker mee als je de hoekjes en laatste beetjes weg moet vijlen en mis ik een stukje aan mijn ringvinger.. Balen! Van veraf lijkt alles er mooi uit te zien maar losse hoekjes zijn best vervelend.

Gelukkig heb ik voor deze stickers ongeveer €4,00 betaald toen ik ze zag liggen bij de Big Bazar. Normaal kosten ze rond de €15,00 en dat zou ik echt heel erg zonde vinden van mijn geld. Ik gok dat deze stickers er heel kort op gaan zitten en weet dus nu dat ik de nagelstickers van O.P.I. niet meer hoef. Mocht je ze toch willen proberen, dan kan je ze nu, samen met nog meer andere prints, kopen bij de Big Bazar. Hoe leuk de print ook is... Niets voor mij!

Had jij al ervaring met de nagelstickers van O.P.I.?

Bedankt voor het lezen!
Liefs,
Rebecca

31 opmerkingen:

 1. Jammer dat het niet zo mooi uitpakt, de print is wel echt heel mooi! Heb zelf nog nooit nagelstickers uitgeprobeerd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn MOOI!! Ik hou wel van dat soort dingen! Zelf nog niet gebruikt. Ik ga ze toch eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ze tegenvallen :( Je nagels zien er wel mooi uit.
  Mischien zijn deze nagelstickers niet echt van OPI? Ik las laatst ergens dat winkels als action & big bazaar gebruik maken van 'fake' merken die producten namaken die heel erg op een product van zo'n duurder merk lijken! Ik schok wel toen ik dat las :( Hopelijk is het niet waar!

  xx julia
  bedankt voor deze goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt waar!? Mogen ze dan wel eens een bekeuring voor krijgen haha. Deze moeten bijna wel echt zijn want ze zijn ook echt van O.P.I te koop, in dezelfde print.. Raar idee dat ze dat gewoon doen.

   Verwijderen
  2. ahh dan zijn deze inderdaad wel echt! hihi
   Maar inderdaad, ik vind het ook niet kunnen ;)

   xx julia

   p.s. je hebt echt een hele leuke blog!

   Verwijderen
  3. Dankjewel, vind ik erg leuk om te horen ^^

   Verwijderen
 4. Wat jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt, de print is wel echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen, ik heb het nog nooit geprobeerd, maar hou het wel bij nagellak haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. van die stickers lijkt me ook maar niets.. geef mij maar gewone nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie print, wel erg jammerd dat ze van slechtere kwaliteit zijn, ik ben zelf ook niet echt super als het gaat om nagelstickers ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi, jammer dat ze je tegenvallen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind het resultaat heel mooi, maar spijtig dat het niet langer blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er mooi uit! Jammer van de kwaliteit alleen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mmm balen zeg, ik vind het patroontje wel erg leuk maar balen dat het z'n poep kwaliteit is

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb niet zo'n goede ervaring met zulke stickers. Ze bleven echt niet zitten en het zag er niet bepaald mooi uit. Helaas kan OPI mijn beeld ook niet bepaald veranderen.. Nagellak is en blijft de beste mogelijkheid vind ik dan :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahhh jammer dat ze tegen vallen ! Zeker een merk zoals opi verwacht je wel wat! Gelukkig heb je het met een 'koopje' meegekregen! Fijne revieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik had er zeer hoge verwachtingen bij! Inderdaad blij dat het een koopje was!

   Verwijderen
 14. Wat jammer dat ze tegenvallen, gelukkig was het een koopje. Ik ben ook ontzettend benieuwd naar nagelstickers, maar heb niet zo'n stevige nagels en ben dus bang dat ze dan niet goed blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. In eerste instantie leken ze zo mooi.. Jammer dat ze toch een beetje tegenvallen.. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ze lijken me echt heel mooi, wel jammer dan dat ze tegenvallen.. :( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooi gedaan! Jammer, dat ze niet perfect zitten, maar op de foto zie ik dat amper!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind ze er leuk uit zien. jammer dat ze niet zo fijn zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jammer dat je het niet mooi vind en er niet tevreden over bent! Ik vind het er wel erg leuk uitzien, de volgende keer eens goed kijken bij de Big Bazaar. x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat is balen! Ze zien er wel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jammer dat ze zo tegenvallen, was wel een leuk printje!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. nee nog geen ervaring mee gehad.. maar ik vind 1 kleur nagellak mooier dan printjes

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gaaf! Balen zeg dat ze zo slecht zijn... Ze hebben ook bij Big Bazaar van Essie! Misschien is dat wat?

  BeantwoordenVerwijderen