Revlon; photoready blush & colorburst lipgloss

donderdag 17 juli 2014

 Je zal mij bijna nooit grabbelend in een bak met makeupjes vinden, alle dingen die helemaal open liggen en mensen die zomaar alles testen (iel!) maar toen ik een prachtige blush open en bloot zag liggen in de bakken bij big bazaar besloot ik toch mijn zoektocht te starten naar nog een mooie dichte verpakking. En ik vond hem! Samen met nog een lipgloss gingen ze met mij mee naar de kassa. Kijk snel mee naar een korte review van deze producten!

Altijd als ik veel te vroeg ben voor mijn werk (en dat is elke dag..) ga ik nog even de winkeltjes in de buurt in. Één daarvan is de Big Bazaar. En zo liep ik er weer, mijn vaste rondje. Nergens naar kijken tot ik op het laatst op de leukste afdeling kom, beauty! Ik kijk er altijd een beetje tussendoor maar graai verder nooit in de bakken. Totdat ik de roze blush boven op zag liggen. Het potje die boven op lag was echt te vies voor woorden en dus besloot ik voor het eerst in die mega volle bakken te zoeken. Al snel vond ik een heel schoon en dicht potje! Daarna zag ik een briefje 2 Revlon producten voor €5,00 en dus mocht die lipgloss ook mee. Zo een kleur kan altijd!


Als aller eerst de Blush. Het is een cream blush wat ik zelf nog nooit had geprobeerd omdat ik het altijd een beetje een vreemd idee vond. Zoals je kunt zien is het een 'in your face' knal roze kleurtje! Me like! Alsof ik nog niet genoeg van die kleurtjes heb, mocht ik 'm toch van mezelf mee nemen omdat ik een keer een cream blush wilde proberen. In het potje ziet het er al heel mooi uit, maar op mijn hand werd ik heel blij. Doordat ik veel sproeten heb vind ik het persoonlijk niet zo mooi om hele felle blush op te doen, word voor mij doen te druk dus heb ik 'm heel licht aangebracht op mijn wangen. Het effect vond ik erg mooi en het heeft ook de hele dag mooi gezeten. Een klein beetje geeft al een mooi effect. Super product!

En de lipgloss, eigenlijk vrij weinig over te zeggen. De kleur is duidelijk minder spectaculair dan dat het eruit ziet in de huls, maar dat maakt het niet minder mooi. Vind het juist een mooi subtiele kleur en iets wat eigenlijk altijd kan. De gloss is wel een beetje aan de dikke kant dus je gebruikt al gauw te veel. Verder blijft de gloss gemiddeld 2 uur goed zitten, wat ik best veel vind voor een lipgloss. De kleur blijft langer dan het glossy effect.

En nog even een (doorzweette) selfie met zowel de blush als de lipgloss, persoonlijk zou ik dit niet tegelijk dragen, maar voor de foto moet het kunnen. De blush zat er hier al een hele dag op. Ik ben over beide producten erg tevreden en dat ik er maar €5,00 voor heb betaald maakt het nog fijner. Helaas is Revlon niet heel populair in Nederland maar ik zie het toch steeds meer komen! Er waren nog meer kleuren, dat geld voor beide producten. Misschien dat ik ergens deze week nog eens ga kijken voor meer.

Heb jij ervaring met de producten van Revlon? En wat vind je van deze?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.
Liefs,
Rebecca

21 opmerkingen:

 1. Ahh wat een mooie producten! Ik heb alleen een lipbutter van Revlon! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave producten! De blush is echt heel goed van pigmentatie! Alleen vind ik zelf dat je 'm wel iets feller kan hebben hoor, hij valt niet echt heel veel op op de foto maar misschien komt het ook door de lipgloss aangezien je die het eerste ziet. Ook erg mooie kleur btw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi spul hoor! Als je ze zo ziet lijkt de kleur te fel, maar ze zien er prachtig uit! Goed merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er nog geen ervaring mee, maar ze lijken me wel fijn! Leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik dacht dat het super fel zou staan, maar het staat je echt zo mooi, je ziet er trouwens ook heel mooi uit. Ik ga ook eens een cream blush proberen want ik denk dat het ook wel lang blijft zitten. Ook je lipgloss is lekker natural maar wel met een tintje kleur, je hebt een erg leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De gloss vind ik echt spectaculair! Las dat er maandag een opi actie start 3 voor €10 dan kijk ik gelijk voor de gloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de blush echt prachtig! Staat je ook goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt mooie producten! Die blush staat veel mooier dan ik verwacht had. Jammer genoeg is er geen Big Bazaar in de buurt bij mij ö

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten, ze geven aan heel natuurlijk effect. En wat ben jij een knappe meid zeg! Ik heb zelf ook een lipgloss van Revlon en een nagellak, die zijn beide best leuk!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi! Hiervoor zou ik ook wel in een bak willen grabbelen (terwijl ik het normaal vreselijk vind).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind beide producten je heel erg goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijken me fijne producten! Ze staan je beide erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, je ziet er helemaal niet doorzweet uit :) En wat goed dat je nog een ongebruikt potje gevonden hebt! Die blush vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie blush en lipgloss die kleuren staan je erg goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige lipgloss & je blush vind ik op de foto heel mooi ogen. Het staat je beide ook prachtig! De blush had ik heeel fel en niet natuurlijk verwacht maar het valt me reuze mee! Ik heb zelf niks van het merk maar ben eigenlijk wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt een prachtige blush, logisch dat je die niet kon weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die verpakking van de lipgloss is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. lijken me heel erg fijne producten, ik vind revlon sowieso een goed merk! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat een gave producten. Had er niet heel erg veel van verwacht want vond de blush echt too much maar op de foto staat het echt super en inderdaad heel erg subtiel :)

  BeantwoordenVerwijderen