Yves Rocher; Sexy Pulp Ultra Volume Mascara

dinsdag 29 juli 2014

Onlangs heb ik bij de Yves Rocher toch maar eens een klantenkaart genomen. Het koste niks en het kan je vaak best wel wat schelen qua prijs als je een kaart hebt. Omdat ik 'lid' ben geworden kreeg ik een kadootje en dat was deze mascara. Eindelijk eens een kadootje van een winkel waar je iets aan hebt. De Sexy Pulp Ultra Volume Mascara klonk veel belovend.. Kijk je mee?

Om te beginnen zit de mascara in een prachtige paarse huls met mooie roze rode letters. Er zit 9ml in de huls en dat maakt het dus gewoon een full size product. Deze mascara is er in het bruin en zwart en ze kosten €16,95 per stuk (De bruine is nu in de aanbieding met 50% korting.) Meestal met volume mascara's zijn het brede borstels en bij deze was dat niet anders. De borstel is groot en loopt van breed naar smal naar weer breed.

''Het borsteltje is gevormd naar de ronding van het oog en sluit naadloos aan op de wimperrand. Elke afzonderlijke wimper krijgt meer volume zonder dat zich klontjes vormen. De crèmetextuur omhult de wimpers zonder ze te verzwaren, waardoor een verbluffend volume-effect ontstaat.''

Persoonlijk houd ik niet heel veel van dikke borstels maar ik kan natuurlijk niet oordelen zonder het te hebben getest.

Mijn ogen zonder mascara.

En hier zitten er 2 laagjes mascara op mijn wimpers! Het resultaat vind ik niet spectaculair maar ben er verder wel gewoon tevreden over. De mascara is erg licht en zelfs nu een paar uur later ben ik al 3 keer vergeten dat ik überhaupt mascara op heb. Volume geeft ie zeker maar dan heb je wel minimaal 2 laagjes nodig. Na 2 laagjes doet 'ie precies wat ik verwacht van een mascara. Leuk kadootje dus!

Zo zag het er uit toen ik de mascara aan het aanbrengen was. Buiten het feit dat ik al bar slecht ben met mascara, kan ik het al helemaal niet met zo een dik borsteltje hihi.

Zou ik deze mascara nog eens kopen?
Nee.. Ik ben nou eenmaal al jaren gewend aan de Telescopic Mascara van L'Oréal en vanaf dat moment heb ik nog steeds geen mascara gevonden die net zo goed is. Misschien als de Sexy Pulp wat goedkoper was zou het een goed alternatief zijn geweest maar voor de Telescopic betaal ik precies hetzelfde en daarom blijf ik bij mijn oude vertrouwde mascara. Wel ga ik deze mascara gewoon opmaken want het is iniedergeval een mooie goede mascara en zeker het gebruiken waard.


Wat is jouw favoriete mascara? En wat vind je van de Sexy Pulp Ulta Volume Mascara?

Bedankt voor het lezen!
Liefs,
Rebecca

15 opmerkingen:

 1. Ik heb deze mascara ook eens gehad en hij gaf veel klontertjes. Daarnaast vind ik die dikke borstel ook niet zo handig. Mijn favoriete mascara is er eentje van Essence x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, vind het resultaat wat je er van krijgt erg goed. Mijn favoriete mascara is van de Hema en ook nog eens lekker goedkoop :)
  De flacon ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eerlijke review :) .. een dikke borstel vind ik ook nooit zo handig, ik ga eens kijken naar de mascara die je noemt die je wel fijn vindt hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij en fijne mascara maar de prijs is idd best aan de hoge kant!
  Ik zou ook voor de telescopic gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het best wel een goed resultaat! Mijn favo mascara is ook eentje van de Yves Rocher.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, hij geeft wel een heel mooi effect, fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er wel goed uit! Momenteel gebruik ik ook een dik borsteltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Maar ik kan ook niet zo goed overweg met een dik borsteltje, dus ik houd het maar bij mijne van Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer dat het resultaat toch niet echt schitterend is

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het resultaat wel echt heel erg mooi hoor! Ik weet natuurlijk niet hoe het resultaat er bij jou anders uitziet met andere mascara maar vind deze erg mooi :) Alleen vind ik m persoonlijk te duur..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er echt heel mooi uit, ik vind hem wel een beetje duur voor zo'n mascara. Maar ben er op zich wel erg benieuwd naar, want het staat jouw wel heel erg mooi. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw je bent zo mooi! Op andere foto's komen je sproeten nooit zo mooi uit, en op deze foto's juist heel erg!

  BeantwoordenVerwijderen