Andrélon nachtwonder

vrijdag 29 augustus 2014

Mijn haar is droog, heel droog. Dat is niet iets wat ik sinds kort heb, dit heb ik al jaren. Het heeft dan ook wel behoorlijk wat te voorduren met mijn stijl en krultangen. Gelukkig is het al een heel stuk minder geworden al dat stijlen, maar de droogte blijft. Daarom heb ik het één en ander gekocht om te gaan testen om eens te kijken wat er nou helpt, en wat misschien niet.. Vandaag de nachtconditioner van Andrélon, Nachtwonder. Benieuwd?

''Andrélon nachtwonder intensieve nachtconditioner is speciaal ontwikkeld om je haar te voeden en herstellen terwijl je slaapt. De nachtconditioner, verrijkt met satijnextract en rozenolie, heeft een lichte structuur, is niet vet en trekt lekker snel in je haar.''

De bedoeling is dat je het op droog, of nat haar aanbrengt en er dan mee gaat slapen. Ongeveer een half uur voor dat je gaat slapen breng je het aan zodat het al een beetje heeft kunnen intrekken. Voor de zekerheid slaap ik toch altijd wel op een handdoek, gewoon voor het geval dat. De volgende ochtend was je het er uit zoals je altijd je haar wast en BAM! zacht haar.
Dat klinkt allemaal erg goed natuurlijk, maar is het ook echt zo? Om te beginnen heeft de verpakking een handig pompje, waardoor je er niet met je vingers in hoeft en daarom een stuk hygiënischer is. Er zit 100 ml in, wat voldoende is om meerdere keren te gebruiken. De substantie is als elk ander haarmasker of conditioner. De geur vind ik persoonlijk erg fijn. Niets speciaals maar gewoon hoe een conditioner hoort te ruiken in mijn beleving. Nét iets zoeter en lekker sterk. Wel had ik naar mijn idee erg veel nodig, terwijl ik helemaal niet veel haar heb.. Ongeveer 5 keer de hoeveelheid die je op de foto ziet. Op zich logisch aangezien ik het op droog haar heb aangebracht.
 
De volgende ochtend werd ik met kurkdroog touw haar wakker. Ik bespaar jullie de rest van de foto hihi. Naar mijn idee zou dit nooit goed zijn en was dus stiekem een beetje de hoop verloren in dit nachtwonder. Tijd om te douchen. Ik heb mijn haar gewassen hoe ik dit altijd doe en aan het eind nog een heel klein beetje conditioner gebruikt in mijn puntjes. Het nachtwonder heb ik trouwens over mijn hele haar aangebracht. Het resultaat vind ik erg goed!
 
-eindresultaat-
 
Voor dit nachtwonder betaal je tussen de €3,00 en €4,00 en voor dat geld vind ik het product erg goed. Ik schat dat ik hier ongeveer 7 keer mee kan doen en de geur blijft overigens best goed hangen.
Dit product is voor mij goedgekeurd en ga ik zéker weten vaker gebruiken. (Dit was stiekem al de 3e keer hihi)
 
Dit product bestaat overigens al een beste tijd. Heb jij dit ooit gebruikt?

Liefs,
Rebecca

16 opmerkingen:

 1. Ik heb dit nog nooit gebruikt, maar het lijkt me een fijn product voor een fijne prijs! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet eruit als een wondermiddel! Lijlt me echt een heerlijke toevoeging.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel bizar dat je haar eerst kurkdroog leek. Lijkt me fijn spul, wel een nadeel dat je 's ochtends je haren nog per se moet wassen, ik doe dat liever 's avonds

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik ook als enige nadeel, ik douche het liefst savonds .. Dat zet ik zo nog even als toevoeging er bij haha

   Verwijderen
 4. Hi. Ik heb dit product ook gebruikt. Wat ik er van vond staat in dit artikel : http://ruubyvds.wordpress.com/2014/02/26/andrelon-intensieve-nachtconditioner/ liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me een erg fijn product je haar ziet er ook glazend uit! Heel erg mooi, zelf heb ik heel snel vettig haar, ik ben benieuwd of het daar ook tegen werkt. Fijn artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed artikel! Zelf heb ik erg droog haar dus ik denk dat het voor mij de moeite waard is om het te proberen! Ik was mijn haar liever s' morgens dus dat komt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat wil ik wel eens uitproberen. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je tip! Hij lijkt me erg fijn. En wauw je starbucks mok <3. Waar komt hij vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb het ook weleens gebruikt en was er ook erg tevreden mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem ook eens uitgetest en vond het een fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier ben ik al lang benieuwd naar :) Mooi haar heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag 'm wel een tijdje geleden bij de Action, jammer dat ik het niet heb meegenomen het resultaat ziet er goed uit! X

  BeantwoordenVerwijderen