New in; H&M

zondag 31 augustus 2014

Met de koudere dagen kun je mij uittellen in verschrikkelijk onflatterende truien en vesten. What can I say, dat vind ik gewoon fijn en dat zal ik ook altijd blijven doen hihi. Omdat het in Oostenrijk iets kouder was dan ik dacht moest ik daar 'helaas' wat dingetjes shoppen. Er waren helaas niet veel dikke truien maar toch wat andere bovenkantjes gekocht..


Als aller eerst dit jasje waar ik ontzettend blij mee ben! Ik zag 'm als enige nog hangen en het was een maat XS wat ik echt never ever in mijn hele leven aan heb gepast. Toch besloot ik het te passen want hij was maar €9,95! En wat ben ik blij dat ik toch besloot dit jasje te passen. Ik vind 'm zooo leuk! Hij past niet dicht maar dat was ik sowieso al niet van plan. Score!

Iets wat niet voor het koudere weer was, maar ik toch meegenomen heb. Deze crop top, ook €9.95 met lange mouwen is van heel dikke stof en is toch eigenlijk best warm. Met een lekker dik vest en een highwaisted broek is het nog best te doen..

 
In tegenstelling tot het jasje, was deze er alleen nog maar in een maat te groot. Een heerlijk lang vest, niet te dik met een zwart wit patroontje. Altijd goed. Deze was €19,95. Deze komt tot halverwege de bovenbenen en is dus eigenlijk het beste voor mijn figuur aangezien mijn breedste punt mijn bovenbenen zijn.

 
En dit zijn de truien die ik het liefst draag! Heeeerlijk. Deze was volgens mij €14,95 en heb ik erg vaak gedragen op vakantie. Deze is in tegenstelling tot mijn andere truien nog best gevormd. Ooohh ik hou zo van truien! De kleur is trouwens wit met navy, op de foto lijkt het meer zwart.


Dit is misschien een klein beetje een miskoop geweest. De kleur staat me niet en het vest valt heel vreemd. Ik denk dat dit een beetje een huis vest word want kan het nu helaas niet meer terug brengen. Hij kostte €19,95


Ook over dit jasje was ik niet helemaal uit of ik 'm nou wilde of niet. Wederom alleen nog in een klein maatje en vond de prijs, €34,95, ook aan de duurdere kant. Maar aangezien ik al heel lang een wit netter jasje wilde heb ik 'm toch meegenomen. Hij valt precies mooi in de taille en dat 'ie net te klein is merk ik niks van.  Één keertje aangehad en ben er toch erg blij mee. Wel zitten er helaas nu al 2 losse draden aan wat ik erg jammer vind voor de prijs.

Wat is jouw favoriete kledingstuk? Ook zo geobsedeerd met dikke truien?

Bedankt voor het lezen,
Ik doe dit weer met plezier en hoop dit zo vol te houden ♥

Heel veel liefs,
Rebecca

40 opmerkingen:

 1. Dat zwart witte vest is echt leuk! Ga ik ook even halen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen! Ik vind dat lange vest en die gestreepte trui en daaronder dat vestje heel erg leuk! En ik vind je dat vest heel erg leuk staan! Voor de winter ben ik opzoek naar zo'n vest in die kleur alleen iets korter en lange mouwen.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Ik had het vest ook liever met lange mouwen willen hebben inderdaad!

   Verwijderen
 3. ja heerlijk dikke truien! ik vind de 2 langere vesten en de trui met streepjes echt super leuk! helemaal mijn ding!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Ik ben helemaal fan van het langere vest! Echt helemaal geweldig! Maar alles staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items! Vooral dat vest vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ja ik ben ook echt een dikke truien mens hoor, dat vind ik het enigste leuke aan het koudere weer. Dikke truien en sjaals.
  Leuke aankoopjes, vind de trui met navy strepen erg leuk :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind al je items echt heel erg leuk! Ik krijg meteen de kriebels om te gaan shoppen, haha :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk geshopt, mooie truitjes! Ik draag zelf ook graag warme en gezellige truitjes als het kouder is!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg, die vestjes vind ik allemaal zo leuk! De gestreepte trui lijkt me ook zo lekker zitten, en hij staat nog leuk ook. :) Ik herken je wel hoor, ik heb voor thuis ook altijd van die oversized vormloze truien aan, zit gewoob veel comfortabeler! ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben fan van je zwart witte vest! Bij mij is echt de helft van mijn kast in beslag genomen door truien en vesten haha, vind dat zo fijn in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk allemaal! Als ik jou figuur toch eens had. ......
  die "miskoop" vindt ik juist wel erg leuk bij je staan hoor! Die gestreepte is de allerleukste (vindt ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind die gestreepte trui echt zoooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie items! Ik vind vooral het eerste jasje erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleding heb je gekocht staat je erg goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke aankopen! Ik vind zelf van die oversized vesten echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke items heb je gekocht! Het eerste jasje vind ik erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een boel leuke spullen! Ik vind vooral dat kanten witte jasje heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie items heb je geshopt ! Vooral het laatste jasje vind ik heel erg mooi ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke aankopen! Vooral het witte jasje met kant vind ik heel mooi. Inderdaad spijtig dat er al draden loskomen, maar zolang het niet uit elkaar valt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goed geshopt zeg! Leuke dingetjes :) vooral dat eerste vestje

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke spullen heb je geshopt!
  Dat laatste jasje vind ik erg mooi, alleen jammer dat hij direct begint te rafelen. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi!
  Omdat ik je blog supertof vind, heb ik je genomineerd voor de Liebster Award. Op mijn blog vind je een beschrijving van de award en wat je kunt doen als je genomineerd bent.
  X Cynthia
  http://www.MYDIYSIGN.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel leuk! Ik vind vooral je crop top en geprinte vestje erg mooi! XO

  p.s. doe jij al mee met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Dat crop top is echt geweldig <3 En dat witte jasje en eerste vest ook, helemaal leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuke aankopen, vooral de eerste 2 vestjes!:)

   Verwijderen
 26. Wat een leuke aankopen, vooral je trui met strepen vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke items, dat vest is heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen