Aan mezelf werken, stilte en verder gaan..

vrijdag 22 augustus 2014

Hi lieve mensen! Zoals je kan lezen is mijn laatste blogpost al een beste tijd geleden. Een specifieke reden waarom dat is heb ik niet. Ik zit ongeveer sinds een week in Oostenrijk maar dat is geen excuus dat de laatste post al bijna 3 weken geleden is. Ik vind het erg leuk om reviews te maken en foto's te schieten maar op het moment heb ik er weinig tijd voor. Ik ben erg bezig met aan mezelf werken, om uit mijn dip te kruipen en weer helemaal vol in het leven te komen. Op dit moment lukt dat goed maar dat vraagt heel veel energie. Buiten het feit dat het nu op dit moment echt ontzettend goed met mij gaat en ik heerlijk aan het genieten ben van de Oostenrijkse berglucht heb ik ook minder leuk nieuws.. Eind augustus, wanneer ik terug kom van vakantie, loopt mijn baan na 3 hele leuke jaren af. Een nieuwe baan heb ik nog niet gevonden en dus betekend dat, dat ik zonder baan kom te zitten. Dit vind ik heel erg en is mij nog nooit gebeurd. Ik heb gesolliciteerd, zo veel dat ik niet eens meer weet waar allemaal.. Anyhow, ik blijf solliciteren en de moed er in houden dat ik wat leuks ga vinden. Voor nu nog even een paar dagen genieten en hopen dat ik toch de motivatie vind om door te gaan met de blog. Vind de reacties nou eenmaal geweldig en daar doe ik het stiekem een beetje voor ♥

Heel veel liefs en hopelijk tot snel bij de volgende blogpost.

17 opmerkingen:

 1. Ik zag je berichtje op Instagram. Geniet nog maar even van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kop op meid, je vind vast snel weer een leuke baan. Gewoon positief blijven, dan straal je dat ook uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gaat goed komen! Moet toch zeker wel iéts beschikbaar zijn! :D

   Verwijderen
 3. Geniet nog van je tijd in Oostenrijk en maak je geen zorgen! Je vind echt wel een leuke baan, komt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan. Hoe moeilijk het ook is, blijf de moed er in houden. You can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet van Oostenrijk! En heel veel succes met het vinden van een baan!
  Het komt vast allemaal goed! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met solliciteren en geniet nog even van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Balen dat je straks misschien een tijdje werkloos bent, maar veel succes met solliciteren! Hopen dat je snel wat leuks vindt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super veel succes gewenst met het zoeken van een baan! Hopelijk vind je snel iets :) Geniet nog van je vakantie in Oostenrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geniet van je vakantie! En wat een mooie foto! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel succes nog met je zoektocht. Ik hoop oprecht dat je snel iets vind. Geniet nog van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vervelend dat het zo afloopt. Hopelijk vind je snel genoeg iets anders leuks! Geniet in ieder geval nog van je vakantie want at verdien je wel. :)
  Mocht je weer terugkomen op het bloggebied, ik heb je genomineerd voor de liebster award. http://weniverse.blogspot.nl/2014/08/liebster-award.html
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel succes! Ik hoop dat het lukt om een nieuwe baan te vinden!
  Nog even lekker genieten van je vakantie dus <3
  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jij komt er wel! Plannen genoeg en je bent en sterke vrouw! Je kan het! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ten eerste; Wat een PRACHTIGE foto van jezelf. Balen van je baan, ik hoop dat je snel ergens aangenomen wordt, Oosterijk lijkt me echt prachit!

  BeantwoordenVerwijderen