Action Roomsprays

zondag 21 september 2014

Al een tijdje wist ik dat deze schattige flesjes te koop waren bij de action maar ik nam nooit de tijd om te kijken wat het nou eigenlijk was. Ik dacht altijd dat het van die olie was die je in een brandertje kan doen, waar ik er al 100 van heb maar het bleek roomspray te zijn. Dat wilde ik wel eens proberen!

Zij ze niet schattig? Deze flesjes met iedere een andere geur zijn dus te koop bij de Action voor €1,50. Ze komen in een set van 6 en per flesje zit er 10ml in. Wat ik jammer vind is dat er geen dopje op zit, waardoor het een beetje goedkoop oogt. Maar het is ook goedkoop dus ik vergeef het ze.. De flesjes zijn van glas en er zitten kleurrijke franjes aan. Helemaal leuk.

Met mijn lichtelijke OCD moest ik alle foto's opnieuw maken want ik had geen idee dat er een nummer op stond hihi. Dan moet het natuurlijk ook in de goede volgorde op de foto..

Om heel eerlijk te zijn had ik niet veel van de geuren verwacht. Logisch toch met die prijs?De geuren

#1 Amber - Amber is zo onwijs lekker. Ik denk altijd dat ik Amber niet lekker vind maar het blijft een heerlijke warme geur. En zo ook deze. Heel aangenaam en ik denk toch wel mijn favoriet. Vooral met de herfst of in de winter!

#2 Iris - Iris, ik wist eigenlijk zeker dat ik deze niet lekker zou vinden aangezien ik bloemengeur echt verschrikkelijk vind (ben ik daarin alleen?) maar toch viel deze niet tegen. Ik hoef niet mijn kamer er naar te laten ruiken maar in een grotere ruimte is ie vast lekker. Bloemen geur is aanwezig maar niet too much

#3 Flower - Nee bah, niet mijn ding. Echte luchtverfrisser geur voor op de wc! Als je van bloemen houd is dit nog wel te doen. Maar ik vind 'm zelf echt verschrikkelijk

#4 Fresh Fruit - Deze geur is erg zomers, ik haal er geen fruit uit maar misschien meer een cocktail .. Wel is deze geur mega snel vervlogen en dat is best jammer.. Voor de aankomende koudere maanden zal ik deze niet gebruiken maar in de zomer is 'ie wel oké

#5 Lotus - Waaah deze is lekker! Nooit geweten hoe een Lotus ruikt.. (als die iniedergeval hetzelfde ruikt als deze spray) Heel erg lekker en subtiele geur op een warme maar toch frisse manier. Héél fijn!

#6 Vanille - Hier kan weinig mis mee zijn als je het mij vraagt. Erg lekkere geur en lijkt wel nét iets zoeter dan de vanille geur die je normaal ruikt. Niets over aan te merken. Erg fijn en zeker eentje die wel op gaat bij mij.

Al met al ben ik tevreden met deze roomsprays. Voor de prijs is het zeker leuk om eens te proberen. Ook leuk om cadeau te geven want de flesjes alleen al zijn gewoon erg schattig.


 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Q: wat lijkt jouw favoriete geur?

Heel veel liefs,
Rebecca

31 opmerkingen:

 1. Ik ben zolang bezig geweest met het zoeken van een review over deze roomsprays! Ik heb ze zien liggen en vond ze inderdaad er zo tof uitzien, maar ik wist niet zeker of er uberhaupt een geur aan zou zitten. Dank je wel voor je handige review en ik ga ze nu zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik kon ook nooit ergens iets vinden en toen dacht ik ach, ik doe het gewoon. Bedankt voor de leuke reactie :)

   Verwijderen
 2. Leuke review! Handig om te weten dat er dus wel geur aanzit! Vanille zou denken ik mijn favorite geur zijn maar dat weet ik pas als ik ze allemaal geprobeerd zou hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet eens dat ze zoiets verkochten! Wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er erg leuk uit! Leuk om bij een cadeautje te stoppen! Goede review! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er leuk,schattig en goed uit. goed geschreven!!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral de Lotus variant lijkt me wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zien die er cute uit! Voor die prijs wil ik ze ook wel meenemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg! Ik ben benieuwd geworden naar de Lotus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet dit er cute uit! Super leuk inderdaad om cadeau te geven, goede tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat schattig en wat een goede tip! Ik wist niet dat ze dit verkochten bij de Action.
  als ik er weer ben ga ik hier zeker even naar kijken hihi
  Liefs Ryanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fresh fruit lijkt me heerlijk, alleen jammer dat de geur snel vervliegt.

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze wil ik ook wel hebben, klinkt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze heb ik ook. Ze staan in ons toiletje. Ruikt iets beter dan chemische producten, imo.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er leuk uit, vanille lijkt me het lekkerst ruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zien ze er onwijs leuk en gezellig uit, mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ahw wat een leuke flesjes! Zijn alleen al schattig om gewoon te hebben.
  Lotus lijkt mij erg lekker maar vind amber ook een hele lekkere geur
  als ik het volgende keer niet vergeet ga ik er ook eens voor kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Schattige flesjes! Lotus lijkt me een erg lekkere geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er goed uit, ben wel heel benieuwd geworden! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah wat zien ze er leuk uit! Erg mooie flesjes!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah, wat een schatjes zeg! :) xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zien er leuk uit! Ik zou voor Amber gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke en vrolijke flesjes! Heb ze hier nog niet gespot meestal gebruik ik een soort body mist om de kamers beetje lekker te laten ruiken x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk review! Ik ga haast nooit naar de action, maar deze zien er wel heel schattig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. deze heb ik nog nooit gezien, maar die vanille gaat zeker mee als ik de volgede x in de action ben! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoera voor de Action! Vooral Lotus en Iris spreken me wel aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh wat ziet dat er enorm leuk uit! Super goedkoop ook!
  De volgende keer dat ik bij de action kom is al te voorspellen wat ik er haal :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen