Balea Milch & Honing Maske. Review + Winactie

vrijdag 5 september 2014

-de winnaars hebben inmiddels een mail gehad-
Tijdens mijn afgelopen vakantie in Oostenrijk kwam ik een DM tegen. Dit vind ik één van de leukste drogisterijen die er is en natuurlijk ging ik daar naar binnen. Ik had zin om een masker te kopen voor die avond en besloot daar naar te zoeken. Ik pakte de eerste die mij wel aansprak. Tot ik bij de kassa de prijs hoorde en terug liep..

Deze maskers zijn namelijk maar €0,45 per stuk! En het leuke is dat je per verpakking 2 maskers hebt! Dus voor iets meer dan 20 cent heb je al een gezichtsmasker! Daarom besloot ik voor mezelf 2 mee te nemen die mij het fijnst leken, en de rest weg te geven. De Happy Day Limited Edition heb ik al gebruikt en vandaag ging ik voor de Melk & Honing.

In dit masker zit onderandere Macadamia Oil & Sesam olie. De substantie vind ik echt heel erg fijn. Ik houd van maskers die makkelijk zijn op te brengen in plaats van dat ze zo weer je gezicht afdruipen. Dit masker is lekker stevig en doet me eigenlijk gewoon denken aan een dikke crème.
De geur is lekker subtiel en haal er zeker wel honing uit. Yummy!
Even een schaamteloze, in luipaard ochtendjas, met bende op de achtergrond selfie! Dit masker moet je ongeveer 10 tot 15 minuten op je gezicht laten zitten. Na 10 minuten was bijna het hele masker al verdwenen van mijn gezicht. Uiteraard moest ik het nog wel afspoelen. Mijn huid voelde amázing! Onwijs zacht en op een paar rode plekjes na van het afspoelen zag het er heel goed uit. Ik hoefde geen dagcrème aan te brengen. Im Happy! En dat is maar goed ook anders had ik de maskers niet aan jullie weggegeven.
 
Hieronder zie je de maskers die ik voor jullie heb meegenomen.
Het enige wat je hoeft te doen is mij te volgen op bloglovin'
Als je dat gedaan hebt laat je in de comments achter welk masker jij zou willen proberen.
Daarbij ook een geldig emailadres waar ik je op kan bereiken.
Ik kan dus 4 mensen een masker toesturen!
De winnaars krijgen op 20 september een mailtje.

Als allereerst dit masker die ik ook heb gebruikt, met Melk&Honing voor de 'gestreste huid'.

Dit masker met Papaya extract werkt verfrissend en is gemaakt voor de droge huid.
 
Het limited edition geluksmoment masker, met ''pittige frisse zomer geur'' voor de normale huid.
 
En als laatst dit dode zee masker voor de  onzuivere huid.

Nogmaals;
Het enige wat je hoeft te doen is mij te volgen op bloglovin'
(vermeld even onder welke naam)
Als je dat gedaan hebt laat je in de comments achter welk masker jij zou willen proberen.
Daarbij ook een geldig emailadres waar ik je op kan bereiken.
Ik kan dus 4 mensen een masker toesturen!
De winnaars krijgen op 20 september een mailtje.
 
Om extra kans te maken kun je abonneren op mijn Youtube kanaal
en mijn volgen op Instagram
Vermeld dan ook even in de comments wat je hebt gedaan
 
 
Ik ben iniedergeval helemaal om en ik baal stiekem dat ik niet een hele voorraad heb meegenomen. Gelukkig heb ik familie in Duitsland en zal ik er vast nog wel eens komen ^^
Heerlijke maskers, voor een super leuk prijsje! Die kan ik niet voor mezelf houden natuurlijk.
Lijkt me erg leuk als jullie mee doen!

Heel veel liefs,
Rebecca23 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een aantal maskers van dit merk! Heel fijn en veel verschillende soorten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk ik doe graag mee ! Volg je op bg en op insta (maaikexxlove).
  En ik heb eigenlijk geen voorkeur want ze lijken me allemaal heerlijk haha xxMijn email is : maaikxsnow15@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps kwam er nu achter verkeerde email haha het is : maaikexsnow@hotmail.com ;)

   Verwijderen
 3. Oeps vergeten mijn bg naam is gewoon maaike als het goed is want ik kan niet vinden waar dat staat hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaaaah ja, milch und honig zou ik graag winnen! Ik heb zoals je op mijn blog kunt lezen echt een 'crush' op de melk en honing variant van Balea douchegel!
  Nog super bedankt voor de nominatie, ik vul hem binnenkort in, druk druk druk ;) xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, klinkt heerlijk, het lijken me hele fijne maskers zeker voor zo'n goedkope prijs. Wat leuk dat je een kleine winactie houd, ik heb alles gedaan bloglovin, YouTube, instagram. Ik zou graag de limited edition geluksmomentje willen proberen, maar eigenlijk lijken ze me allemaal wel heerlijk! Ik ga deze ook zeker inslaan als ik in Duitsland ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je een winactie houdt! Echter, ik gebruik nooit maskers, dus ik doe er niet aan mee. Balea lijkt me een heel fijn merk. Jammer dat ik niet in de buurt van Duitsland woon.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn echt heel erg fijn! Ik woon zelf 5 minuutjes over de grens in Duitsland en ik ga ook vaak naar de DM :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijken me heerlijke maskers! Ik doe mee met je winactie. Ik zou zelf de keuze maken voor het papaya masker. Mijn e-mail remptlonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahw, wat een leuke selfie! Veel succes iedereen met de winactie ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt heerlijk! Ik volg je onder de naam Kaylee op bloglovin en zou graag het masker met Papaya willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik maak graag kans op het dode zee masker voor de onzuivere huid.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh dat klinkt als echt een fijne masker. Ik doe mee aan deze enorm leuke winactie, heb je gevolgd op blogloving, youtube en instagram. Ik zou grag het masker met honing willen :) Mijn e-mail adres is: info@rockinheels.com

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi! Ik volg je op bloglovin en op instagram EN op youtube, onder de naam imkcool(l) en xtheanonymous op youtube. M'n email is ilonakool@outlook.com en ik zou graag het MILCH & HONING maske winnen. :) Liefs. FINGERS CROSSED

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zou graag het dode zee masker eens proberen! (artisticstateofmind@outlook.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke maskertjes! En al zeker voor dat prijsje :)! Ik wil ook echt naar Duitsland nu :p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik volg je op bloglovin en instagram💚 hou echt super veel van je insta-account💎 ik wil wel die dode zee masker willen uitproberen maar het maakt niet zo heel veel uit hoor x en echt super goedkoop! En op bloglovin heet ik:@theyeliz en op insta : @theyelizx mail is: yeliz2010@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe ook graag mee! Het dode zee masker zou ik graag willen proberen. Ik volg je op bloglovin en op instagram onder de naam Creativminded_ Ben benieuwd naar de uitslag! | maureen_33@live.nl | xoxo

  BeantwoordenVerwijderen