Lush; Wonder WooHoo Bubblebar

zondag 7 september 2014

Altijd als ik op vakantie ga hoop ik dat er een bad is, juist omdat ik zelf geen bad heb thuis maar toch zo ontzettend gek ben op Lush producten voor in bad. Toen we in Oostenrijk waren was er gelukking eentje aanwezig! Ik ging naar de Lush store in Innsbruck en besloot mezelf eens heerlijk te verwennen. Benieuwd naar deze bubblebar?

Laat ik ermee beginnen met hoe amazing looking deze bubble bar is! Toen ik binnen kwam lopen wilde ik eigenlijk dat de Lush medewerkers mij gingen adviseren, dat deden ze ook, maar mijn besluit stond al vast bij binnenkomst. Het oog wilt nou eenmaal ook wat. Ik betaalde voor deze bubblebar €7,95 en je kan er 2 keer mee doen. Maar ik gebruikte Woo Hoo lekker in één keer.

''Heb je behoefte aan een oppepper? Dan is Wonder Woohoo de perfecte bubble bar. De inspiratie voor  Wonder Woohoo vonden we in Wonder Woman (ofwel in iedere vrouw!) Deze schitterende bubble bar ruikt lekker naar mimosa, sandelhout en sinaasappelolie, de geur van ons fantastische Sun Parfum.''

Dit las ik pas nu ik dit aan het typen ben en het deed me inderdaad denken aan iets met sinaasappel erin. Heel erg fris maar toch een hele warme, fijne geur.

De bedoeling is dat je de bar rechtstreeks onder het stromende water houd, en dan gaat het allemaal vanzelf. De geur komt dan al helemaal vrij en ik stond als een klein kind te trappelen om in bad te gaan. Mijn hand zat inmiddels onder de glitter! Omdat ik zo druk bezig was met een goeie foto krijgen van hoe ik het onder de kraan hield (want je zou maar niet weten hoe dat moet) was ik helemaal niet aan het kijken of er daadwerkelijk schuim was. Tot ik naar beneden keek..


-halverwege-

POW! BAM! Ineens was het er. Schuim, met een beetje water. En het werd steeds meer en meer! Ondertussen had ik er niet meer aan gedacht om de kraan van de allerheetste stand af te halen zo excited was ik! Of deze bubblebar beviel? YES! Zeker weten. Het water kreeg een heel subtiel goud kleurtje en de glittertjes waren minimaal aanwezig, wat een voordeel was zodat ik niet het hele bad moest schoon schrobben. Deze bubblebar krijgt van mij een dikke 1000+

Zucht, ik wil een bad.....

Voor een ingrediënten lijst, deze bar kopen, of een lush store in de buurt bezoeken klik je hier

Ik blijf ook net een klein kindje. Telefoon bijna laten vallen maar dat maakt niet uit. Ik kan nooit dit soort foto's maken en daarom nam ik het er lekker van. Ik zal het hier bij laten.

Zijn jullie al bekend met de bubblebars? Nog aanraders voor als ik ooit weer een bad tot mijn beschikking heb?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!

Bedankt voor het lezen
Heel veel liefs,
Rebecca

28 opmerkingen:

 1. haha ik ken het! ik heb ook geen bad en neem er voor de zekerheid ook altijd eentje mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh wat ziet dat er heerlijk uit! Net als in die tijdschriften en reclame's.
  Ik mis ons bad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt zo fijn uit! Al die glittertjes, wat een verwennerij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een bubbelexplosie! En die laatste foto met jou erop hahaha ;p
  Ik zou inderdaad ook wel willen dat ik een bad had, dan voel ik me ook altijd meteen weer een kind!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. whaa wat een schuim! Ik heb ook geen bad, maar zo'n lush product kopen voor in vakantiehuisjes of een hotel is echt een goed idee! Ik wil ooook! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt echt heerlijk en wat een schuim, het lijkt me echt hemels! :) Als ik de Lush binnenloop ruikt het ook al super lekker, lijkt me een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh ik heb ook geen bad! Maar me vriend wel dus nu kan ik ook lush bruisballem kopen yeeh

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb je genomineerd voor Sunshine blogger award, neem een kijkje op m'n blog zodat je de blogpost kan lezen

  http://lifestyleblondiee.blogspot.nl/

  x meike

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehhhh goud glitter badje hihi.. Heb zelf ook geen bad dus ik snap je

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me geweldig!
  Leuke foto! ;)

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw die ziet er gaaf uit, echt heel leuk gedaan x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik houd zo veel van Lush, wat een prachtige bubblebar. Zat je niet helemaal onder de glitters? Ik ben zo benieuwd naar deze, wil deze ook proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! :)
  Ik houd van lush producten. Deze heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Alleen had je geen last dat je onder de glitters zat en kreeg je je bad nog goed schoon?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik merkte eenmaal in bad helemaal niks van de glittertjes. Het bad werd ook echt heel goed schoon en hoefde maar één keer na te spoelen :) Ideaal dus!

   Verwijderen
 14. Amazing post! And i love your blog:)
  I am now following you on Bloglovin, follow me back?:)

  blogspot.com/blog/3880191
  theprintedsea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wow Ik ben echt een groot fan van alles dat met lush te maken heeft!
  Bedankt voor het delen van deze eerlijke review ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow wat een glitterbomb hahaa lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke post! Die bubblebar lijkt me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw! Heerlijk! hoewel ik me erg zou irriteren aan de glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hahaha ik ging echt stuk om die laatste foto! lijkt me een hele leuke bubblebar :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben dol op Lush, volgens mij is dit ook een heerijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ooh! Ik probeerde nog nooit een bubble bar maar dat ziet er echt gewoon zalig uit :)! Die gouden kleur vind ik fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh die ziet er ook prachtig uit! Had het zonde gevonden om het te gebruiken hahaha..

  BeantwoordenVerwijderen