Oh September..

maandag 29 september 2014

September, de maand leek voorbij gevlogen. Een maand waarin veel is gebeurd. Ik bedacht me ineens wat voor leuke dingen deze maand heeft gebracht en besloot ze op te schrijven. Bij de Xenos kocht ik een heel mooi boek achtig kladblok en begon alles op te schrijven. Op één minpuntje heb ik zo veel waar ik trots en blij mee ben in deze maand. Daarom zou ik dit heel erg graag met jullie willen delen.

September is normaal een maand waarmee ik niet zo veel heb. Veel wissel vallend weer en geen speciale dagen of gebeurtenissen. Toch is dit niet een maand die ik snel zal vergeten. En waarom?

Dit is de maand waarin ik;


Voor het eerst sinds 4 jaar weer eens fijn ouderwets met mijn ouders op vakantie ging. Dit keer gingen zij naar Oostenrijk en aangezien ik geen vakantie plannen had, besloot ik mee te gaan. Dat vonden ze zelf gelukkig ook super leuk en we hebben 10 heerlijke dagen gehad samen!

Deze maand bereikte ik mijn 500 volgers op instagram, 70 volgers op bloglovin', en 20 abonnees op youtube! Inmiddels zijn de cijfertjes al weer wat omhoog gegaan! (alleen youtube kan nog wel iets omhoog hihi. hint)

De maand waarin ik het plezier in bloggen - hopelijk voor goed - heb terug gevonden en me niet kan bedenken dat er een tijd is geweest dat ik er klaar mee was en het liefst zo op de verwijder knop had gedrukt.

Ook kan ik nu weer oprecht zeggen dat het goed met mij gaat. Ik zit beter in mijn vel en onderneem weer meer dingen. De spontaniteit is weer terug en heb er weer helemaal zin in!

Ik won een gellak behandeling en kocht mijn eerste Chanel lipgloss

Een tijdje geleden een email adres aangemaakt voor deze blog, waar ik daarna nooit meer op had gekeken. Toen ik dat ineens bedacht, stonden daar een paar hele lieve mails in. Onderandere een onwijs lieve mail van Joyce, van Miss Craftsy met daarin een hoop lieve en oppeppende woordjes ♥
Maar ook over een paar samenwerkingen, kortingen en onderzoekjes. Ik weet daar nog niet te veel over dus daarover kan ik nog niets vertellen.


 


Ook had ik het er al een hele tijd over om een vriendin op te zoeken die al vanaf april in Kos zit. Toch door de kosten heb ik het nooit gedaan. Tot dat ik een appje kreeg dat ze een ticket had gevonden voor 'maar' €170,00! Aangezien ik daar gewoon kon slapen en je eten zo duur kan maken als je zelf wilt besloot ik te gaan. En wauw wat heb ik een leuke tijd gehad. Geweldig hoe snel je nieuwe mensen leert kennen die gelijk zo leuk zijn! Ik mis het nu al! Je kunt de vlog van Griekenland hier terug vinden.

September was een heerlijke maand! Ik zou het allemaal zo over doen.

Wat is het leukste wat jullie gedaan hebben in September?
----------
 
In Oktober hoop ik hopelijk een baan te hebben gevonden, tot nu toe 0 gesprekken gehad en het is best lastig daarin positief te blijven.. Ook wil ik veel vooruit werken voor de blog, meer focussen op mooiere foto's maken. Een keer écht gezonder leven en meer sporten.
 

Liefs,
Rebecca

17 opmerkingen:

 1. De maand is inderdaad omgevlogen! Superleuk om te zien en lezen wat je allemaal hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het zo'n leuke maand voor je was! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De maand ging inderdaad super snel! Leuke foto's heb je in Griekenland gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt een fijne maand gehad zo te zien. Ik heb je blog pas ontdekt en ik vind hem super leuk. Ik ben blij dat je er weer plezier in hebt:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw wat lief! Altijd leuk om te horen :) ben inderdaad ook erg blij dat ik t weer zo leuk vind!

   Verwijderen
 5. Leuke dingen heb je gedaan! Ik ben ookal een hele tijd niet met me ouders op vakantie geweest lijkt me best weer eens leuk. En omg ik volgde je geeneens op youtube :o maar nu wel gelukkig :) ik hoop dat oktober weer een fijne maand voor je wordt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingen heb je gedaan! Gefeliciteerd met je volgers! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om te lezen! Fijn dat je je mojo terug gevonden hebt schetz! ;-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gelukkig! Dat te bedenken dat ik 2 maanden geleden alles gewoon maar wilde verwijderen ..

   Verwijderen
 8. Tof! Ik wil ook een keer een gellak behandeling laten doen :)
  Leuk positief artikel, altijd leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. September was inderdaad een prachtige maand met af en toe het zonnentjes erbij, je hebt het heel leuk gezegd waardoor ik nu ook weer wil dat ik september over kon doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke foto's en ook erg leuk om ook leuk geschreven!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind september altijd wel een leuke maand, maar ik ben dan ook echt een herfstmens! Fijn dat je terug geniet van bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt een leuke maand gehad! Ik hoop dat je nog een gesprek krijgt en lekker in je vel blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een fijne maand :) Ik vond het deze maand vooral fijn dat het nog zo'n lekker weer was, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk verslagje, zeker met die foto's erbij :D

  BeantwoordenVerwijderen