Sweater weather

donderdag 25 september 2014


Dat ik een voorliefde heb voor grote, oversized - het liefst een beetje foute - dikke truien vertelde ik al in dit eerdere artikel over mijn aankopen die ik eerder deed. Ik besloot voor mezelf voorlopig even niets meer te kopen omdat ik om kom in kleding. Maar toen ik eenmaal lekker aan het struinen was op internet kwam ik erg veel leuke dingen tegen .. Waarom doe ik het nog!? Ik klikte vrijwel op elke webshop gelijk op de 'truien en vesten' knop. Voor ik het wist was ik verkocht. Oh help er is zo veel wat ik wil!

Hier laat ik wat inspiratie zien...

Op de webshop van Esprit stonden onderandere de eerste 3 truien die je boven aan de blogpost vind. De eerste trui lijkt heel erg op één die ik ook heb. Zelfs na 2 jaar is de trui nog heel erg mooi.
Trui nummer 2 vind ik heel erg gaaf, helemaal mijn ding!

Ook al gaat mijn voorkeur al snel uit naar truien, warme vesten zijn aankomende winter ook weer een echte musthave. Het eerste vest is wat ik bedoel met een tikkeltje fout. Een printje, maar wel degelijk draagbaar. Het middelste vest is een vest die eigenlijk iedereen wel in haar collectie heeft, zo niet.. dan zeker aanschaffen! Super praktisch en past overal bij!


Just look at that man! Eh.. Sweater.. Als je hier klikt zie je er nog veel meer! Dan heb ik het over de truien hé! Oké stiekem mag je ook genieten van de rest. WIE IS DIT!?
Dat ik het zelf fijn vind om truien te dragen is nou eenmaal wel bekend, maar als een man een mooie trui draagt heb ik daar ook ergens wel een zwak voor, zoals bovenstaande mannen. Casual maar toch zeker goed gestyled. Dat is iets waar ik mijn hoofd wel voor omdraai hihi.

Persoonlijk vind ik het altijd erg moeilijk om voor het mannelijke geslacht kadootjes te kopen, maar een trui of een mooi t-shirt kan natuurlijk altijd. De trui op de rechter afbeelding staat bij bijna iedereen en is dus een heel geschikt cadeau .. Misschien een idee!

Hoop dat jullie dit artikeltje leuk vonden om te lezen
Ik ben erg benieuwd of jullie ook zo dol zijn op truien..

 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

39 opmerkingen:

 1. Ahw die zwart witte vind ik echt heel erg tof! Stiekem was ik Esprit een beetje vergeten en dacht dat het een beetje tuttig was maar nu ik dit zo zie is dat echt niet zo! En die mannen zijn ook erg aantrekkelijk hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker weer truien/vesten weer! Heerlijk! Mooie dingen hebben ze ook dit jaar weer! Heel leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie items. Het liefst koop ik opa truien in de kringloop en daar leef ik dan een heel winterseizoen in, oh wat verheug ik me erop om ze weer te dragen (het liefst met een leuk kraagje erop. :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super super nice! Mijn vriend is 1 oktober jarig en zocht nog een kado, en heb helemaal nooit gedacht aan een kleding stuk! Hoe dom?? Die tweede heren trui vind ik erg mooi en zal hem vast erg goed staan! Zag op de site dat de prijs ook redelijk is. Eerst nog even in de winkel bekijken en dan denk ik dat ik er uit ben. Dit artikel kwam er goed uit =D thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldige truien en vesten, ik hou zo van de herfst zodat je weer leuke truien aan kan. Ik vind vooral de foto bovenaan en dan de middelste zo leuk! :)

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het eerste rijtje vind ik alle 3 super. Ik houd ook van dit soort truien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij het zien van deze foto's heb ik zin om mijn warmste pul aan te trekken!
  De middelste vest is trouwens heel erg mooi! Van waar komt deze?

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mooi is die hé,
   Al deze vesten komen bij de Esprit vandaan!

   Verwijderen
 8. Leuk! Vooral de eerste trui vind ik super. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die eerste 3 truien zijn super ! Ik ben erg blij met de herfst !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah die linker bij de mannen ziet er te gek uit! Die moet mijn vriend ook aan :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow super leuk! die middelste trui van het bovenste plaatje is prachtig! Waar is ie van?

  Neem ook een kijkje op mijn blog: www.l-lam.blogspot.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de Esprit! Dat is inderdaad ook mijn favoriet :)

   Verwijderen
 12. Mooie sweaters (en mooie man!! haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaa deze winter gaat er voor mij echt 1 van de truien worden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke truien! Ik wil er weer zoooveel scoren voor de winter :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Whahahaha men uhhh sweater.. Geweldig!! Love sweaters but not the weather

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, wat een prachtige truien! Ik wil ze allemaal, hhaah :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik hou van truien! Ik vind dat zo fijn aan de herfst, nu kunnen we ze weer aan! :D
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben dol op sweaters! Je kan je er helemaal in verstoppen als het te koud wordt. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die eerste drie trouwen lijken mij het lekkerste te zitten x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie man uhh truien! Vooral die bovenste drie zien er geweldig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik hou ook heel veel van dikke sweaters en vooral vesten! Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo'n kol vind ik bij mijn vriend ook erg leuk! En doet het ook als cadeau altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leukk, i love sweaters! Het enige voordeel aan de herfst/winter haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist! Helemaal nee eens hihi
   Nouja, ook dat er weer leuke kaarsjes aan kunnen zonder dat het te warm word in je kamer...

   Verwijderen
 24. De mintgroene trui vind ik super <3 En het is inderdaad altijd weer een hele opgave, een cadeau kopen voor een man. Ik heb ook best vaak een vest/trui voor mijn vriend gekocht :) Ik blij; want ik kon shoppen, hij blij; want hij loopt er warmpjes bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben gek op truien! Ze zitten zo lekker warm en als je oversized hebt dan kan je er ook nog heerlijk in kruipen

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mmmmm heerlijk! Ik leef in deze dingen!

  BeantwoordenVerwijderen