w7 In the Night - smokey shades eye colour palette

woensdag 3 september 2014

YES! Hij is binnen! Zaterdag 30 augustus besteld, binnengekregen op 03 september. Ik was al helemaal aan het bedenken hoe ik deze leuk op de foto ging zetten met sterretjes en glitters and stuff maar toen ik 'm binnen kreeg had ik dat allemaal niet in huis. Ik moést 'm gelijk reviewen dus here you go, bloemetjes! Haha. Benieuwd naar dit palette?


Dit is alweer de derde variant waar w7 mee komt. De voorgaande 2 palette's heb ik aan mij voorbij laten gaan omdat het de dupes waren van de Naked palette's en die heb ik al. Deze kleurtjes kwamen me echter niet bekend voor én heb ik nog niet in mijn stash! Ik besloot gelijk voor deze te gaan toen  Alice & Jo een foto op instagram plaatste.

De kleuren zijn allemaal perfect om mooie uitgaans looks mee te maken, vandaar ook de naam. Goed bedacht. Het palette bestaat uit 12 kleurtjes.


          Dusty - Wonderland - Summer - Atlanta - Abracadabra - Top Hat - Razzamataz - Lady Luck - Laura E - Party Pooper - Gate Crash - Bologna

Sorry als ik jullie bombardeer met foto's maar ik ben gewoon zó excited! Ze zijn prachtig! Op de zwarte kleur na heeft elke kleur een glittertje er in. Wel heeft de zwarte een soort metallic achtige finish en is dus zeker niet matt. Ik vind dat echter helemaal niet erg en weet dit ook vast en zeker wel te gebruiken. Helaas moet je wel snel uitkijken dat je niet een discobal word als élke kleur glimmers er in heeft.

Het kwastje die er bij zit vind ik een beetje tegen vallen. Een sponsapplicator vind ik hoe dan ook al niet echt fijn en dat andere kwastje is nog wel oké om bijvoorbeeld highlighter aan te brengen. Het is een beetje aan de slappe kant, maar niet gelijk slecht.


Eerste keer dat ik ooit dit soort swatches maak vandaar dat het misschien een beetje slordig gedaan is. Het voelde nogal onnatuurlijk en kreeg zelfs spierpijn in mijn bovenarm omdat ik lekker verkeerd geswatched had hihi. Al met al ben ik super duper blij met dit palette en ik ga hier zeker mooie looks mee maken.

De kleuren zijn stuk voor stuk onwijs mooi. Wonderland en Top Hat hebben allebei zo een prachtige finish, een beetje metallic en echt zo een kleur die veranderd in een ander soort licht. Wonderland heeft een beetje een rosé gouden finish. Lady Luck springt er echt uit en de pigmentatie is echt top. Dusty en Party Pooper zijn voor mijn huid ideaal als highlighter.

Al met al ben ik verliefd. Heel erg verliefd. Zelfs de namen zijn leuk.
Wel is Atlanta helaas een beetje aan de korrelige kant met opbrengen, dat is jammer.

Dit palette is voor €8,00 te koop bij onderandere deze webshop

Q; Ga jij dit palette aanschaffen? Of heb je dit palette al? Wat vind je er van?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!

Heel veel liefs,
Rebecca

37 opmerkingen:

 1. Wauw wauw wauw. Ik wil hem ook! Zo goedkoop en zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al zoveel goed gehoord over de paletten van W7 en heb er zelf nog geen enkele. Dit is weeral zo'n mooi palette met mooie opvallende kleuren! Prachtig gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah je hoeft er helemaal niet bij te zetten dat dit je eerste keer swatchen is, nergens voor nodig!
  Ik vind het een goed en overzichtelijk review en het palette is echt heel erg mooi!
  Lady Luck lijkt me echt een super mooie kleur, heb m zelf maandag besteld en kan niet wachten tot het binnen komt :))
  Ik twijfel ook of ik een blog moet aanmaken, vind jouwe zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er nog nooit van gehoord... Ik heb zelf wel sleek, ook zo lekker budget, en die gebruik ik altijd. Deze ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat er nu een derde palette is uitgebracht, ik vind de kleuren prachtig en een shimmer mag af en toe ook wel, zelf wil ik wel nog graag het w7 in the buff en in the nude, maar ze zijn of steeds uitverkocht, of ze zijn al helemaal uitgeprobeerd of gebruikt, heel vervelend. Maar naar deze ben ik nu eigenlijk ook wel benieuwd! Hele leuke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie kleurtjes! Wil binnenkort ook graag een W7 palette aanschaffen. Ik hoor er alleen maar goede verhalen over xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, geweldige kleuren! Echt super leuke tinten, ik ben onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtjes zijn het, voor een mooie avondlook! Haha leuke namen inderdaad, party pooper! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooi palette! Het palette heeft echt prachtige kleuren en de pigmentatie ziet er echt super uit. Vooral de roze en paarse tinten spreken mij in dit palette aan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldige kleuren zeg! Mooi palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een heel mooi palette! De kleuren zijn inderdaad erg speciaal, dus ik ben benieuwd welke looks je ermee gaat maken!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleurtjes! Ook met veel pigment:) XO
  p.s. doe jij al mee met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er echt heel erg mooi uit, deze moet natuurlijk ook bij mijn twee andere w7 palette's komen :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een mooi palette! En lekker goedkoop! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit palette vind ik erg mooi! Er zitten prachtige kleuren bij. Ik wil nog graag het naked 3 lookalike palette van W7 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw mooi palette, de kleurtjes zijn echt mooi en origineel. Ik ga zeker een kijkje nemen in de webshop, de prijs valt echt goed mee. Ik ben heel benieuwd naar een look met dit palette, ga je hier ook een artikel over maken? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik er wat leuk van heb weten te maken wel :)
   Voor de prijs is het palette inderdaad echt heeel erg mooi

   Verwijderen
 17. Wauw wat een mooi palette ! De kleuren zijn echt prachtig !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi palette!
  Mooie, donkere kleuren!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kende dit palette nog helemaal niet! Wat een beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw super mooi! Ook heel mooi op je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooi palette! Ik vind de kleuren geweldig, ik had het alleen nog leuker gevonden als er enkele matte tinten bij waren geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De W7 palettes staan nog steeds op mijn wishlist, wat is deze ook mooi zeg! De pigmentatie is echt super, en ik vind het ook zo leuk dat de prijs zo laag is, blijft hij ook nog een beetje betaalbaar voor mij. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel mooi palette, perfect om een smokey eye mee te maken voor een avondje stappen oid! X

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lijkt mij zo mooi, ik heb m nog niet besteld maar de kleuren zijn erg pretty! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Volgens mij is deze ook te koop bij de "op = op" winkelketen...!

  BeantwoordenVerwijderen