Een foto op Aluminium

maandag 27 oktober 2014

Of ik een foto product wil testen? Nou heel graag! Ik ben dol op foto's en overal in ons huis vind je wel lijstjes en foto's op canvas. Ik werd gevraagd of ik een foto wilde testen voor fotoopaluminium.nl en daar zeg ik uiteraard geen nee tegen! 

Fotoopaluminium is een onderdeel van CavasCompany, ze hebben onderandere nog foto's die je kan laten printen op hout, glas maar ook op doeken voor in de tuin bijvoorbeeld. Ruim aanbod dus!
 
Met het idee een foto op aluminium te laten drukken kon ik me niks voorstellen. Gelukkig staan er voorbeelden op de website en al snel zag ik dat je voor een échte aluminium look kon gaan, of met een witte onderlaag. Met de witte onderlaag vond ik mooier dus daar ging ik voor. Eigenlijk jammer, want het aluminium effect is er wel een beetje van af..
 
De structuur is heel lastig vast te leggen op foto's, maar op de laatste foto zie je een beetje het idee er van. Het voelt aan de ruwe kant maar toch met een mooi laagje er over heen. De levering was al binnen een week en kwam heel goed verpakt aan. Ook kon je op de website die je na bestelling krijgt een eigen datum invullen waarop je thuis bent, zodat het pakketje kan komen.
 
De afmeting die je ziet op deze foto is 20x30 .. Maar er is een heel ruim aanbod aan afmetingen. Ook komt er een ophangsysteem bij die volgens mij erg makkelijk is. Maar ik vind dit een leuke plek. Daar stond een zomerse canvas die nu is ingeruild voor een winterse foto. Dat idee vind ik wel leuk om te blijven doen!
 
Eindconclusie;
Ookal kon ik me bij het idee niets voorstellen, want hoe ziet een foto er uit op aluminium.. Ben ik erg blij met het eindproduct. De levering en de manier waarop het verpakt was heb ik niets op aan te merken. Lekker snel en dat is wel wat je wilt als je iets besteld.
 
Had jij enig idee dat een foto op aluminium kon?
& wat vind je van het eindresultaat?
 
 
Liefs,
Rebecca
 
 
 

44 opmerkingen:

 1. Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar het lijkt me wel een tof idee! Op de foto's ziet het er iig goed uit! Fijne week! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super gaaf! Ik wist niet dat het ook op aluminium mogelijk was x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi zeg! Ik ga even op de website kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey wat leuk zeg :D Ik kende dit helemaal niet!
  Leuk voor de kerst periode binnenkort.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je al een leuke kerstsfeer op je kamer met die lichtjes, gezellig (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er leuk uit! Ik ben nog van de ouderwetse kadertjes haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto heb je gekozen. Past ook helemaal perfect bij het seizoen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wist niet dat dat kon! Ziet er wel echt tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wist niet dat het kon maar ik vind het erg leuk dacht en het effect is ook erg leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi! Wij hebben er met de trouwfoto ook aan zitten denken, maar zijn toch voor plexiglas gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuk! De foto ziet er gaaf uit :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hele leuke foto! Ik heb er ook wel is 1 op allu afgedrukt voor een vriendin, was ze ook erg blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat leuk zo een idee om een foto aan te passen aan het seizoen! Ik vind het resultaat erg mooi en kende het inderdaad nog niet. Leuk! De prijzen vind ik ook erg goed, heb even op de site gespiekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik sta verbaasd hoe mooi het er uitziet...top!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had het al eerder gelezen.
  Leuke foto!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat gaaf zeg! Ik vind 't een onwijs leuke foto :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha, wat een leuk idee is dat, op aluminium, wat gaan ze nog allemaal verzinnen. Erg mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wel bijzonder, een foto op aluminium! Ziet er best leuk uit, mooie foto ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw zeg, wat een mooie foto! En leuk zo afgedrukt op aluminium!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik had geen idee van dat dit kon. Ik vind het wel heel mooi. De foto staat erg leuk zo, lekker winters. IK heb er al helemaal zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wist helemaal niet dat dit kon! Het resultaat ziet er wel prachtig uit zeg! Onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ha, wat tof! Hele verrassende manier van een foto afdrukken, maar wel een heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er tof uit, dit kende ik nog niet. Leuke foto ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wist niet dat dit bestond! Erg leuk!
  Xx Amélie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er mooi uit! Ik moet ook meer foto's plaatsen in huis!
  Heb helemaal niks :-P

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik had er nog nooit van gehoord maar ik vind het mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dat ziet er heel goed uit, de finish is mooi anders op dit materiaal! Nee ik had er ook echt geen idee van.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuke foto! Ik vind het effect van aluminium heel gaaf :) zeker als je witte vlakken in je foto hebt en voor geborsteld aluminium gaat komt het aluminium effect er écht uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw leuk zeg, ik had hiervoor dus echt geen idee. Hartstikke tof joh :) dit zie ik dan als leuke tip voor sinterklaas/kerst ;)

  liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. ziet er erg mooi uit, ik kende dit nog helemaal niet! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 31. heel erg leuk! & wat een gezellig plankje zo <3

  BeantwoordenVerwijderen