Look of the night | Dinner date

vrijdag 10 oktober 2014

Vorige week ging ik uit eten en zat lekker klaar om me op te maken. Ineens besloot ik dat het misschien wel leuk was om een soort pic-turial te maken. Een artikel waarin ik stap voor stap laat zien hoe ik mijn make-up doe en hoe je dus uiteindelijk deze look krijgt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik 'm eerst niet online wilde zetten omdat de foto's nogal gefaald hebben hihi. Maar ook ik moet leren en dus eigenlijk is dit een schreeuw om tips! Laat ze vooral achter in de comments.

Ik begon met het aanbrengen van mijn wenkbrauw potlood en een oogschaduw basis van Urban Decay.
De gehele look is gemaakt het mijn geliefde Naked palette, ik heb best veel oogschaduws maar eigenlijk is dit het palette die ik 9 van de 10 keer gebruik. Eigenlijk zelfs 10 van de 10 keer.

Ik bracht het 3e kleurtje aan van het palette over mijn hele ooglid, genaamd Naked. Dit is puur als basis zodat de enkele sproeten die ook op mijn ooglid zitten een beetje weggewerkt zijn.
Daarover heen bracht ik de 4e kleur aan, genaamd sidecar over mijn bewegend ooglid. Sidecar gebruik ik erg vaak en vind ik heel erg mooi subtiel. Enige nadeel aan deze is dat 'ie zorgt voor veel fall out, maar ook dat is weg te werken!

Daarna ging ik met de zwarte kleur, genaamd Creep, in de crease met een blending brush en ook zette ik daarmee een lijntje tegen mijn wimpers aan. Ik connecte de twee 'lijntjes' met elkaar zodat het goed in elkaar overliep.

Als laatst nog mijn ultieme must-haves. Een oogpotloodje op de waterlijn en mascara om het af te maken. In het begin ziet oogschaduw bij mij er altijd een beetje vreemd uit, maar pas als ik de mascara heb aangebracht word het toch een geheel.

Verder bracht ik nog een blush aan van M.A.C en een highlighter van Primark.
De highlighter bracht ik onder mijn wenkbrauw aan en een beetje boven de blush.
Een klein beetje lippenbalsem, en klaar!


Dat was dan mijn super simpele ooglook van deze keer! Dit is een look die ik regelmatig maak als ik bijvoorbeeld uit eten ga. Vind het altijd nét iets leuker.

Producten die ik heb gebruikt; 
Wenkbrauw potlood - Tommy G
Oogschaduw palette - Naked palette van Urban Decay
Oogpotlood - Etos eigen merk
Mascara - L'Oréal Telescopic
Blush - Mac Melba
 
 
 Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi


Nogmaals, tips zijn van harte welkom!
& zou ik heel heel heel erg waarderen.
 
Liefs,
Rebecca

57 opmerkingen:

 1. Staat je mooi hoor! Liefs Irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look meis, ik ben dol op het naked palette.
  GOed dat je het artikel toch online hebt gezet, is toch leuk gedaan??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie naturel ooglook! En ik vind dat je foto's goed laten zien hoe je het gedaan hebt. Ik ben zelf ook echt nog geen kei met foto's dus tips kan ik je niet geven helaas. Heel veel succes! Liefs, Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het valt inderdaad nog wel mee hoe slecht de foto's zijn maar ben er niet helemaal tevreden mee hihi. Wel een lieve reactie <3

   Verwijderen
 4. Je look ziet er prachtig uit en volgens mij doe je het hartstikke goed met de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet er prachtig uit, je zou vaker je looks moeten delen want het is echt superleuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ziet er mooi uit, en je foto's zijn wel goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De look is erg mooi! Eyeliner zou je ook prachtig staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er mooi uit, en de look is echt heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke look! En de foto's zijn goed hoor! Misschien dat je volgende keer nog iets meer op de ogen kan inzoomen (of bij kan knippen uiteindelijk) maar vind het er echt goed uitzien! Goed dat je 'm online hebt gezet :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg mooie look meid ik zou jou weleens willen zien met een hele gitzwarte ooglook! dan springen jouw lichte ogen prachtig eruit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meis! Een vriendin van mij heeft dat een keer bij mij gedaan en het stond inderdaad wel. Zelf kan ik het niet.. of nouja, dan staat het niet hihi.

   Verwijderen
 11. Mooie look, staat je goed! En oh Naked is ook een van mijn favoriete oogschaduw palette, de laatste tijden pak ik hem heel vaak (er zitten zoveel mooie kleuren in waardoor je veel kaneten op kan).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie look!
  Fijne producten heb je gebruikt!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie look! Handige fototutorial ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb jij een prachtige tanden!
  De look vind ik ook erg mooi zeker iets wat ik zelf zou dragen
  WIl nog eens heel graag het naked palette (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk ! Ik vind deze tuturials juist heel makkelijk! Soms kan je niet altijd filmpjes bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, je ziet er echt ontzettend mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie ooglook heb je gemaakt! Staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie look Rebecca!
  liefs, xxx

  http://withlovefroms.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie subtiele look! Love it.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi natuurlijke look, hier houd ik wel van . Staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit is het gene wat ik af en toe zou willen dragen. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh wauw, staat je prachtig dame! Het is een hele rustige look, maar toch zie je er verzorgd uit. Dan zie je toch dat je wat aan je uiterlijk hebt gedaan en tijd aan jezelf hebt besteedt. :) Je ziet er juist gorgeous uit hoor, love that look!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je ziet er goed uit! Met een zonet make up! Leuk om stap voor stap te zien hoe je dat doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je bent mooi! Met een zonder make up! Leuk om zo stap voor stap te zien. Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er goed uit hoor! Blijft dat oogpotlood van de Etos lang zitten op je waterlijn? Ik heb altijd ruzie met die oogpotloden... xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een hele mooie simpele make-up, je bent een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooi geworden en leuk gedaan zo stap voor stap.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Een hele mooie look! Simpel maar toch staat het je prachtig :) leuke blog heb je trouwens! Ben je gaan volgen op Bloglovin :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Erg leuk gedaan en wat staat die kleur oogschaduw je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen