Oktoberfest apfelbäckchen blushes

woensdag 1 oktober 2014

Je kent het wel, die knop op instagram waarbij je op de 'verkennen' pagina uit komt. Als ik me verveel ga ik daar altijd een beetje rondstruinen en ineens zag ik wel 2 té schattige producten. Ik klikte erop en was verkocht. Ik was vast beraden. Deze blushes moest ik hebben. Zo begon mijn zoektocht..


Zijn ze niet súper schattig? De blushes zijn van de limited edition lijn van Essence genaamd 'Oktoberfest'. Heel toepasselijk de pretzel en het rendier dus! De LE bestond uit nog veel meer leuke dingen maar voor deze viel ik als een blok. Als snel werd het mij bekend dat deze lijn niet naar Nederland zou komen en ik baalde als een stekker. De zoektocht begon dus naar een webshop waar ze deze lijn verkochten die óók naar Nederland verzond .. De webshop van Essence deed dat namelijk niet met deze lijn.

Na een paar uur gezocht te hebben wilde ik eigenlijk opgeven, tot ik op de webshop genaamd Kosmetik4less uit kwam. Ze hadden de lijn én verzonden naar Nederland. YES! Ondanks dat de site er minstens 50 keer uit knalde was ik vast beraden ze te bemachtigen.


 

01 - Pretty Pink Dirndl 

Dit is de blush waar ik in één klap verliefd op was. Ik heb een zwak voor rendier printjes en kon deze dus echt niet aan mij voorbij laten gaan. Op veel Duitse reviews wist ik dat ik er niet teveel van moest verwachten en ook dat de kleuren zouden uitlopen - zo jammer..- Maar toch vind ik de kleuren prachtig.. Wat moeilijk te zien is, is dat er een super super mooie glitter in de 'witte' kleur zit. Vandaar de iets donkerdere foto, waarin je het glittertje iets beter ziet. Ik dénk niet dat ik deze ga gebruiken maar gewoon puur ga bewaren door het te lieve printje.. Als je deze blend heb je echt een perfecte glow. Prachtig!02 - Sweet Purpleline

Dit is de tweede blush uit de lijn en kon het niet over mijn hart verkrijgen om deze niet mee te bestellen. Helaas kon ik deze niet netjes houden tijdens het swatchen en dus ga ik deze wel maar gewoon gebruiken haha. De kleuren zijn erg mooi en vind het perfect voor de herfst! Het lijkt heel heftig maar de swatch is puur om de kleur te laten zien. Uiteraard blend je het uit als je 'm eenmaal gaat gebruiken.


Beide blushes kosten €3,45 en zijn dus hier verkrijgbaar.
Maar ik zou ik niet zijn als ik niet één van deze blushes twee keer heb besteld!
Binnenkort komt er een leuke herfst / koudere dagen winactie en daarbij komt dus ook één van deze blushes. Uiteraard niet eentje waar ik al met mijn vinger in heb gezeten hihi.


Wat vind jij van deze super schattige blushes?
& welke hoop jij terug te zien in de winactie?
 
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 

 Liefs,
Rebecca

49 opmerkingen:

 1. Wat een schattige blushes! Ze zien er erg leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super schattige blushes! De pigmentatie ziet er ook goed uit! Wat balen fat Essence ze niet heeft in haar Nederlandse lijn... Maar wat toevallig dat je het zo op insta hebt gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, een typisc geval van ''Meant to be'' hihi

   Verwijderen
 3. Ahh deze zien er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige blushes, ik vind de verpakking alleen al fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat schattig zeg ziet er heel leuk uit liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een moeite heb je gedaan, maar ze zijn het zeker waard!
  Ik hoop dat die met het rendier in de winactie komt :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wauw wat een prachtige foto's heb je er mee gemaakt! Vooral die met die rendiertjes is leuk bedacht :)) welke ik hoop dat in de actie komt is ook die met de rendiertjes want de kleuren zijn super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die zijn echt geweldig, super dat je ze hebt weten te bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha super leuk :) Leuke blog ook! Ik volg je vanaf nu :) Liefs irene xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat schattig, weer erg leuk bedacht van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lief! Ook lief dat je gelijk aan je blog denkt! Ik hoop dat het rendier blushje erbij zit want die kleuren spreken me erg aan. Al is het inderdaad alleen al voor de heb hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh, deze zien er erg leuk uit! Ze zijn ook mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zien er erg schattig uit!
  Ik hoop Pretty Pink Dirndl te kunnen bemachtigen!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super schattige blushes!
  Mooie kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toen ik de foto's zag dacht ik dat het kaarsjes waren haha, maar blushes .. hoe leuk!
  Heel erg schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh zo had ik ze nog niet eens bekeken maar dat had inderdaad zeker gekund haha

   Verwijderen
 16. Het duurde heel lang voordat ik doorhad dat de blush al open was.. Wat een leuk patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah van deze comment moest ik hard op lachen ^^ geweldig!

   Verwijderen
 17. Heel erg leuk in van die schattige doosjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke schattige blushes ik snap niet dat ze deze lijn niet hier uit brengen grrr x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aaaww deze blushes zijn inderdaad supercute! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Auuuuuwh super schattig! Dat vind ik nou heel jammer, waarom verkopen ze de mooie essence items niet in Nederland. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Superschattig!!! Ik wil ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. So cute! En wat ontzettend leuk dat je rendiertjes en pretzels er bij op de foto hebt gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Awh wat schattig! Ziet er enorm leuk uit

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die blushes zien er echt super leuk uit zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw wat een prachtige verpakking zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Omg, wat zijn ze mooi!! Heel schattig ook. Bijna zonde om te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh wauw deze zien er echt super superleuk uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw, deze blushes zijn echt zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik had ze al op je instagram gezien maar heb eigenlijk nooit je artikel gelezen, wat een prachtige producten en wat een mooi idee. Lijkt me een fijn product maar ook stiekem zonde om te gebruiken hihi. Je foto's zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Lief om te horen hihi.
   Het rendiertje ga ik ook denk ik niet gebruiken, vind 'm veel te leuk.

   Verwijderen
 30. Die zijn schattig! Ik vind die met het rendier er zo leuk uit zien! Wel jammer dat ze hem niet in Nederland verkopen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 31. OMG, wat een schatjes....ik ben echt helemaal " in luv" op deze liefjes!

  BeantwoordenVerwijderen