Opgemaakt #1

vrijdag 3 oktober 2014

Ligt het aan mij, of is het echt heerlijk om dingen leeg te maken? Normaal gooi ik alles gewoon weg wanneer het op is maar ik dacht ik wacht eens een keertje zodat ik ook een 'Empties' artikel kan maken. Dit is wat ik verzamelde. Ik gebruik heel veel verschillende dingen door elkaar heen en daardoor heb ik altijd best weinig lege producten.


♥ Eerst mijn all time favorite shampoo, de miracle moist van Aussie. Dit is de derde fles inmiddels en ik blijf 'm lekker gebruiken!

♥ Dan zie je 2 keer een fles van Biocura. Het is allebei precies hetzelfde alleen de fles links is de nieuwe verpakking. Het is een reinigingsmelk die ik voor mijn oogmakeup gebruik. Deze gebruik ik al 6(!) jaar en is één van de weinige waar ik tegen kan. Gewoon van de Aldi! Voor nog geen €3,00 per fles. Wel funny is dat er staat dat je het gebied rond je ogen vrij moet laten met deze .. Ah well..

♥ De deodorant is van Secret en ook dat is een groot favoriet. Altijd in Amerika sla ik gemiddeld 4 nieuwe in. Ze werken nou eenmaal heel fijn. Heb er nu nog maar 2.. Wie gaat er binnenkort naar Amerika!?

♥ De blauwe fles rechts is een heerlijke conditioner van Herbal ''Maroccan my Shine''. Deze kocht ik ook in Amerika - vorig jaar - en beviel heel goed. Ik weet niet of 'ie hier ergens te koop is .. Nog nooit gezien maar zo wel dan ga ik 'm ook echt nog opnieuw kopen.

♥ Skin Nanny is een product van Lush. Een gezichtcrème. Zeker een product wat ik niet nog eens zou kopen. Zo onwijs vet en na 2 uur nog steeds niet ingetrokken!

♥ De Telescopic mascara kent vast iedereen wel.. Jammer dat L'oreal de formule en alles heeft veranderd want die vind ik echt crap. Dit is een mascara van de vorige 'versie' die ik heel soms nog tegen kom bij het Kruidvat en dan koop ik er gelijk maar 2 voor het geval dat ik ze niet meer tegen kom.Dan ook helaas dingetjes die ik weg ga doen ..

- Als aller eerst de groene fles van the Body Shop. Het is een douchegel in een heerlijke watermeloen geur van de earth lovers collectie. Helaas was dit een vergeten douchegel en de substantie is soort water geworden. De geur is wel nog erg lekker dus helaas.

- Het haar serum komt van de action, het pompje doet het niet en heeft het nooit gedaan. Ik zou 'm open kunnen maken en het zo gebruiken maar laat ik daar te lui voor zijn.

- Het luchtje wilde ik eigenlijk helemaal niet weg doen.. Maar het moet. Versace, Bright Crystal heb ik inmiddels al een jaar of 5 (gok ik) en begint echt te stinken. Vieze alcohol lucht met drop.. Bleh.

 
Q: Wat heb jij allemaal opgemaakt?
En zijn dit soort artikels eigenlijk wel boeiend?

 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

22 opmerkingen:

 1. Jakkie, ik vind die skin nanny van lush ook echt niet lekker.. maar volgens mij is die ook voor oudere of niet? Leuke overzichtelijke manier zo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja klopt! Het is voor de wat rijpere huid. Maar dan nog lijkt het me niet fijn..

   Verwijderen
 2. Dit soort artikelen vind ik zelf wel leuk zo kan je gelijk lezen wat item van bepaalde producten vind :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf had ik de haarserum van Action ook,maar ik vond hem helemaal niet fijn en heb hem uiteindelijk weggegooid. Dus je hebt allesinds geen wondermiddeltje gemist :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dit was al een tweede die ik gekocht had. Ik vond 'm namelijk wel oké werken.
   De geur vond ik vooral heel prettig maar het is inderdaad geen wondermiddel..

   Verwijderen
 4. Oh jammer dat je luchtje zo vies ruikt nu! Wel een leuke manier om je mening over producten te vormen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zonde dat je parfum niet meer lekker is! Altijd jammer als je iets weg moet doen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zonde van al die dingen die je weg moet gooien dat is nooit leuk.
  ben wel benieuwd naar de remover van Aldi eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het altijd zo jammer als er iets opraakt, maar ja. Ik heb die reiningsmelk ook en vind 'm best fijn :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die telescopic mascara lijkt me erg fijn, inderdaad jammer dat l'oreal de formule heeft veranderd!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Herkenbaar! Die haarserum heb ik ook maar ben er echt niet tevreden over! De mascara is wel heel erg goed, die "oude" moet echt terug in het assortiment!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten heb je opgemaakt! Jammer dat de crème van lush niet helemaal bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk artikel meiss.. de shampoo van aussie lijkt me echt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De miracle moist van Aussie is echt een aanrader, ik gebruik hem ook. Maar ik moet altijd lange pauzes tussen hebben anders raakt mijn haar eraan gewend en na een tijdje zal het ook niets doen met mijn haar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja dat is wel vervelend! Dat heb ik gelukkig niet. Gebruik deze shampoo al een paar maanden :)

   Verwijderen
 13. Leuk artikel! Jammer dat je bepaalde producten noodgedwongen weg moest doen. Die Aussie shampoo lijkt me heerlijk, ik ga hem eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaa dat gevoel heb ik ook als ik weer eens wat heb opgemaakt haha .. leuk dit soort artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nee hoor, het ligt niet aan jou: ik vind het ook heerlijk om dingen op te maken! :-) Wat fijn dat de shampoo van Aussie je zo goed bevalt. Ik heb er een variant in, maar mijn haren worden er erg droog en stug van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is ook eigenlijk de enige van Aussie die goed voor mijn haar werkt, de rest krijg ik ook erg droog haar van.

   Verwijderen
 16. Hihi dat ligt niet aan jou, ik vind het ook heerlijk om dingen op te maken en weg te gooien, leuk artikel...

  BeantwoordenVerwijderen