Spam your Blog!

zondag 5 oktober 2014

 
Yaay je leest het goed! Het is tijd om eens lekker legaal je blog te spammen!
Ookal ken ik je blog al, laat het alsnog achter want ik ben eigenlijk wel erg benieuwd naar de verhalen achter jullie blog en waarom je nou eigenlijk begonnen bent.

Daarbij kom ik ook vaak op blogs terecht die ik nog niet kende via bloggers die ook een spam your blog artikel hadden. Laat dus je linkje achter in de comments en vertel een beetje over je blog.
Ik ben heel benieuwd en ga sowieso op elke blog een kijkje nemen!

Go Go Gooo!
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
 
 
Liefs,
Rebecca

47 opmerkingen:

 1. Mijn blog is http://xradianto.blogspot.be/ Een blog waarop ik alles deel wat me bezighoudt. Hoe ik denk over dingen. Wat ik leuk vind. Ik geef je dus een kijkje recht in mijn gedachten. Een persoonlijk dagboekje dat ik vol schrijf naar hartenlust. Met een positieve, stralende kijk erop. Want dat is wat de naam weerspiegelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben Jolet van www.goldenmustaches.blogspot.com. Ik blog over van alles, maar vooral beauty. Neem eens een kijkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kans kan ik toch niet aan me voorbij laten gaan he!
  Mijn blog is : sharmainesarina.blogspot.nl
  Ik ben gaan bloggen omdat ik enorm van het beauty wereldje hou en al deze tips en tricks altijd al aan mijn vriendinnen vertelde. Ook hou ik vrij regelmatig weggeefacties, dus alle reden toe om eens een kijkje te nemen! Hou ook mijn Instagram (@sharmainesarina) in de gaten of volg mij via bloglovin! liefs, Sharmaine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat we mogen spammen. Hoi allemaal ik ben Farah een meisje die hele verslaafd is aan beautyproducten. Mijn blog is pas een maandje oud dus de layout en een logo heb ik nog niet maar dit komt zeker allemaal nog :). Ik maak reviews over make up producten, heb regelmatig shoplogs en ook vaak tags dus als je benieuwd bent neem dan zeker even een kijkje beautybyfaar.blogspot.nl mijn instagram is beautybyfaar! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh leuk!
  Ik blog op www.belleviefashion.nl ( de naam verklapt al waarover)
  Ik hou regelmatig win acties!
  Leuk als je is komt kijken :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Ik ben Naomi en blog op www.littlekeystohappiness.com over fashion, lifestyle en fotografie. Eigenlijk gewoon ook veel dingen die ik leuk vind! Ook heb ik bijvoorbeeld een serie met simpele en snelle Html tutorials, en schrijf ik mijn hele blog vol met mijn verhaaltjes en kletspraatjes. Neem eens een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat we mogen spammen, mijn blog sunshinebyson.blogspot.nl gaat over beatuy mode en lifestyle. Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Ik volg je via bloglovin zou het leuk vinden als je mij ook zou volgen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lief dat wij mogen spammen!
  Mijn blog heet De Beautykoffer. Hier vind je elke dag een artikel over beauty, health, food en lifestyle. En vandaag heb ik mijn allereerste video online staan!
  Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt!
  Http://www.debeautykoffer.nl
  X
  Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn blog heet Make Me Blush. Inmiddels blog ik al ruim 2 jaar en ik vind het erg leuk om te doen. De artikelen op mijn blog zijn beauty gerelateerd. Ik review veel make-up producten en dan vooral veel budget merken. Ik zou het leuk vinden als je even een kijkje kwam nemen. Dit is de link: www.makemeblush.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yay, dit is leuk! Mijn naam is Esther en ben de eigenaresse van EstherNewsFlits, een persoonlijke blog waarop ik met name schrijf over fashion, eten, reizen, een tikkeltje beauty en verder allemaal andere leuke dingen die mij, een 17 jarig meisje, bezighouden! Er komt ongeveer 4 keer per een week een artikel online! Hopelijk tot snel! http://esthernewsflits.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zeg! Ik blog op: http://www.thebeautyblondie.nl/ ik blog over echt van alles! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk!! Ik blog op http://www.louleeft.nl over lifestyle. Alles wat ik interessant vind deel ik graag met jullie. Van Fashion & beauty, tot travel en healthy food. Maar altijd met een persoonlijk tintje. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik heb geen blog maar vind het wel heel leuk om blogs te lezen, ga alle comments lekker door dat ik ook nieuwe blogs ontdek :))

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lief dat we mogen spammen! er staat net een shoplog online van de primark en h&m dus neem een kijkje!

  Nailsbyfml.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk dat je dat doet! Ik hoef niet te spammen, want je hebt net nog gekeken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Evelien, 23 jaar en blog op Livelifelovely.nl over alles wat ik leuk vind. Van beauty en fashion tot interieur en boeken. Ik ben mijn blog in januari begonnen door een duwtje in mijn rug van mijn vriend. Ik volgde al jaren verschillende blogs en vond dit zo leuk, maar durfde er zelf niet zo goed een te beginnen. Mijn vriend heeft me gestimuleerd ook te gaan bloggen en zo heb ik toch de stap gezet. Waar ik erg blij mee ben! Ik hoop dat je eens een kijkje neemt. Fijne zondag. Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aaah leuk spammen! :)

  www.peachlife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg fijn dat we onze links mogen delen. De mijne is: http://www.rockinheels.com . Ik blog met name over fashion en hier en daar een topic over beauty, food en personal. Ik ben ermee begonnen zodat ik mijn liefde en passie kon delen met de rest van de wereld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Cool! Legaal spammen! Mijn blog is www.northflix.nl
  Ik blog over beauty, fashion, uitjes, films... Alles wat ik leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk dit :D
  mijn blog is www.nathalieruiter.wordpress.com
  Ik ben begonnen met bloggen omdat ik ziek ben/ was (dit weet ik nog niet krijg binnenkort scans) En het lekker vond om wat van mij af te schrijven maar ik vond het bloggen zo leuk dat ik nu over van alles en nog wat blog..

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dankje wel Rebecca!!! Groet Edwin! www.foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Rebecca, wat leuk dat we bij je mogen spammen. Ik kwam op jouw blog terecht omdat je op mijn blog reageerde. Leuke blog heb je, ik ga je zeker volgen op bloglovin!
  Hier komt ie: Ik ben Michelle, 29 jaar en pas sinds kort echt actief aan het bloggen. En ik vind het superleuk! Een hele fijne hobby naast mijn drukke baan. Net zoals jij blog ik over alles waar ikzelf, en hopelijk anderen ook, blij en vrolijk van worden! Denk hierbij aan beauty, health, happiness, leuke spulletjes voor in huis, lekker en gezond eten/drinken, mooie natuur etc etc. Ik merk wel dat ik nog een beetje zoekende ben, dus alle tips zijn welkom.
  Bedankt voor het mogen spammen en tot ziens op onze blogs dan maar! :-) O ja, mijn url: www.miss-smake.nl
  Liefs, Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kan deze kans niet voorbij laten gaan natuurlijk!
  Mijn naam is Esmée en mijn blog is justesmee.wordpress.com ik plaats meestal dingen over lifestyle, maar ik maak ook artikelen over fashion, beauty, DIY en health.
  neem een kijkje en vertel me wat je er van vind!
  (volg me op bloglovin' om leuke dingen te winnen met m'n win acties!)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hee wat leuk dat we mogen spammen :) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over een van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Whiee leuk! :)
  Mijn blog is http://www.globelovex.blogspot.com
  Ik blog over alles wat mij dagelijks bezighoudt :)
  Liefs Ryanne

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh wat leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog gaat over alles wat mij en andere meisjes gelukkig maakt!
  Dat gaat dus van shoppen en beauty tot reizen en lekker eten!
  Neem zeker een kijkje!

  http://withlovefroms.weebly.com/

  Liefs, <3

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nou wat leuk dat we mogen spammen Rebec!!! Daar kom ik......
  Voor een leuke shoot:
  www.fotografieilselelystad.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Fijn dat we mogen spammen. Ik blog op http://mijnspiegelschrift.blogspot.nl/ een blog waar ik mijn stille waarheden kwijt kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk! Mijn blog heet http://saarenzo.wordpress.com/. Hierop verschijnen de laatste nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion, plaats ik eerlijke reviews over beauty producten en deel ik mijn recepten. Het lijkt mij heel leuk als je een kijkje neemt op mijn blog! Xx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog www.miss-happinez.blogspot.nl vind je artikelen over beauty, lifestyle en happinez. Op dit moment is er een Happy Week bezig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk leuk! Ik ben Eilish, 20 jaartjes jong en ik blog op http://www.artisticstateofmind.nl Elke maandag komt er een media artikel online, elke woensdag beauty en elke vrijdag fashion! In het weekend eventuele extra's, zoals nu een winactie! Ik studeer communicatie en wilde al jaren een blog starten, alweer meer dan een half jaar geleden besloot ik het eindelijk te doen en ik heb nog geen moment spijt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk dat we mogen spammen! Ik blog al 4 jaar op www.misslanghaar.be en doe het met heel veel plezier, het is echt een routine geworden. Ik blog vooral over beauty, lifestyle en fashion en geef ook tips over bloggen zelf. Volgende zaterdag komt daar een heel handig artikel over online, neem dus zeker een kijkje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat lief dat wij mogen spammen :D Ik schrijf elke dag twee artikelen over beauty/fashion/lifestyle en veel meer op www.pinkit.nl x

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Rebecca, ik zag dat je een tijdje geleden een comment plaatste op mijn blog. Ik dacht, laat ik jou blog ook eens eventjes bezoeken!

  Liefs, Robin
  cuddlesandtea.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat lief dat we mogen spammen! Ik schrijf over beauty en lifestyle, en een beetje fashion!

  alwaysemmax.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik blog samen met nog iemand anders. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 37. www.eveinthecity.blogspot.nl een brand new blog by me! Waarin ik vertel over mijn leventje, beauty en alles wat er gebeurt! Neem vooral een kijkje! Tips zijn altijd welkom!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. droomglorie.blogspot.nl waar ik vertel over mijn dromen

  BeantwoordenVerwijderen
 39. http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Altijd leuk natuurlijk !
  Ik ben jeany ik ben echt pas net weer begonnen met bloggen ik heb het al eens eerder gedaan maar ben toen gestopt omdat ik er gewoon weg geen tijd meer voor had je zult op mijn blog van alles gaan vinden over mijn stijl , leven , beauty en inspiratie !
  http://jeanyjthoughts.blogspot.nl/?m=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi!
   Ik weet niet of je dit nog gaat lezen maar ik kom niet op je blog?
   Er staat dat je 'm op privé hebt staan..

   Verwijderen
 41. Lief dat je dit doet voor je medebloggers :).

  Mij blog is http://www.ladyoflifestyle.nl/ , een persoonlijke blog waarin ik schrijf over alles wat ik leuk vind en waar ik m'n passie voor schrijven met m'n passie voor fotografie combineer. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Vind dit soort posts altijd fijn om nieuwe blogs te leren kennen!
  Mijn nicht en ik bloggen op http://www.themakeupfamily.blogspot.com voornamelijk over beauty! Faces of the day, looks, reviews, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Mijn blog: www.sproetjespost.blogspot.nl (deze wordt binnenkort overgezet in www.sproetjespost.nl). Het is een persoonlijke blog, dus ik schrijf over verschillende dingen die ik tegenkom. Daarnaast vind ik schrijven heel erg fijn en is het ook een uitlaatklep voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Leuk! Op mijn Belgische beautyblog verschijnen om de dag reviews, swatches, shoplogs en nog veel meer! Ik schrijf trouwens zowel over budgetproducten als meer high-end. Kom zeker eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Leuk dat we mogen spammen!
  Wij zijn 2 meiden en hebben samen een blog genaamd. xNailartForYou
  Regelmatig zijn hier nailarts, reviews, verzorgingstricks en nog veel meer te vinden!

  http://xnailartforyou.blogspot.nl

  Liefs, xNailartForYou

  BeantwoordenVerwijderen