w7 Colourways Colour Conditioning - Lavender

zondag 12 oktober 2014

Op instagram plaatste ik al een foto van mijn paarse haar en daar kreeg ik flink wat lieve complimentjes op, maar ook vragen hoe ik dat had gedaan & met wat voor product. Hoe lang blijft het zitten etc. etc. Vandaag laat ik zien met welk product ik mijn paarse haar heb gekregen & vertel ik daarbij mijn mening. Benieuwd?

Toen ik het internet afstruinde zoekende naar de blushes van essence had ik eindelijk de website Kosmetik4less gevonden. Natuurlijk kan je nooit alleen de dingen bestellen die je wilt en zo ook deze keer. Ik kwam deze potjes tegen maar had geen idee wat het was. Even verder uitzoeken en zo kwam ik erachter dat het semi permanente haar verf was. Ik wilde al een langere tijd paarse plukken maar of ik het nou ook echt met verf wilde doen? Nee! Verder vond ik altijd alleen maar dure verf en daar had ik geen zin in. Want wat als het tegen zou vallen? Deze potjes, waar 90 ml inzit, kostte €4,00 en dat vond ik dus wel erg leuk om te proberen :) Ik koos de kleur Lavender en kon niet wachten om het te testen!

Het gebruik is makkelijk. Je brengt het aan op schoon haar, de substantie is jelly creme achtig dus het werkt heel makkelijk. Spoel het uit na 15 minuten en laat je haar opdrogen. Easy peasy! Verder zit er een conditioner in dus maakt het je haar ook nog eens zacht! Belangrijk om het niet op je hoofdhuid aan te brengen want dat laat vlekken achter. Het gebruik van handschoentjes is aan te raden want ik liep met paarse handen voor ruim 5 uur hihi.
De eerste keer was dit het resultaat.. Ik was dik ontevreden. De kleur leek zo intens in het potje en ik kreeg dit op mijn haar.. Daarna kwam ik erachter dat ik mijn haar gewassen had (ruig) ipv gewoon er uit gespoeld. Ja.. Dan krijg je dat hihi. LEZEN!! Ik deed het dus nog maar een keer opnieuw.


& toen werd dit het resultaat! Dat ziet er echt beter uit. De kleur is tenminste hoe ik het wilde en ook precies hoe ik het gedacht had. Mijn hele haar was ik niet van plan maar een under dye (is dit hoe dat heet?) leek me erg tof! Ik ben happy! De eerste foto is de dag na het uitspoelen. De onderste foto is 5 dagen later.

Op de verpakking staat niet hoe lang dit blijft zitten maar ik gok een wasbeurt of 2 á 3 .. Ik heb de mazzel dat ik mijn haar maar 1 keer per week hoef te wassen en dus gok ik dat dit kleurtje lang blijft zitten. Het zit er nu al een week in! Ook ligt het er aan hoeveel paars je in je haar wilt met hoe lang je met een potje doet. Doordat ik de eerste keer best veel ''verpest'' heb met niet lezen denk ik dat ik 3 keer mijn haar kan doen. Nu nog..


 Wat vinden jullie van het resultaat?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi


Liefs,
Rebecca

73 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Wist niet dat w7 deze verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk resultaat, ik zou het zelf niet snel doen, maar bij anderen vind ik het wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur staat erg mooi bij je blonde haar
  grappig dat het van w7 is.. Wist helemaal niet dat ze dat verkochten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk zeg, staat je ook erg goed! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het onwijs gaaf en gedurfd! Staat erg leuk😄 liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een erg leuk product lijkt mij! Staat je inderdaad ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit! Al zou ik het zelf niet durven haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om dat te proberen! Goed gelukt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zelf zou ik het niet doen, maar het staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat tof! Dat je dat durft!
  Misschien hebben ze wel rood, dat wil ik al heel lang proberen :))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel stoer zeg, mooi resultaat! Leuk dat je dit durft, zeker met blond haar is het altijd een uitdaging omdat daarin alles dubbel zo hard opvalt. Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja klopt, ik was ook wel even aan het twijfelen. Vandaar dat ik het onder mijn haar deed..

   Verwijderen
 12. Ik vind het heel gaaf! Ziet er goed uit :) Ik zou t ook wel willen proberen met mint kleur of paars ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mint kleurig lijkt me ook onwijs tof! Zodra ik weer een inkomen heb gaan die er ook zeker komen hihi

   Verwijderen
 13. Jeetje, wat tof hé! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaaf! Fijn dat het niet heel lang blijft zitten! Gewoon leuk voor af en toe ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat tof! Staat je goed :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geeft een heel mooi resultaat!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahah leuke foto!
  Mooi kleurtje! Bedoel je niet dip-dye i.p.v. under-dye?

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel :)
   Nee, dat is als je alleen je puntjes doet.. Hier heb ik de onderkant van mijn haar gedaan en dácht dat het under-dye heette.. maar heb eigenlijk geen idee haha

   Verwijderen
 18. Heel erg mooi, zeker met blonde haren en blauwe ogen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaaa omg dit wil ik! Alleen is mijn haar een stukje donkerder... ik vraag me af of je het dan ook zo goed ziet... Ik wil al heel lang Ombre paars.. maar meteen echt verven is zo heftig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat op de verpakking dat het beter werkt op licht haar dus eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe het resultaat is op donkerder haar!

   Verwijderen
  2. Mn haar is natuurlijk ook niet bruin, maar mmh, misschien ga ik het proberen!

   Verwijderen
 20. Aaaaah wat staat dat cute <3 Ideaal ook dat het na een paar keer wassen er weer uitgaat, zo zit je er niet aan vast en kan je het doen wanneer je er zin in hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha die 1e foto is echt leuk! Tof resultaat ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw echt super gaaf het resultaat! Staat echt heel mooi!x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Toen ik het op je instagram zag wist ik niet zo goed wat ik moest denken, ik dacht paars haar noo je haar is zo mooi maar wat een tof idee dat je een "under-dye" hebt gedaan. Wat een mega leuk effect, staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit ken ik nog niet van W7 maar wat ziet het er super gaaf uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ik ben dol op gekke haarkleurtjes :) Vind het een leuk resultaat wat je hebt maar ik hou het zelf bij verf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Tof resultaat. Ik zou het zelf niet doen denk ik:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh wat een gave kleur! Ik denk alleen niet dat bij brunettes dit zal werken, haha.. Pech voor mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou wel moeten werken.. Denk alleen wel minder inderdaad.

   Verwijderen
 28. Dit is zó leuk! Stiekem zou ik dit ook weleens willen proberen, maar dan met roze. Wel vreemd dat niet op de verpakking staat vermeld hoelang het blijft zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee klopt, maar ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak je het wast .. Mijn haar hoeft amper gewassen te worden & zou het bij mij veel langer blijven zitten dan bij iemand die het elke dag wast. Lijkt me leuk als je het ook eens probeert ^^

   Verwijderen
 29. Wat leuk zeg! Als je het vast hebt staat het ook super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. waaauw, supervet spul! ik wil dit ook echt een keer uit proberen! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat staat die je mooi zeg! Ik ga meteen eens kijken om er zelf ook een bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik vind dit je erg leuk staan! Als mijn haar wat langer is, zou ik graag een dip dye willen (die ik er later dan gewoon uit kan laten knippen)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dip dye wil ik ook nog eens proberen :)
   Dit leek me veiliger voor de eerste keer hihi

   Verwijderen
 33. Gaaf zeg! Staat echt cool en echt leuk te proberen voor dat prijsje! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wauw wat super leuk zeg!! zou het ook pakken op donker haar?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.. Het lijkt me wel maar dan natuurlijk wel minder intens.

   Verwijderen
 35. Hey Rebecca, leuke post zeg! Bedankt voor de tip! Ik ga die site ook even uitchecken. Ik heb voorheen directions gehad, maar dit ziet er ook leuk uit zeg! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat gaaf zeg! Lijkt me super tof ook voor een feestje :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mooi is het! Ik heb 't een keer roze geverfd, maar dit is ook wel heel leuk!

  http://22dingen.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 38. ah vind dit je zooo leuk staan, stiekem wil ik donker paars haar alleen is het moeilijk om permanente verf te vinden. Voor dit prijsje is het super leuk om het uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wauw het resultaat is echt geweldig! Het staat je ook zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wuaw, heel erg leuk! Ik hoop dat het er een tijdje inblijft want de kleur is heel erg mooi nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een gaaf effect. Vind t je erg goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik vind het supergaaf, echt leuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Suuuuper mooi! Dit wil ik ook haha, staat je echt super.

  Liefs Isabel
  http://trendysabel.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Echt heel gaaf het resultaat! Ik denk alleen niet dat dit bij mijn donkerbruine haar gaat werken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Leuk! Ik heb nu een (uitgewassen) paarse onderkant :D Ik gebruik alleen La riche directions, alleen ben daar niet zo tevreden over. Denk dat ik deze maar eens ga proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Leuk zeg! Ik heb zelf knal paars haar. Maar snap dat sommige mensen dat niet doen vanwege werk
  en ouders. Maar bij mij was het een actie die in een keer op kwam. Maar dit is ook iets als je eerst wat
  wilt uitproberen ;) staat niet verkeerd!

  liefs

  Janine

  BeantwoordenVerwijderen