Bloggers Battle door Sans-Online

donderdag 27 november 2014

Kans maken op €500 shoptegoed? Dat klinkt wel goed hé?
Sans-online geeft bloggers nu de kans om dit te kunnen winnen en ik besloot daar aan mee te doen.
Mede omdat ik het kan gebruiken, maar ook omdat ik wel van een uitdaging houd.
Weten hoe je mee kan doen? Kijk dan verder.

 
De battle
Modewebshop Sans-Online daagt bloggers uit om een zo leuk mogelijk artikel te schrijven  over de webshop, met daarin minstens 1 collage. Het maakt niet uit hoe of wat. Er zijn verder geen richtlijnen. Verder kun je je artikel verspreiden via Social Media om er meer aandacht voor te krijgen. Bij deze daag ik jullie mede-bloggers uit om dit ook te doen! Want jij wilt toch zeker ook kans maken op €500? Voor alles nog een keer op een rijtje kun je het best hier even een kijkje nemen. 
 
Mijn ervaring met deze webshop is zeer goed, al eerder kon je mijn prachtige lace top vinden in een outfit post, en kort daarna kwam er een winactie online waar ik €25 mocht weggeven!
 

 
Eerst wilde ik een paar outfits samen stellen onder de €100 .. Daarna dacht ik nee, vrije tijd outfits.. Maar toch besloot ik voor een prachtige feestdag outfit. In dit geval kerst.. Ik ben een persoon die less altijd more vind. Al helemaal in dit geval. Met de feestdagen mag het allemaal iets meer zijn, máár voor mij alsnog niet té. Goud & zwart is als je het mij vraagt altijd goed. Christmas here I come!
 
 
Maar dan.. De dag na de feestdagen. Te veel gegeten, veel te laat geworden & misschien ook net iets te diep in het glaasje gekeken.. Alles wat je dan nodig hebt is een ultieme chill outfit. Een legging en een heerlijke dikke trui. Verdere voorzieningen zijn je bed, een kop thee en misschien je tv of computer. Zo kom je ''the day after'' wel door!

 
Kortom, zoals je ziet heeft de webshop een ruime keuze uit veel kleding & daarom lijkt het me heerlijk om daar voor €500 los te mogen gaan!
 
Ga jij mee doen aan de Battle? Ik ben heel benieuwd!
 
Liefs,
Rebecca14 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfits Rebecca! Ziet er zo zo leuk uit! Ehm misschien ga ik ook wel mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, €500 is niet niks! Ik twijfel om ook mee te doen ... <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke battle! Ik vind die laatste outfit heel erg schattig en erg praktisch voor een dagje bankhangen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit! Ik hoop dat je wint :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat een toffe winactie, hier ga ik zeker over brainstormen. Ik hou echt van Sans-online! Ondanks dat ik de eerste outfit nooit zou dragen vind ik m wel erg mooi! De tweede outfit is perfect <3 succes meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke winactie en heel leuk dat je er zo creatief mee bezig kan zijn. Je collages zijn echt ontzettend mooi geworden! Ik zal er zelf nog over nadenken wat ik eens zou kunnen doen, ik vind jouw outfits in elk geval heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat een leuke collages! Ik wilde ook nog mee gaan doen, maar ik geloof dat ik er maar vanaf zie...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je zou het maar winnen!! Wowie! Delennn! Ik heb helaas geen blog maar anders had ik mee gedaan. De clutch van de outfit is erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke collages heb je gemaakt! Ik hoop dat je wint :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed dat je me er aan herinnert, ik moet ook echt nog even wat leuks doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een tof artikel en zeker zo die combinatie van kerstavond en kerstochtend. Die kleren wil ik wel in mijn garderobe ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toffe outfits! Ik hoop heel erg dat je wint, het is je gegund meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaaa hier ga ik aan mee doen! Wat ontzettend leuk <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen