Bubbles and Blessings Bilthoven

maandag 10 november 2014

Mijn moeder en ik houden van lunchen. Gezellig samen nieuwe plekjes ontdekken & daar dan vooral vaak terug komen -als het bevalt natuurlijk- Dit plekje is één van de zoveel plekken waar wij graag komen & aan de drukte te zien elke keer, zijn wij niet de enige. Van heerlijke ontbijtjes tot high tea's.


De sfeer is ontzettend prettig. Het is er altijd erg druk maar eigenlijk heb je daar helemaal geen besef van. Het thema is overduidelijk zoet en schattig. De hoofdkleuren zijn roze & wit met zilver. Een hele hoop kroonluchters en bloemen maken het echt af. Ik heb niet heel veel foto's genomen van hoe het er uit ziet omdat ik niet wist of dit mocht en vond het iets te druk om zomaar foto's te gaan maken. Ik denk dat wij hier gemiddeld toch wel 15 keer gegeten hebben hihi. Vandaag besloten we om voor de tweede keer voor een lunchetagère te gaan. Deze is rond de €15,00 per persoon en dan krijg je allerlei lekkere dingen opgediend.

Vooraf kregen we de keuze tussen 3 soepen. Tomaat, courgette of uiensoep. Mijn moeder en ik kozen allebei voor de uiensoep met croutons. Al leek het meer croutons met een beetje uiensoep hihi. Erg lekker om mee te beginnen!
 Dit is wat er allemaal op de etagère zit. Op de onderste laag liggen 2 sneetjes oerbrood. Die je kan beleggen met brie, ham & huisgemaakte tonijnsalade. Je krijgt van alles lekker veel zodat je niet hoeft te vechten wie nou de brie krijgt, en wie de ham mag. Ik snap die etagères niet waarbij je van die ongelijke aantallen krijgt..

De middelste laag bestaat uit 2 tosti's met ham/kaas en daarbij 2 sneetjes wit brood met twee heerlijke kroketten met mosterd. Heeerlijk!

Als je dan eenmaal bij de bovenste laag bent zit je al propvol, maar wij laten niets liggen dus leeg gaat die etagère! Dit is ons favoriete laag. De zoetigheden. Een lekker croissantje met jam, een plakje cake (die erg lekker is!) en twee bonbons waar gelukkig eens geen noot in zat haha.

Ondertussen dronken we nog versgeperste jus d'orange en cappuccino.
Daarna kon je ons naar huis rollen. Wel erg ver rollen aangezien het met de auto voor ons al 3 kwartier is.

Mijn lieve mama ♥
 
''Bubbles forever
Blessings for all
Live life every moment,
don't wait for it to call.
Take it, crab it.
Enjoy without guilt.
Make everyday worth living for
So you can go to sleep,
without regrets
Tomorrow is another day full with
Bubbles and Blessings''

 
 
Meer informatie over Bubbles & Blessings kun je vinden op hun website. Arrangementen en het adres en dergelijke. Dit is geen samenwerking maar wij vinden dit nou eenmaal een heel fijn en gezellig plekje. De stad zelf is niet om te gillen maar mocht je er in de buurt zijn raad ik aan om zeker een bezoekje te brengen! Je gaat er geen spijt van krijgen!
 
Q; Kende jij dit plekje al?
Zo niet, wat vind je er zo op eerste gezicht van?
 
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
 
Liefs,
Rebecca

30 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's heb je gemaakt het ziet er gezellig en lekker uit :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik niet snel in Bilthoven zou komen, maar het ziet er wel heel gezellig en lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er ontzettend leuk en gezellig uit! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er leuk uit! Ik woon echt totaaal niet in de buurt. Maar als ik daar eens kom ga ik zeker langs! Het is zo ontzettend schattig en ik hou wel van zulke lunches.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk daar!! Ik ga er het liefst elke week naartoe maar ja dat kan niet! We hebben tenslotte nog meer plekken om koffie te drinken/te lunchen! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk om samen met je moeder te doen <3 Het restaurantje ziet er super mooi ingericht uit, en de hapjes zien er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heerlijk uit allemaal! Heb gelijk weer honger nu.. (pakt een snoepje)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! Ik heb jouw blog echt gemist tijdens mijn afwezigheid, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's! Lijkt me een erg gezellig restaurantje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er gezellig uit en inderdaad de stad zelf is niet om te gillen, maar ik ken het pand wel, maar ben er nog nooit binnen geweest, toch maar eens doen zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker! Echt een aanrader. Het is altijd heel erg gezellig en het eten is super!

   Verwijderen
 11. Ziet er leuk uit! Heerlijk eten ook hiih.

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gosh ik krijg er honger van!! Haha ziet er goed uit. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Love this =)

  obsessionwithfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat ziet er ontzettend gezellig uit zeg! Het eten lijkt me ook lekker. Leuk zo'n lunch etagère!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super schattig plekje zeg, mooie foto van je mams!
  Ik ben nog nooit in Bilthoven geweest maar wie weet kom ik er eens, dan ga ik hier zeker eens langs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er uit als een ontzettend leuke en gezellige plek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat een schattig tentje!! Ik kon het nog niet, en moet even kijken waar het zit maar wellicht gaat deze nog eens op de planning!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kende dit plekje nog niet maar wat ziet het er cute uit zeg! Lijkt me een ontzettend gezellige plek :)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Erg leuk een keer zo een soort artikel tussen door. vind het leuk als je over verschillende dingen blogged. Hier ben ik ook een keer geweest voor een high tea en het is inderdaad heel erg gezellig. Druk maar je merkt het niet idd

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, ziet er superleuk uit! Je maakt me trouwens hongerig met die foto's van die kroketten en tosti's!
  Lekker girly interieur trouwens.

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 21. omg woon je in bilthoven? ik wel leuke blog trouwens xxx

  BeantwoordenVerwijderen