Ciaté Caviar Mini Bar Volume 2

maandag 3 november 2014

Tijdens mijn afscheid van het werk kreeg ik van mijn collega's allemaal lieve kadootjes. Omdat zij weten dat ik heel erg veel van nagellak houd mocht dat natuurlijk niet ontbreken. Van het merk Ciaté had ik al erg veel gehoord maar had het zelf nog nooit aangeschaft dus met dit cadeau was ik ontzettend blij! De swatches zijn gemaakt door mijn moeder aangezien ik op dit moment een gellak op heb. Benieuwd naar deze Caviar mini bar?

Bummer! Deze mini's hebben niet de schattige strikjes die de normale versie van Ciaté wel heeft. Ah well.. Dat mag de pret niet drukken. De set komt met 8 lakjes. Waarvan 4 kleurtjes en 4 verschillende caviar designs. Deze Caviar bar is onder andere te koop bij Ici Paris XL en kost €24,95.
Het setje komt ook met een trechtertje waarmee je de overgebleven caviar weer terug kan doen in het potje. Wel zo zuinig! We hebben bij het swatchen alleen de witte  caviar gebruikt omdat ik het anders erg zonde vond om het er zo weer af te vegen.
 
Ferris Wheel + Stick or Twist 

Als aller eerst de baby blauwe kleur met de naam Ferris Wheel. De caviar die hier bij hoort is echt prachtig. Er zit niet alleen caviar in maar ook een soort van sequins in een mooie witte en lichtblauwe kleur. Deze lak dekte alleen wel erg slecht. Er waren 3 dikke lagen nodig en nog steeds was het resultaat niet om te gillen. Erg jammer want de kleur is prachtig!
 
Fun Fair + Fatal Attraction

Deze combi is heerlijk girly. Roze met roze met roze. In de caviar zitten 3 verschillende kleuren roze en ook zit er een klein glittertje door heen wat niet heel erg op valt. Deze lak dekte mooi na 2 lagen en de kleur is echt ontzettend schattig.

Mistress + Wild Fire
Wow! Dit was nog eens rood. Ik heb verschillende soorten rood in mijn nagellak stash maar geen één zo als deze. Wat een gave intense kleur! De lak dekte eigenlijk al goed met 1 laagje maar hebben voor de foto toch even 2 gebruikt. Deze caviar bevat ook 3 kleuren. Donkerrood, licht rood en een soort wit/parelmoer. Heel mooi!

Snow virgin + Front row
& dan mijn favoriet! Al een tijd was ik op zoek naar een goede witte lak en ik denk toch echt dat ik 'm nu heb! Voor een witte lak was de dekking erg goed na 2 lagen en de caviar van deze is erg gaaf. Zwarte en witte balletjes en soort parelmoer sequins.

Ondanks dat ik niet heel erg gecharmeerd ben van dingen óp mijn nagel, ben ik toch erg blij met deze caviar bar. De kleuren zijn stuk voor stuk erg mooi en dekken, op één na, allemaal heel goed. Eindelijk heb ik ook eens lakjes van Ciaté! Yoehee!

Q: Wat vind jij van Caviar Nails?
Kan het nog, of is het toch echt wel over met de trend?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

43 opmerkingen:

 1. Wat een mooi pakketje! Echt heel leuk en schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke set van Caite. Om je hele nagels met de caviar balletjes te doen vind ik persoonlijk niet mooi. Maar zoals alleen een accent nagel vind ik wel mooi en subtiel, of met een leuke nail art.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gave set er zitten echt hele mooie kleuren tussen x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een super mooi cadeau! En die lakjes zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaaaf! Heerlijk om te "tutten" met nagels! Die caviar is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super afscheidscadeau, prachtige lakjes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lakjes! Ik vind zeker dat kaviaar balletjes nog kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Snow virgin met front row is prachtig! De flesjes van ciate zien er altijd zo schattig uit, zelfs nu zonder het strikje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig! Vooral zonder kaviaar balletjes want die bevallen mij niet heel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaaaah wat een onwijs leuke, lieve en snoepige lakjes. De roze variant is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleurtjes! Vind ze eigenlijk allemaal prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleuren, wel veel voor de zomer, caviar vind ik eigenlijk niks, want die zijn er bij mij zo af haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleuren! Babyblauw is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige set!! De kleuren zijn ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een geweldige set! Ik vind de kleurtjes onwijs mooi :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuke set! Die rode kleur is echt mooi :) Chippen ze bij jou niet zo snel? Had ik erg veel last van bij mijn Ciaté lakje..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Dat vind ik wel een huge nadeel van de lakjes van Ciaté. Vooral voor die prijs..

   Verwijderen
 17. Wauw, wat een leuk setje! Ik heb een echte nagellakverslaving, maar ik heb nog geen flesje van Ciaté... Shame on me! :D Xx Amélie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk setje! De rode kleur vind ik inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige foto's en lakjes!
  ik vind die witte erg mooi maar houd zelf persoonlijk niet zo van die caviar dingen.
  precies wat je zegt, dingen OP je nagel. brrr

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeh, prachtige lakjes! Die roze vind ik erg leuk staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige lakjes! Vooral de witte en de rode nagellakjes, die wil ik nog wel bij mijn nagellak stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuk cadeau en mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat mooi en wat lief van je collega's!
  Jammer van de strikjes, maar desondanks prachtig, toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooi en intens rood kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er goed uit! En een mooi, wit lakje is echt een must!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. erg cute!! Alleen denk ik altijd dat die cavia er zo snel af gaat hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. mooie lakjes en wat een schattig mini-formaat.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw, wat een mooie lakjes! Vooral het eerste, babyblauwe kleurtje vind ik heel tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Waaauw ik ben verliefd! Wat een mooie lakjes en een schitterende verpakking!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw, die lichtblauwe en de witte vind ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 31. wat een superschattige mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een geweldige set. Dat rode lakje heeft mn hart gestolen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een geweldige set, ik wist niet eens dat dit bestond! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin en instagram, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik ben dol op citaat nagellak! Leuke kleurtjes zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een leuke kleuren! Met name die roze <3

  BeantwoordenVerwijderen