Continental Thorntons Chocolates

vrijdag 14 november 2014

Hoe belangrijk vind jij het om jezelf af en toe eens te verwennen? Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om op z'n tijd een beetje tijd aan jezelf te besteden. Je hoeft niet perse een uur er voor uit te trekken. Af een toe een kadootje voor jezelf kopen is ook al genoeg. Vandaag laat ik iets zien wat hét ultieme cadeau is om aan jezelf te geven! (Oké voor een ander mag ook..)Ziet dit er niet alleen al onwijs pretty uit? Ik heb nog nooit zo een luxe doos gehad met als inhoud chocolade. Het doosje met het strikje en te lieve print is alleen al heel mooi maar toen ik de deksel eraf haalde voelde ik me helemaal verwend. Een mooi roze papier met daarop een boekje die elke bonbon beschrijft alsof het een kunstwerk is. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel!


Deze doos met 13 verschillende bon bons kan je onder andere kopen bij de Bijenkorf, of op hun webshop. Deze box kost €12,00 wat misschien voor 13 chocolaatjes een beetje veel is. Maar om jezelf af en toe te verwennen is het een prima prijs als je het mij vraagt. & de smaak? Hemels! Die witte met bruine sliertjes er op is mijn favoriet. De 'Sicilian Lemon Mousse'.. Daar wil ik een doos vol van! Ik genoot van deze chocolaatjes onder het genot van mijn favoriete thee op dit moment & daarbij een fijn masker waar ik al eerder een review over had geschreven. De ultieme Me Time!

Q; wat koop jij voor jezelf als je jezelf eens extra wilt verwennen?
 
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

27 opmerkingen:

 1. Die moet ik eens proberen. De bonbons zien er goddelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh dit ziet er zo lekker uit! Ik kocht meestal iets van chocolade om mij zelf beetje te verwennen maar ivm het afvallen mag dat niet meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh heerlijk! Mezelf verwennen komt meestal uit op iets lekkers eten, haha! Van bonbons kan ik soms zó erg genieten, hmmmm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er zo heerlijk uit! Ik denk dat ik het ga kopen om mijn moeder te verwennen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben gek op chocolade en op jezelf af en toe verwennen maar 12 euro voor 13 bonbons gaat me toch echt te ver

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er echt goddelijk lekker uit! Leuk cadeau om te geven ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh mean! Met honger zulke artikels lezen is niet aan te raden haha! Jummie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zwijmel er al helemaal bij weg, heerlijk dit. Het lijkt me echt heel leuk om weg te geven, is toch super leuk. Lekker maskertje erbij, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad perfect om jezelf eens lekker te verwennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lekker!!!! De verpakking ziet er ook zo lief uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh dat ziet er echt heel erg verleidelijk uit! Ze lijken me echt heel erg lekker<3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Looking good, a bit expensive. Maar er zijn ook vast goedkopere lekkere chocolaatjes haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammmmmie! Als ze niet zo duur waren had Ik een kast vol! Mooie foto's ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zien er echt héérlijk uit. Als ik in Antwerpen kom, ga ik vaak langs bij een bakkerij die Del Rey heet. Ze verkopen er héérlijke macarons!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zit haast te kwijlen , zo heerlijk zien de chocolaatjes er uit, jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh, ik kan er niet aan weerstaan! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er heerlijk uit en wat een prachtige verpakking<3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik krijg er opslag honger van haha! Ik kende het merk nog niet, zelf koop ik mijn chocolaatjes in Leonidas.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ooh het ziet er echt heerlijk uit, niet goed voor zwange vrouwen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hmm.. Ziet er goddelijk uit haha!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen