HEMA face mask - Dragon Fruit

dinsdag 25 november 2014

Een maskertje van de Hema, ik ken ze al lang maar had ze nog nooit geprobeerd. Tot dat ik er dit jaar eentje kreeg voor mijn verjaardag. Wat zien ze er toch leuk uit hé! Maar zijn ze ook goed? Maakt dit masker waar wat het beloofd? Of is het toch een tegenvaller? We gaan het zien...

De verpakking vind ik echt verschrikkelijk schattig! Knal roze en lekker groot. Rond is ook weer eens iets anders.. Doet me een beetje denken aan een kerstbal. Leuk dit jaar voor in de boom? Als je de verpakking opent zit er een kleiner zakje in, met daarin het masker. Ik schrok een beetje van hoe klein het was maar toch zit er 10ml in, wat meer dan genoeg is. Achteraf gezien was het meer dan genoeg en kon ik een dikke laag opsmeren.
 
Dit masker beloofd dode huidcellen op milde wijze te verwijderen waarna je een schone, gladde en zachte huid overhoud. Wie wilt dat niet?
 
De substantie van het masker is erg romig, ook zitten er naar mijn verbazing stukjes in. Wat dus werkt als scrub. De geur is heerlijk zoet maar niet té. Ik vind het stiekem altijd erg fijn als een masker een kleurtje heeft, ziet er net wat leuker uit. Het bracht fijn aan en in de verpakking zat genoeg product voor het hele gezicht.
 
Na een minuut zag ik dat mijn vinger waarmee ik het masker had aangebracht vuur rood was.. Toch besloot ik het masker op te houden. Na ongeveer 10 minuutjes was het masker hard en tijd om eraf te spoelen.
 
Shocking. Ik had PIJN! Het ziet er niet alleen verbrand uit, maar zo voelde het ook. Nu dat ik dit typ is het ongeveer 4 uur geleden en mijn gezicht ziet er nog steeds hetzelfde uit. Rood, en extreem droog. Maar ik durf er nog even niets op te smeren. Je ziet overduidelijk waar ik het masker heb gesmeerd en waar niet. In mijn 23 jarige bestaan heb ik al héél veel maskers opgehad en dit heb ik nog nooit meegemaakt. Erg jammer ... Dit masker, voor mij nooit meer.


Q: Heb jij ervaring met de maskertjes van Hema?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
 
Liefs,
Rebecca
 


53 opmerkingen:

 1. Jezus...! Ik lees alleen goede resultaten over deze maskers dit mag echt niet gebeuren hoor, als ik jou was zou ik even contact op gaan nemen met Hema en ze dit artikel even laten lezen...deze ga ik niet kopen x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zat ik inderdaad ook aan te denken, maar die gooien het er vast op dat ik dan gewoon allergisch ben voor iets wat in het masker zit.. Denk niet dat ik er iets mee op schiet. Iniedergeval NOOIT meer aanschaffen.

   Verwijderen
 2. Dit kan echt niet. Ik heb al meerder negatieve reviews hierover gelezen. Ik ben zal deze nooit kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt? Ik heb nog nooit een review gelezen bij iemand dus vandaar dat ik mega verrast was (en niet positief uiteraard)

   Verwijderen
 3. Wow wat heftig. Hopelijk is je huid nu weer tot rust gekomen. Ik zou deze absoluut niet kopen, heb zelf net zo een gevoelige huid als jij hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh My. Dat gaat echt te ver. Hoe gaat het nu met je huid? Dit mag eigenlijk echt niet! Ik lees hier dat er al meerdere negatieve reviews over zijn. Wat erg dit, ik hoop echt dat het beter gaat :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn huid heeft nog ruim anderhalve dag zo er uit gezien én aangevoeld. Ik heb nu nog één hele grote droge plek bij mijn wang/kaak.. Lijkt me dat het door het maskertje is gekomen.

   Verwijderen
 5. ooooooh wow, ik hoop dat het nu al minder/weg is? Nooit kopen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OEI.. dat ziet er niet best uit! Zou inderdaad even contact opnemen met de hema.. niet best dit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh jeetje, ik heb deze ook nog liggen maar die gaat dus de prullenbak in :(

  Liefs,

  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Uh halloooo !? Dit is echt niet normaal hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WOOOW Rebec, dit kan echt niet! Dit heb ik nog nooit mee gemaakt! Wat verschrikkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dit! Jemig, vreselijk! Hopelijk gaat het nu wel wat beter met je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WOw oeiii nee dit ziet er helemaal niet goed uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OMG! Ik heb er onlangs ook eentje gekocht om te testen.... Maar als ik dit zo zie doe ik 7 kleuren ahahah! Is t uiteindelijk wel weggetrokken bij je?? Want dit is idd niet tof meid...Holy scheize

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of juist wel proberen, hebben we beide een gezonde rode blos. Not.
   Duurde anderhalve dag voordat de kleur en de pijn weg was!

   Verwijderen
 13. Wauw wat een tegenvaller zeg! Jammer, want de verpakking vond ik wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh dat ziet er niet goed uit! Waarschijnlijk ben je ergens allergisch aan? Ik heb nog geen maskertje van Hema gehad, maar denk ook niet dat ik er nu snel eentje zou proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh jeetje, dat ziet er absoluut niet fijn uit. Deze laat ik liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, wat erg! Goed dat je hier iets over schrijft, dan weten we dat deze maskers niet deugen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh jee, dat is niet wat je verwacht na het aanbrengen van een gezichtsmasker. Ik overwoog laatst nog om eentje bij Hema te kopen... Niet dus! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, de kans dat het vaker gebeurd is natuurlijk best groot. Zo jammer want het zijn zulke schattige maskertjes!

   Verwijderen
 18. Super vervelend! Hopelijk is de rokdheid snel weg, ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met hema maskertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow, bizar! Echt heel erg. Misschien de volgende keer nabehandelen met een Aloë Vera-crème? Ik ben nu toch ook wel afgeschrikt om dit masker te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gek he! Ik zocht inderdaad gelijk of ik nog zo iets in huis had maar helaas had ik niets liggen.. Ben nu rustig aan weer met dagcreme smeren en dat gaat wel oké..

   Verwijderen
 20. WoW dit kan echt niet meer um misschien ben je allergisch ofzo ?!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow dat is echt niet normaal! Je huid ziet er inderdaad verbrand uit.. Ik durf dit masker nu echt niet in de boom te hangen als cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien wel in de boom maar dan verder niet gebruiken hihih!

   Verwijderen
 22. Wow ik schrik hier echt heel erg van.. Nooit last gehad met wat voor masker ook en dan ineens dit! Wat slecht... Heel goed dat dit ook eens een keer online komt! Hebben we ook een heleboel aan :) top!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Btw, wel hele mooie foto's en mooie oogkleur joh!

   Verwijderen
  2. Ja, een ''negatief'' review is ook een review!
   & uiteraard blijft dit mijn mening en kan iemand anders er misschien dol gelukkig mee zijn.
   Bedankt meis.

   Verwijderen
 23. Wow, wat een ontzettend heftig resultaat! Dat had ik echt niet verwacht. Hoe is het nu met je huid?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wow jeetje. Ik durf deze niet eens meer te kopen! Gaat het alweer beter met je huidje lieverd? Dit is echt niet goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jeemig! Dat ziet er pijnlijk uit, mag toch echt niet gebeuren! Slecht masker dus? Gaan we niet proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Huuuh woow! Ik heb nog nooit zo'n heftig effect gezien. Je ziet inderdaad precies waar je het maskertje gesmeerd had. Deze ga ik in ieder geval nooit proberen... Fijne review dus ;) ik ben gewaarschuwd. X

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh verschrikkelijk meis, had dit laatst ook en heeft dagen geduurd voordat mijn huid weer een beetje in balans was pff.. Hoop dat het wat beter met je huid gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 28. OOH, dit is echt zooo stom. Dit kan toch gewoon niet. Een masker zou voor de verzorging moeten zorgen niet voor een verbranding. Ik hoop dat het nu is weggetrokken en dat de pijn ook weg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wow dat is heftig. Deze ga ik dan ook nooit en nooit kopen. Ik hoop dat de pijn snel is weggetrokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Woooow shit... dat is balen!! Hopelijk is je huid nu al wat opgeknapt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh nee, wat erg dat je er zo heftig op reageert zeg! Hier heb ik altijd schrik voor als ik maskertjes gebruik, want ik heb ook een zeer gevoelige huid. Deze hoef ik dus zeker ook niet te gebruiken!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Jeetje, wat heftig zeg! Ik hoop dat de pijn snel is weggetrokken :( xo

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ow wat erg joh.. Ik ga het lig nooit proberen nu! Wat een schattig uiltje trouwens is dat decoratie?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Woow, ik sla deze maar even over denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Woow, wat een heftige reactie! Ik reageer ook vaak op heftig maskertjes, maar dit is wel heel erg, ocharme!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wow dit heb ik nog nooit gezien bij een masker. Wat heftig! Ik hoop dat het snel beter gaat met je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat balen dat je huid er pijn van deed en zo rood werd.. Je hebt trouwens wel een hele leuke header <3

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Woow wat heftig! Ik heb nooit ergens last van.... En dat uiltje op die foto's is echt super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wow wat erg! Ik had plaats ook een
  (schrub) Masker op en toen ik hem af Dee was mijn gezicht ook vuur rood! Mijn moeder en mijn zusje hadden het zelfde masker op en bij hun was het ook vuur rood, maar het deed niet pijn! Later bleek dat je het masker er meteen moest afhalen BLUNDER dus..

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wauw!!! Je had een reactie op mijn blog geplaats. Ik was zo enthousiast over de Hema maskers.. Maar nu denk ik hmmm maar weet je ik ga deze ook proberen! Misschien (hopelikk) pakt hij bij mij anders uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hoi, hoi!

  Had je het misschien niet ergens warm achtergelaten? Of had je het op normaal temperatuur achtergelaten?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wow, ik las je reactie op het artikel van mijn gastblogger. Dit is idd niet oke!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen