Reminder voor winacties + Persoonlijke update

woensdag 12 november 2014

Een hele goeiemorgen allemaal, ik hoop dat het allemaal goed gaat met jullie. Misschien hebben jullie het nog niet door gehad, maar ik ben de laatste tijd ontzettend slecht aan het bloggen. Sinds ik nieuw werk heb ren ik van hort naar her en raak ik mijn laptop amper aan. Mede door het slechte wifi, maar ook omdat ik gewoon helemaal kapot ben. Gelukkig had ik nog wat artikels in concept staan, maar die zijn nu helemaal op. Nooo! Bij deze wil ik dus mijn excuus aanbieden als ik ietsje minder update of reageer. Maar ik zal snel weer terug zijn met nieuwe artikels en dan ook weer lekker reageren bij andere, want ik mis het ontzettend!
 
Ook wil ik jullie bij deze nog even helpen herinneren aan de winacties die er lopen op mijn blog! Kijk je nog even mee?

Nog tot en met aankomende zaterdag 15 november kun je mee doen aan de winactie van sans-online. Het artikel vind je door hier te klikken. Wie wilt dat nou niet, €25,00 shoptegoed? Nog even snel een winterjas scoren, of alvast een jurkje voor de feestdagen. Doe nog mee, en wie weet win jij het shoptegoed.

Maar ook kun je nog mee doen aan een heerlijk pakket, vol met dingen waarmee je zeker de koudere dagen wel mee door komt. Van kaarsjes, tot chocomelk, tot een hele fijne lippenbalsem. Door hier te klikken kun je nog mee doen tot en met 18 november. (De dag van mijn verjaardag hihi) Belangrijk is dus om in beide gevallen je email achter te laten. Zodat ik contact kan opnemen met je.

Vind het lief als jullie nog mee doen! En ook als jullie in deze tijden (drama hihi) gewoon mijn blog blijven bezoeken.

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

17 opmerkingen:

 1. Je werk is natuurlijk belangrijker al is het bloggen vast leuker, iedereen heeft het wel eens drukker :-) Hele leuke win actie's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rustig aan hoor meid, ik blijf je toch wel bezoeken. Of je nou wilt of niet haha. Ik doe al mee aan beide winacties :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je werk is ook belangrijk! Die winacties zijn te leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Werk is ook belangrijk! Hoop dat je snel weer tijd hebt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieverd, je werk is zo zo veel belangrijker. Ik weet hoe druk je het hebt en die rust af en toe heb je echt nodig. Als alles zo meteen rustiger wordt komt het bloggen vast en zeker weer goed! Jij met je leuke winacties! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel begrijpelijk. Soms is het gewoon zo druk dat je even geen tijd hebt voor het bloggen. En dat is niet erg, er zijn veel belangrijkere dingen. Als je er nog steeds plezier in hebt komt het vast goed, en volgens mij heb jij dat zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gelukkig is het plezier er nog steeds. Mis het zó onwijs erg!
   Dankjewel voor de lieve woordjes :)

   Verwijderen
 7. Je werk is natuurlijk ook heel belangrijk, begrijpelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Begrijpelijk hoor!
  Werk gaat voor, net zoals school voorgaat bij mij.
  Ik doe al mee met beide win acties.

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rustig aan hoor, mensen die je volgen die blijven toch wel terug komen.
  Neem je tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Begrijpelijk ook meis, doe maar rustig aan.. Want je bent al druk genoeg! Hopelijk ligt er een leuk pakketje op je te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je personal update is héél erg herkenbaar: ik heb sinds twee maanden ook een nieuwe job en kom echt veel minder aan bloggen toe...

  Veel succes met de winactie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik begrijp je helemaal hoor meid, bij mij is het net hetzelfde. Ik kom echt minstens 5 uur te kort per dag. Ik heb zelf ook nog niet zo lang een nieuwe job en ik werk dagelijks over + ik ben gewoon dood als ik terug thuis ben. Het komt wel terug wat op z'n pootjes terecht na een tijdje, dus geen zorgen meid ;)

  x Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies dit! En ookal had ik die 5 uur erbij, dan kwam ik ze alsnog te kort. Uiteindelijk komt het inderdaad vast allemaal goed :)

   Verwijderen
 13. Ik wens je veel succes op je nieuwe job, en het is erg normaal dat je niet altijd alles met de zelfde intensiteit kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke winacties! En werk gaat voor! En als je volgers dat niet leuk vinden ben je ze liever kwijt dan rijk!

  BeantwoordenVerwijderen