Win €25,00 shoptegoed bij Sans-Online

zaterdag 1 november 2014

Yes, je leest het goed! De webshop waar ik laatst zo enthousiast over was met mijn kanten top van Vila, heeft mij nu in de gelegenheid gebracht dat ik één van jullie blij mag maken met €25,00 shoptegoed! Yaay! Dus ben jij nog op zoek naar heerlijk warme truien, vesten of misschien wel ook die prachtige kanten top? Kijk dan snel mee hoe jij kans maakt op de €25,00 shopping money!


Niet alleen bestelde ik bij Sans-Online de prachtige lace top die je een paar artikels terug kunt zien. Ook dit gave shirt ging mee richting mijn huis. Wederom is deze top van Vila. De schouders hebben een heel gaaf slangenprint effect en de binnenkant er van is lekker zacht. En zeg nou zelf, een zwarte top kan altijd.
 
& hoe leuk is het om je enthousiasme met andere te delen? Daarom vind ik het geweldig dat ik shoptegoed aan één van jullie mag geven! Hoera hoera hoera.
 
 
Maar wat moet je doen?
Simpel, volg mij op bloglovin' .. het icoontje vind je aan de rechterkant.
Laat in de comments weten dat je mee doet.
Vermeld daarbij je email adres
Ook lijkt het me leuk als je een linkje plaatst van het gene wat jij zou willen bestellen op de webshop.
 (optioneel natuurlijk)

Over 2 weken precies krijg de winnaar van mij een mailtje!
 
Ik hoop dat jullie net zo excited zijn als dat ik dat ben!
 
 
Liefs,
Rebecca


43 opmerkingen:

 1. Super leuk topje heb je aan op de foto. Ik wil wel een gokje wagen. Ik heb dit artikel een hartje gegeven. Mijn e-mailadres:bylonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke actie zeg, ik doe heel graag mee :) Want toen ik jouw top zag dacht ik, die zou ik ook zo gekocht hebben ;) Ik zou deze dan ook bestellen! Mijn emailadres is: info@beautyopinie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke winactie ik doe graag mee! niesca08@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Linsey van der Hoeven1 november 2014 om 09:21

  Toffe actie! Ik doe zeker mee! Ik volgde je al op Bloglovin'. Mijn email is: linseyjanehoeven@gmail.com
  Ik zou deze trui kopen (met zelf iets bijgelegd. )http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Sweaters/Only/Only-onlVibe%20short%20sweat%2015095606.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke winactie, ik er wil zeker deelnemen! Ik heb eens gekeken op de site en ik zou zowat alles willen bestellen :( haha leuk dat je dit doet! Mijn email is emily.ongenaert@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke winactie ! ik doe graag met je mee. dat topje ! ik heb hard nieuwe dingen nodig ik heb helemaal geen truie :( e-mail: hetislotte@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee, en wat ik zou kopen? Ik zou eerst heel lang naar het scherm staren en alles uitpuzzelen. Dat hele proces kan ik al van genieten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super toffe shirt met dat dierenprint! Ik doe zeker mee.. heb je artikel een hartje gegeven. Andere dames die mee doen veel succes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whoehoeeee zo leuk!! Ik volg je natuurlijk al laaaang op BlogLovin' haha. En bij deze laat ik je dus weten dat ik mee doe. Zou echt super leuk zijn hihi. Mijn email : sharmainesarina@gmail.com

  Veel succes allemaal!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie top heb je gekocht! & wat veel andere leuke dingen! ik doe dus heel graag mee, ik volgde je natuurlijk al op bloglovin :)

  ALS ik win zou ik de eerste witte top bestellen haha! http://www.sans-online.nl/NL/Vila/Dames.html?p=3
  Liefs Ryanne

  globelove92@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke winactie!! Ik doe zeker mee! Ik heb een poosje geleden een heel leuk jasje gezien bij de only die €50 euro was. Ik kende de site waar je besteld had niet, maar keek er net op en nu zie ik dat jasje dus voor precies €25!!:D Het zou dus leuk zijn als ik won haha. Mijn email is roos_bloemetje@hotmail.com. Dit is de link van het jasje: http://www.sans-online.nl/NL/Only/Dames.html?p=4.

  Iedereen die meedoet heel veel succes!!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zeg. Ik ben nog op zoek naar een winterjas. In de zomer heb ik verschillende jurkjes gekocht bij sans-online.
  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super gaaf!

  Ik doe graag mee, ik zou deze graag kopen als ik win:

  http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Truien/Vero%20Moda/Vero%20Moda-VMFamous%20foil%203%204%20top%2010126480.html?code=5505.12005

  Me email adres is : emmy-krijnen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk, ik doe mee! Ik ben nog op zoek naar een lekkere warme trui, maar ik ga meteen even kijken wat er op mijn wishlist komt te staan.

  Email: beautylifestylespots@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Sans-online heeft prachtige kledingstukken!
  Ik doe graag mee.
  Deze jas wil ik megagraag!
  http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jassen/Vila/Vila-Kimra%20Short%20Jacket%2014022347.html?code=5570.02848

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe niet mee! Veel geluk aan de andere! Wel erg leuk dat je het mag weggeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke winactie! Ik volgde je al op Bloglovin'. Dit T-shirt vind ik erg leuk http://www.sans-online.nl/NL/Dames/T%20shirts/Vila/Vila-Morbid%20T%20shirt%2014024262.html?code=5505.11539&maat=L&image=135954 :) Mijn e-mailadres is florence.wijnen@hotmail.com, liefs Florence x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke actie, doe graag mee ik ben namelijk dol op die webshop!mwaarschijnlijk gaat er een mooi jurkje van Vila of Only in mijn mandje met die shoptegoed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja mijn mail is shanti@fromswithlove.com :)

   Verwijderen
 19. Toffff, ik doe heel graag mee! Mijn e-mailadres is louleeftnl@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lieverd, wat een prachtige foto van jezelf en je shirt, i looove it! Ik ga zekeerrr mee doen, ik ben verkocht met je leuke items daar vandaan. Mijn e-mailadres: reneeraadsheer@gmail.com en natuurlijk volg ik je al op bloglovin'. Ik ga niet nu op de site kijken want ben bang dat ik te veel leuke dingen tegen kom en het wil kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik volgde je al haha! :D Ik zou het erg goed kunnen gebruiken aangezien shoppen op Curaçao ellende is. Lees; marktkleding uit china etc. Mijn ouders komen over een paar weken naar het eiland. Dan zou ik snel nog iets op Sans online kunnen shoppen en door hun laten meenemen :D Liefs, Roxanne/ info@peachlife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke actie! Ik volg je al op bloglovin. :) Ik heb nog een flinke wishlist, waaronder een mooi fluffy vest (http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Vesten/Vero%20Moda/Vero%20Moda-Omari%20ls%20Long%20Cardigan%2010121187.html?code=5580.01679). Mijn emailadres is ingeklaassen34@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een gaaf shirt! Ik doe ook mee!! Leuke spullen hebben ze daar allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Superactie;ik doe mee. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas). Ik zou gaan voor: http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jurken/Vero%20Moda/Vero%20Moda-Jupiter%20Short%20Dress%2010121892.html?code=5555.03487 Perfect voor de kerst. Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw, leuke winactie!!! Ik doe graag mee. Ik ben dol op de webshop sans-online! Ik volg je op youtube, bloglovin en instagram onder de naam Marleen of marleenlovestyle. Mijn email adres is mw.manders@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wowie wat een leuke winactie! Ik ga er zeker iets moois voor uitkiezen, wat weet ik nog niet, ik heb last van keuzestress haha! Zoveel moois is er te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke winactie ik doe graag mee... Ik heb even gekeken maar er staar zoveel leuks op dat nog niet echt een keuze heb kunnen maken.. Moeilijk.. Mijn mail is nathalieruiter@hetnet.nl
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik doe zeker mee!
  camille.bauwens@hotmail.com
  http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Sweaters/Vila/Vila-Bethli%20Sweat%20Top%2014023655.html?code=5505.11823

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik doe ook graag mee! Deze heb ik uitgekozen - http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jurken/Vero%20Moda/Vero%20Moda-VMWalter%20short%20dress%2010124868.html?code=5555.03533

  Liefs,

  Astrid
  av1989@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Inderdaad, zwart is altijd goed!
  Ik ben volgens mij één van de weinige mensen die nog nooit bij Sans-online heeft besteld.
  Als ik win zou dat een goede reden zijn :-P
  Ik volgde je al op Bloglovin en je artikel heeft een hartje gekregen!
  Succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk shirt! Ik zou een nieuwe spijkerbroek bestellen. Ik ben in anderhalve week tijd door drie spijkerbroeken gescheurd, dus kan wel een nieuwe gebruiken :)
  Ik volg je op bloglovin (beautyding), veel succes! Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik doe heel graag mee! Sharon2466@hotmail.nl is mijn email en ik zou gaan voor een winterjas aangezien het super koud word!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauwwwieee wat een super leuke en gave actie ik zou heel graag deze super mooie winterjas willen http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jassen/Only/Only-Just%20Nylon%20Jacket%2015088875.html?code=5570.02806
  Dan komt het extra shopgeld prima van pas!

  Lots of love,
  Lisanne
  lisanne.versluis@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. oh wauw! Ik doe mee! Ik zag laatst een enorm leuke cardigan van Jacqueline De Yong, in het licht roze! Ik volg je via bloglovin op de naam makeuploves3011
  en mijn mail: beautybyesmeex@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Dat plaatsen ging niet helemaal goed ;-) Hierbij nog een keertje haha Deze zou ik nu kiezen: http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jurken.html?p=2 'leren' legging eronder en klaar is mijn outfit :-) Ik doe dus graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik had in de Vero moda winkel een geweldige trui gezien, maar die was helaas niet meer in mijn maat. Bij sans online wel! En ook nog in de sale :) en dit tasje is gewoon zo leuk dat ik er verliefd op werd. En dan ben ik meteen door de 25 euro heen, dus ik ben al helemaal over de keuze uit haha. http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Truien/Vero%20Moda/Vero%20Moda-Tango%20ls%20Zipper%2010115967.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En het tasje; http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Accessoires/Pieces/Pieces-Mariko%20canvas%20cross%2017058182.html

   Verwijderen
  2. Nog een toevoeging; op instagram heet ik @ilovecarrotcakes en ik volg je natuurlijk. Net als op bloglovin, ik heb de post geliked, en ik volgde je al. (Inge Kleefman) nu ben je van me af hoor ;)

   Verwijderen
 37. Yey nog op tijd! Ik doe heel graag mee want ik moet nog een te gekke outfit scoren voor kerst. Mijn email adres is: looksbyesther@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen