All time Kruidvat eigenmerk favorieten

zondag 14 december 2014

Kruidvat vind ik één van de fijnste drogisten die er is. Op één of andere manier moet ik er altijd even in en verlaat het nooit met lege handen. Persoonlijk ben ik niet heel erg van eigen merk dingen, maar toch heb ik een aantal favorieten van het eigenmerk van het Kruidvat. In dit artikel laat ik er een aantal zien.

Hoe fijn is het als iets budget is, en dan ook nog eens werkt zoals je hoopt. Dit zijn drie producten die zeker doen wat je er van verwacht. Iets voor je haar, je handen & voor je lippen. Hele belangrijke dingen. Vooral met de kou heb je ze eigenlijk alle drie wel nodig.
 
Als aller eerst deze lipbalm die ik won in een winactie van Eilish. Nogmaals bedankt meis! Deze lipbalm ligt vanaf het moment dat ik 'm binnen kreeg al naast mijn bed. Elke avond voor het slapen doe ik een lekkere dikke laag op en de volgende ochtend zijn mijn lippen heerlijk zacht. Oké ik heb nog steeds velletjes, maar dat is nou eenmaal de tijd van het jaar. Jammer dat er geen geur aan zit maar ach, je kan niet alles hebben.
 
Zoals ik al eerder zijn ben ik niet heel erg van de huismerken. Vooral niet met mijn haar. Juist omdat ik heel vervelend, dun en piekerig haar heb bespaar ik er liever niet op. Ook deze won ik en ja dan moet ik het natuurlijk wel testen. Nadeel aan deze olie is dat er met 1 pompje enorm veel uit komt. Trekt verder snel in & laat mijn haar een klein beetje glanzen. Wat al veel is met mijn doffe haar hihi.
Deze komt ook in mijn dagelijkse routine voorbij.
 

Last but definitely not least, de handcrème. Hier heb ik ongeveer al 5 tubes van leeg en ik ken serieus geen handcrème die sneller in trekt als deze. Ik als Pietje ongeduld heb écht geen tijd en zin om te wachten tot een handcrème is ingetrokken en daarom is deze ideaal! Deze zit standaard in mijn tas & ruikt heerlijk fruitig. Tijdens het smeren trekt de crème al in. Perfect!
 


 
Dat waren mijn favorietjes van Kruidvat eigen merk, ik ben er dol op!
Al lang geen vooroordelen meer over eigenmerk, deze producten bewijzen maar dat het net zo goed kan zijn.
Nee, deze post is niet gesponsord door het Kruidvat (I wish!)
 
Q: Heb jij een favoriete eigenmerk product van het Kruidvat wat ik echt moet proberen?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
15 opmerkingen:

 1. Ik ben ook gek op het eigen merk van het Kruidvat. Ik vind de hot oil capsules voor het haar een echte aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik koop eigenlijk ook zelden dingen van het eigen merk maar het klinkt toch wel goed allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb wel een aantal dingetjes, maar eigenlijk niet zo veel. Maar ik houd van budget dus ik kijk er zeker wel naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke producten! De lipbalm ben ik nu wel heel nieuwsgierig naar geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle drie de producten lijken me erg fijn! Ik gebruik zelf de heat protection spray van Kruidvat eigen merk.Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het eigen merk van Kruidvat is net zo fijn als andere merken. Mijn favo product van hun eigen merk is een body scrub met een heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel erg benieuwd naar de olie! Het eigen merk van de kruidvat vind ik altijd erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Scheergel en scheer(navul)mesjes werken perfect, bijna hetzelfde als Venus alleen dan budgetproof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de oili lijkt mij erg lekker, ik ben wel een liefhebster van de kruidvat producten....zelf ben ik nog al onder de indruk van het Anti frizz ( fruity botanicals) haarmasker van het kruidvat...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit klinkt wel goed ben er nog niet bekend mee maar wil het zeker eens proberen x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne producten voor de winter :) Voor de zomer vind ik hun voetengamma ook erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen