Dr. Hauschka Gezichtsverzorgingset

vrijdag 19 december 2014

Een tijdje geleden werd ik gevraagd voor het persevent van Dr. Hauschka, mijn allereerste event! Helaas kon ik niet want ik was in inwerk week in een gehucht.. Ik baalde enorm want het is een soort van wens om een keertje bij een event te zijn. Ik mailde dat ik niet kon komen waarna ze mij vroegen of ik tóch iets wilde ontvangen, was ik er toch een beetje bij. Graag! Ik kreeg dit leuke pakketje en gebruik het nu ongeveer al 2 weken...

 Zelf heb ik nog nooit eerder iets gebruikt van dit merk, dus dat ik iets mocht ontvangen vond ik erg leuk. Ik had geen idee wat er naar mij werd opgestuurd en wanneer ik het pakketje kreeg was ik gelijk blij. Het is een prachtig blik die heel mooi verpakt was. Wanneer ik het open deed voelde ik me helemaal luxe hihi. Afgedekt met een folie en daaronder 6 miniatuur producten. Me like!
 
In de set vind je zes verschillende soorten verzorgingsproducten voor het gezicht, allemaal voor de normale, droge, gevoelige en rijpere huid. Het is een complete set om je huid te reinigen en te verzorgen. Ideaal om zo met een merk kennis te maken. Ook is het perfect om mee te nemen op reis, of misschien om cadeau te geven!
 
Als eerst de reinigingsmelk, die geschikt is om je make-up op milde wijze te verwijderen. Ook zorgt deze crème door de amandelolie voor een basis laag ter bescherming voor de dag. Of avond.
 
De reinigingscrème is bedoeld om je huid nog beter schoon te krijgen. Meng de crème met warm water et voila! Je hebt een heerlijke substantie om je huidje goed schoon te krijgen.
 
De Toner zorgt er voor dat je eventuele laatste restjes goed verwijderd en dat de huid gehydrateerd word. Dit is echt mijn favoriet uit de set. Mijn normale toner kan ik écht niet gebruiken als ik zo een droge huid heb door het weer. Maar deze is echt heel erg fijn en zacht.
 
Per product zit er 10ml in.
 
Verder in de set zitten er nog drie verschillende dagcrèmes in. Voor elke huid wat.

De eerste is een Vloeibare dagcrème, deze heb ik nog niet gebruikt maar deze crème zou de droge huid goed hydrateren en stimuleren. In deze crème zitten voornamelijk plantenextracten en zouden de huid weer zacht en stralend maken. Snel maar eens proberen!
 
De ''Quince'' crème is de Kweeperencrème, tot nu toe, mijn favoriet. Deze crème verfrist de huid en beschermt de huid tegen alle invloeden van buitenaf. In deze crime zit naast Kweepeer onderandere abrikoos en avocado. Deze crème zorgt voor een heerlijk zacht laagje op je huid.
 
Dan de rozencrème, dit is vooral een verzachtende crème en volgens mij echt de nummer 1 van Dr. Hauschka. Door de geur wel echt mijn minst favoriete.. Want ik houd echt niet van bloemen geuren. Door de toevoeging van Sheabutter werkt deze crème wel heel erg fijn en verzachtend.
 
Al met al ben ik mega tevreden over deze set, met name de Toner is hemels! Deze heb ik al voor de helft op en denk toch wel dat ik deze in een fullsize ga aanschaffen. Zeker het geld waard.
 
Deze set kun je bestellen op de site van Dr. Hauschka voor slechts €14,50
 
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

 
Liefs,
Rebecca


14 opmerkingen:

 1. Wat een leuk setje! Nu ben ik heel benieuwd naar de toner geworden; ik zoek er al een tijdje eentje die mijn huid niet irriteert of trekkerig doet aanvoelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een hele fijne en mooie set producten zijn echt goed en heerlijk om te gebruiken x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mazzelaar ben je! Lijkt me een heel fijn pakketje en inderdaad ideaal voor op reis.
  De rozencreme lijkt mij juist heerlijk, ik hou van de geur van rozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het setje ook nog klaar liggen om te reviewen, ik ben ontzettend benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De rozencrème zou juist wel iets voor mij zijn, ik hou wel van bloemengeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi setje! Leuk om zo uit te kunnen proberen. Leuke prijs ook.
  Ik ben nieuwsgierig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me een heel fijn setje, voor al die producten vind ik de prijs ook niet veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het ook een leuke set, maar mijn huid is moeilijk om in balans te houden en dit is allemaal net iets te voor mijn huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ten eerste: wat heb je een ongelooflijke mooie winterse layout! Houd ik van! Super leuk! En ten tweede, wat een super leuke set! Lijken me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer dat je niet kon. Het was erg leuk! Ik heb dit setje ook maar heb nog zoveel staan dat ik het nog niet heb kunnen testen. Heel erg I know.

  BeantwoordenVerwijderen