Goodbye November ♥

maandag 1 december 2014

Kunnen jullie het geloven? Het is gewoon December, nu al. De laatste maand voor het jaar 2014. Het word erg eentonig maar de maand november is weer net zo snel gegaan als alle andere.. Vandaag weer een paar mooie highlights van afgelopen maand!

Laat ik beginnen met het leukste van November. Mijn (ons) lieve hondje Nina. Na lang overleg hebben we thuis toch besloten weer een hondje te nemen en man, wat is dat een werk zeg haha. Het is een Welsh Corgi en ze is nu 10 weken oud. Hier alvast een klein voorproefje van de ontzettend lieve kerstfoto's die ik van haar heb gemaakt. Op straat en overal waar we komen met haar komen we geen 10 stappen verder want iedereen wilt altijd alles van haar weten, hihi. Het is ook echt een dotje!
 
Waar ik ook helemaal happy mee ben is mijn aller eerste autootje! Het is een volkswagen Beetle, of terwijl een Kever! Yaay! Deels voor mijn verjaardag gehad wat ook deze maand was <3
 
Dat is gelijk het volgende punt, mijn verjaardag. 18 November ben ik 23 geworden en besloot het maar weer eens te vieren met mijn vriendinnen. Ik gooide een datum op en IEDEREEN kon. Dat is toch bizar? Het was een onwijs gezellige avond en ik ben ontzettend verwend.
 
Dan wat statistieken. Vandaag, 30 november, wanneer ik dit typ heb ik de DUIZEND volgers behaald op instagram. Whaaat? Jullie zijn de beste! Op de blog zijn mijn bezoeken steeds hoger dus ik ben helemaal in de wolken. Op bloglovin heb ik inmiddels 264 volgers en op youtube zag ik dat ik alweer 90 abonnees heb! Dankje Dankje Dankjewel aan iedereen die mij volgt! Mocht je dat nog niet doen, bij deze lijkt het me heel leuk als je me overal even volgt ^^
 
& dan als laatst, mijn nieuwe baan! In het artikel van Oktober vertelde ik al dat ik dan eindelijk een baan had gevonden. Mij kan je vanaf nu officieel de Assistent Manager van Kik Lelystad noemen. Hoera! Vrijdag 28 november ging de winkel openen en WOW wat een mensen! We waren zo een beetje leeg geplunderd, heel gaaf!
 
Helaas maak ik echt behoorlijk veel uren, en daardoor heb ik nog steeds weinig tijd om te bloggen. Als ik dan eenmaal een dagje vrij ben, ben ik ook echt dood moe en neem ik vooral mijn rust. Natuurlijk ga ik lekker door, maar dan een beetje minder.
 
Zo, dit was het voor november. Voor mij een prachtige maand met heel veel mooie dingen & hele mooie statistieken als je het mij vraagt. Ik ben klaar voor December ♥
 
Wat is jouw ultieme highlight van November?
 
Liefs,
Rebecca


30 opmerkingen:

 1. Leuke foto's en ahh wat is Nina een schatje zeg :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een leuke foto's, super leuk autootjes en dat hondje, cute! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik doe mijn beetle juist weg, dat ding zuipt als een malle. Maar hij blijft mooi! Super schattig hondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw wat een heerlijk positief artikel! Je kever en hondje zijn echt heel erg leuk, heel veel succes in de nieuwe winkel! Kik is ontzettend leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk al die leuke dingen! Goed bezig!! En ja we snappen dat je het nu even heel druk heb, komt goed.
  Geniet van je nieuwe baan/functie, en rij veilig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige maand voor jou zeg! En waaauuuw wat is je hondje zo ontzettend cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooie maand voor jou! Als allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag! Je auto! Ik ben jaloers hij is echt leuk<3 En je baan als assistent manager is natuurlijk ook super leuk! Ik begrijp wel dat je dan minder tijd hebt om te bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk maandoverzicht! Wat een onwijs schattig hondje zeg!! Prachtig die blauwe ogen <3. En wat een super leuk autootje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooooh wat een lief hondje! November was voor mij ook leuk, goeie cijfers op school en ook mijn verjaardag! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schattig hondje! En dat autootje is ook niet slecht ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kom ineens weer allemaal leuke blogs tegen, onder andere die van jou! Ik vind je auto echt super tof! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke maand! Gefeliciteerd met 1000 volgers op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. YAY gefeliciteerd met je 1000 volgers! En nogmaals, super goed dat je meteen al assistent manager bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja hé, ben er stiekem ook wel een beetje trots op ^^

   Verwijderen
 14. Dit vind ik altijd leuk om te lezen! Nog gefeliciteerd met je verjaardag en je 1000 volgers, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een geweldig schattig hondje is me dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schattg hondje! Leuke baan en prachtige auto!
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag......
  Mooi verslag om te lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een ontzettend schattig hondje ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met al je volgers! Je verdient ze echt. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een lief hondje <3 en gefeliciteerd met je volgers.

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt, ik vind je hondje zo mooi en schattig! XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen weg voor kerst. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en de 1000 volgers! Leuk zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke maand en wat leuk dat je een baan gevonden hebt! Ik wist niet dat je in Lelystad woont/werkt, ik woon namelijk ook in Lelystad hihi! Veel liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nina is zoo schattig en je nieuwe auto is ook zooo leuk!!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen