I love Tapas Koker van Kook Cadeau

zaterdag 6 december 2014

Tapas, afgeleid van het Spaanse woord ''tapar'' wat bedekken betekend.
Deze koker, met daarin dé benodigdheden voor een ultieme tapas avond kreeg ik cadeau voor mijn verjaardag en moest ik natuurlijk gelijk een keertje uitproberen. Volgens deze koker kun je zo je eigen tapasbar beginnen. Nou, we zullen zien!

In deze koker vind je een leuke receptenwaaier met daarin genoeg recepten voor heerlijke tapas. 6 schaaltjes (bij mij 5 want één was helaas stuk) en 14 coctailprikkers. Eerst wilde ik alleen maar een review geven wat er in zit, maar dan zou het nu klaar zijn. Beetje saai dus. Daarom vroeg ik aan mijn moeder of het haar leuk leek om een tapas avondje te houden en uiteraard zei zij ja! We kozen om eerlijk te zijn wel de simpelste receptjes uit hihih.
 
 -Work in Progress & een Shameless Selfie tussendoor, hihi moet kunnen-
Uiteindelijk waren we nog geen drie kwartier kwijt want de receptjes waren echt heel erg makkelijk. Daar hadden we wel bewust voor gekozen omdat we niet heel veel zin hadden in heel veel werk. Lekker lui.
 
Tada! Het eindresultaat. We waren maar met z'n tweetjes dus we besloten niet al te veel te maken. Uiteindelijk hebben we nog best veel over gehouden dus dat krijg mijn vader in de avond nog even om ook uit te testen.
 
Dit waren de mini paprika's gevuld met roomkaas, bieslook, bacon, zout & peper. Ook deed ik er nog een beetje chili poeder en peterselie in. Lekker lekker!
 
Deze waren echt goddelijk! We waren nogal aan het twijfelen over de combinatie maar besloten het toch te maken. Het zijn gedroogde pruimen, gevuld met Monchou en een beetje kruiden. Omwikkeld met ontbijtspek & dan even 8 tot 10 minuutjes in de oven. Dit was zó lekker.

Deze schaaltjes hadden we zelf nog, en past er echt heel leuk bij. We gingen voor de champignons gebakken in bouillon en héél veel knoflook. In het middelste bakje zitten garnaaltjes met chilipepers en knoflook. Yummie!

Daarbij hadden we brood met allerlei soorten kaas en kruiden. Gewoon lekker voor erbij en staat ook nog eens erg leuk!

Al deze recepten stonden in de waaier en waren erg makkelijk te maken en goed uitgelegd.
Als het bij mij lukt, dan zegt het al heel wat hihi. Mijn moeder en ik hebben een gezellig avondje gehad en we zaten prop vol. Heel leuk om eens te doen zo samen. In het artikel van cadeau ideetjes stelde ik deze al voor, maar nu ik 'm heb uitgeprobeerd, raad ik 'm alleen maar meer aan. Lees hier het artikel waar ik het over heb.

De koker is online te koop onderandere hier en hier

Q: Wat vind jij een lekker tapas hapje?

Liefs,
Rebecca


17 opmerkingen:

 1. Wat onwijs leuk! Ik ben dol op Tapas, haha. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award, meer info daarover staat op mijn blog xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg er spontaan honger van, vooral de champignons lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk idee zeg! Tapas zijn altijd heerlijk om te eten, maar het is nog veel leuker om ze ook zelf te maken! Thanks for sharing x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! De tapas die je hebt gemaakt ziet er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk was het allemaal!! Leuk om te maken, nog leuker om het op te eten! Een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! Voor meer informatie, moet je even naar mijn blog gaan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit vind ik zooo leuk! Het ziet er nog lekker uit ook! Omnomnom!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er heerlijk uit! Nu heb ik echt zin in tapas ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er lekker uit! Ik hou van tapas, vooral in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmmmm wat ziet het er allemaal heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm dat ziet er allemaal zo lekker uit! Heerlijk!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk! Het ziet er heel erg lekker uit allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ziet dat er super lekker uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammmm.. Tapas! Het ziet er echt verrukkelijk uit! :)

  x
  http://giientjeee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen