Kiko Queen of Hearts ♥ Eyeshadow palette 01 essential brown

zondag 21 december 2014

Mijn allereerste Kiko aankoop is dan eindelijk een feit! En ook nog eens een pareltje van een palette! Afgelopen week in Oberhausen liepen we de Kiko winkel in en Sharmaine kwam gelijk aan met dit palette. Even was ik bang dat ze de laatste had.. Maar nee, ik had geluk! Ik ben verliefd.

De mensen die al bekend zijn met Kiko, weten dat de standaard producten in zwarte verpakkingen zitten. Daardoor valt deze des te meer op. Het doosje alleen al is werkelijk prachtig. Dit word zo een product wat ik gewoon in verpakking moét bewaren, omdat het zo mooi is. Ben ik daar in alleen?

Als je het palette uit de verpakking haalt, zie je dat het doosje ook werkelijk prachtig is. Het is een mooie parelmoer witte kleur met wederom een prachtig hart. Want ja, het is niet voor niets the Queen of Hearts. Met het openen had ik wat moeite maar ik ben nou eenmaal geen held in het openen van doosjes, bakjes, tinnetjes en what so ever.


In het palette zitten 4 verschillende kleuren ogenschaduw. Met, zoals je ziet, mooie bruine tinten. Ik houd ontzettend veel van bruin tinten want het is gewoon erg makkelijk werken en het past overal bij. De highlighter is voor mij doen iets te donker dus kan deze ook gewoon als base gebruiken. De bruine rechts onderin is de enige kleur die matte is, de rest bevat een glimmertje.


Pretty amazing, huh? Ik ben erg onder de indruk van dit palette en ga 'm vast vaak gebruiken. Ik gebruik niet heel vaak oogschaduw dus vind wel dat ik het nu moet gaan doen hihi.

Deze swatches zijn 'droog' gemaakt maar op de achtergrond van het palette staat dat als je je kwastje eerst nat maakt, de kleur nóg intenser word. Dat terwijl ik dit al prachtig vind. Als eerste Kiko aankoop ben ik zeker tevreden met deze prachtige Queen of Hearts

Dit prachtige palette is te koop bij de Kiko stores, of op de webshop, voor €14,90
Persoonlijk vind ik dat een hele goeie prijs voor hetgeen wat je er voor terug krijgt.
Deze Queen of Hearts heeft ook mijn hart gestolen!
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
 
Q; Wat was jouw eerste product van Kiko? 
 
Liefs,
Rebecca

34 opmerkingen:

 1. Waaaauw, wat een geweldig palette! Prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ziet er goed uit en ook hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Wat een onwijs mooie fotos! Ik was gelijk benieud na de eerste foto die je postte op insta! Ik draag zelf geen oogschaduw maar vind dit echt prachtig :) echt credits voor je fotos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk paletje! Mooie verpakking en draagbare kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig palette! En wat heb je dat onwijs leuk gedaan, die foto's met die hartjes zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit een product van Kiko gehad, maar het ziet er altijd zo mooi uit. Het doosje is inderdaar super pretty en de swatches zijn echt heel mooi. Leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super goed artikel en prachtige foto's meis! Ik ben ook nog aan het kwijlen over dit palette haha, hijs echt zo handig en mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Ik heb nog geen product van Kiko, maar deze ziet er super mooi uit! Mooi geswatcht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw echt een prachtige palette! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is het palette leuk verpakt! Mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken het merk niet maar het ziet er supermooi uit! Prachtig die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is echt een prachtig palette. Zeker een van m'n faves.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi paletje, mooie kleuren en prima pigmentatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Alleen de verpakking vind ik al super, maar het product zelf ziet er ook goed uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb denk ik een nagellak van Kiko... Denk ik... Ik dacht eerst dat je ons chocola ging voorstellen, je weet wel die hartjes! Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wauw, wat een mooie kleurtjes! Goede pigmentatie zeg!
  Ik ben sinds de vakantie in Frankrijk helemaal gek op Kiko :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi palette! De kleuren zijn echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleurtjes, echt zo'n palette dat je bijna altijd kan gebruiken! De verpakking vind ik ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er mooi uit! Ik heb een paar producten geprobeerd van Kiko en die bevielen goed. Mooie foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een mooie kleuren oogschaduw en het doosje zou ik ook niet weg kunnen doen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw Echt een leuk Pallet!

  Xx Chantal (www.fashionglossx.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen