Kleinigheidjes voor de Feestdagen

donderdag 4 december 2014

Tis the season to be jolly, falalalalaaa
 
Yaay! Het alweer december, wat betekend dat de feestdagen om de hoek liggen.
Ik ben dól op kadootjes, zowel het geven als het krijgen.
Maar wat koop je toch telkens weer?  Hier laat ik een paar ideetjes zien & wie weet heb je er wat aan.


Voor de echte germ freaks zijn deze schattige Bath & Bodyworks hand sanitisers een ideaal kadootje. Zelf heb ik eigenlijk altijd wel eentje bij me. Ik heb ze met glitter, met marsmallow geur, met extra veel bolletjes. Noem het maar op. Op Ebay kun je er een hele boel vinden & als je goed zoekt kun je ze best goedkoop krijgen. Uiteraard verkoopt de drogist in Nederland het ook gewoon maar deze zijn toch wel echt schattig.

Een product van Lush is als je het mij vraagt eigenlijk altijd goed. Houd er wel rekening mee of iemand een bad heeft of niet, anders is het misschien zonde. Dit is Wonder WooHoo en een review kun je hier lezen.

Bijna iedereen die ik ken heeft wel problemen met de lippen in de koudere periode. Aangezien de koudere dagen nog lang niet over zijn, is een lekker lippenbalsem dus nooit verkeerd. Een uitgebreide review kun je HIER terug lezen.

Wil je een iets persoonlijker cadeau geven? Kies dan je leukste of mooiste foto uit en laat 'm op canvas of aluminium drukken. Deze bestelde ik op fotoopaluminium.nl en je kan 'm zo groot of klein laten maken dat je zelf wilt. Een artikel hierover vind je hier ook terug, zodat je er een beter beeld van kan krijgen.

 Dan heb je ook nog van die mensen die eigenlijk geen kadootjes willen, maar die een fles wijn al genoeg vinden (zoals mijn vader). Zelf vind ik dat heel saai geven en zo kwamen bij ons op het werk ineens deze leuke fles verpakkingen binnen. Te koop bij Kik voor nog geen €2,00. Ziet er gelijk een stuk leuker uit!
 
 Voor de creatieveling en de persoon die wel van eten houd (like myself) is dit een heel leuk idee. In een leuke koker zit een waaier met heerlijke tapas gerechten. Daarbij zitten 6 bakjes en tapasprikkers. Geeft heel erg leuk en heb je in verschillende varianten. Onderandere sushi! Te koop bij bijvoorbeeld Xenos of Expo.
 
Zo, dit zijn slechts een paar voorbeelden voor leuke kleinigheidjes.
Het is weer eens iets anders om te geven.
Heb jij nog leuke ideeën?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 

 
Liefs,
Rebecca

31 opmerkingen:

 1. De handgels van Bath and Bodyworks lijken mij zoooo fijn! Ik ga snel eens op Ebay snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die tapasbox! Mijn moeder is daar dol op dus is eigenlijk wel een heel leuk idee :)
  Inderdaad een net leukere manier om een fles wijn oid te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een product van lush vind ik ook altijd heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat veel leu Ik heb mn vader met kerst, maar dat is toch nog wel lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tapasset! Wauw. Die wil ik :) O en om te geven doe ik denk ik een fotolijstje (lekker simpel, maar persoonlijk) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker leuke ideetjes meid!! En ook wat zijn die handgels van BBW toch fijn he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tips! Ik vind canvas heel erg mooi! XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen weg voor kerst. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. fijne tips! Die handgels zien er zo leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke tips.! ♥ vind vooral de handgels erg leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuke en goede ideetjes!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke ideeën! Een foto op canvas laten drukken lijkt me fijn om cadeau te doen aan een vriendin van me. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke tips! Die tapas set ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke ideeën! Ook leuk dat je steeds verwijst naar reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke ideetjes!
  Het tapas ideetje vind ik heel origineel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk al die spulletjes!! Dol op tapas mocht ik niks krijgen, geef ik het mezelf kado, hihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super handig artikel! Erg goede tips :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk artikel! :) De sanitisars van Bath&Body works zijn inderdaad perfect voor kleine cadeautjes; en ze zijn ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke items! Die glitter handgel is super leuk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke ideetjes allemaal! Super :)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke ideeën voor cadeautjes!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die hand sanitizers van B&BW zijn echt leuk!
  Ik heb net mijn laatste exemplaren aan mijn buurmeisje gegeven. Die was er dolblij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke dingen! Ik heb mijn vriend een powerbank gegeven. Super handig om onderweg je telefoon op te kunnen laden.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke post! Als ik uit dit rijtje mag kiezen ga ik voor een lekker product van de Lush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke ideeën die niet al te veel kosten, moet ik onthouden!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Die handgels zien er fijn uit! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke inspiratie hoor! Dol op Lush!

  BeantwoordenVerwijderen