Lush Sweetest thing

vrijdag 12 december 2014

Hoe cute ziet dit er uit? De verpakking doet eer aan de naam want het is zeker sweet.
Voor mijn verjaardag kreeg ik onder andere dit Lush feestje van mijn lieve vriendinnetje & ik ben er zó blij mee! Benieuwd naar de inhoud?

De producten die hier in zitten zijn verpakt in een leuke koker, waardoor je 'm dus helemaal niet hoeft in te pakken. Je ziet dan wel gelijk dat het Lush is, maar wat er in zit is wel een verassing. Wat ben ik blij dat ze me zo goed kent, hihi. Ik ben echt heel erg blij met dit kadootje.
 
Goed, natuurlijk de inhoud...
 
In de koker zitten drie fullsize Lush producten! How nice! De lipscrub wilde ik al een tijdje kopen maar stelde het steeds uit omdat ik dacht achh, ik maak het wel een keer zelf. Wat ik dus niet doe..
 
Het eerste wat ik tegen kwam in alle piepschuim was deze heerlijke bubblegum lipscrub. Deze heb ik al één keer eerder gehad, laaang geleden en ik weet nog hoe goed deze werkt. De geur die hier vanaf komt is echt heerlijk. Mijn moeder stond in de keuken toen ik dit potje opende en zelfs daar kwam de geur. Yum!
 
& daarna deze Shower Jelly, die ik wel eens zelf heb gemaakt. De video kun je hier terug vinden. De geur van Sweetie Pie is een beetje Kokos achtig maar ook een beetje fruitig. Kan niet wachten om te kijken welke nou beter is hihi. Het blijft leuk zo een Jelly!
 
Het laatste product wat er in zat is nieuw voor mij. Ik kende het wel maar had het nooit zelf gekocht. Als het ware is het een klei voor onder de douche / in bad. Je kan er je haar mee wassen, of je lichaam, of zelfs je kleren. Kan ik lekker kleien onder de douche. De geur is wederom goddelijk!
 
Al met al is de naam niet gelogen. Dit zijn zeker 'The Sweetest Things' van Lush. Ik kan niet wachten om de producten daadwerkelijk te gebruiken en misschien wel te reviewen. Dat weet ik nog niet. Het ruikt hier iniedergeval naar een Lush winkel wat altijd fijn is.
 
Q; Wat vind jij van de inhoud van deze super leuke box?

 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca


15 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk setje :) Ik ben echt dol op Lush <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke inhoud! Dit is echt een aanrader geloof ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah wat een geweldig setje <3 Love Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik ben benieuwd naar dat klei, gaat u dit reviewen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke box, mooie foto's heb je ook gemaakt!
  Ik heb je genoemd als een van mijn favoriete blogs bij mijn Liebster award maar dan anders post haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke producten, ik ben ook gek op Lush. Toevallig was ik er gisteren nog en heb ik mij wonder boven wonder erg in kunnen houden.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhwe wat super schattig! Heerlijke inhoud ook, mooie fotos.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk!!! Die wil ik ook wel voor mijn verjaardag krijgen! Hahaha. Lush is altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi setje zeg: daar wordt denk ik iedere vrouw wel happy van met dit vieze herfstweer :p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De box alleen al ziet er superleuk uit! Dit mogen ze mij ook wel geven voor mijn verjaardag hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk pakketje! Ik wil de lipscrub al zo lang proberen, maar telkens als ik in Lush ben vergeet ik er naar te kijken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super gave box! Ziet er heel erg leuk uit en wat een fijne producten..
  Zo mooi ook in zo'n kokertje :)

  BeantwoordenVerwijderen