Sleek blush by 3 palette - Californ.I.A 370

maandag 8 december 2014

Als je het mij vraagt heeft een vrouw nooit genoeg blushes. Elke roze is nou eenmaal weer anders en ja je moet ze nou eenmaal allemaal hebben. Sleek is een merk wat ik nog nooit eerder had geprobeerd maar wel heel graag wilde. Toen ik dit palette zag in een winactie moést ik echt mee doen. & ik won! Yaay! Benieuwd naar het palette met swatches? Kijk dan mee!

Zoals elk ander Sleek product zitten deze blushes in een prachtige zwarte verpakking. Persoonlijk vind ik Sleek er altijd heel chique uit zien en mede daarom wilde ik al heel graag eens iets van het merk proberen (material girl..) Zoals je ziet zijn het mooie roze tinten en alle 3 heel verschillend.

Toen ik mee deed aan de winactie had ik geen idee dat het cream blushes waren dus dat was wel een beetje een verassing, aangezien ik daar nog steeds niet helemaal me overweg kan hihi. Ook vond ik het bijna zonde om swatches te maken, maar ik was toch wel erg benieuwd!

En en en? Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Wat een pigmentatie zeg. Ik ben even met mijn vinger heen en weer gegaan en zo kwam dit resultaat al. Prachtig!
 
Links is ''OC'', in het midden de kleur 'The Surf' en rechts heet ''Newport Peach''
 
De kleuren zijn prachtig, vooral The Surf vind ik heel erg mooi, er zit een soort rosé achtige gloed over wat echt perfect is voor mijn huidskleur! Dit is ook de enige met een glimmertje erin en dus eigenlijk ideaal voor een highlighter.
 
Nogmaals bedankt Lilia, voor het winnen van dit prachtige palette <3
 
Hoe breng jij je cream blush aan? Tips?
Want voor mij is het nogal nieuw ghehe
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
33 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit ben benieuwd hoe deze kleuren je zullen staan x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een beauty is het toch <3 Ik heb zelf ook een trio blush palette van Sleek, maar dan met andere kleuren, en vind het zo een fijn palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig palette, super leuk dat je die gewonnen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi palette is dit zeg! Het lijkt me ook wel een handig palette voor als je op vakantie gaat voor een wat langere tijd en meer dan één blush wilt hebben om uit te kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt!
   En het gaat veel minder snel stuk dan een poeder blush ^^

   Verwijderen
 5. Leuk pallet! Het zijn echt mooie kleuren! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit, ik ben benieuwd hoe de kleuren staan ! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook iets van Sleeeeek! It is looking goood!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wauw wat een mooie kleuren! Wat leuk dat je 'm gewonnen hebt (: zou ik ook wel willen! Alleen kan ik ook niet werken met creamblushes ..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh die ziet er mooi uit! Perfecte kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een pigmentatie! Ik snap waarom je zo enthousiast bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, ze zien er goed uit! Ik vind alleen creamblushes niet hygiënisch.. Heb liever een poeder..
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleuren! Ik heb nog nooit met cream blushes gewerkt dus heb geen idee! gewoon uitproberen denk ik hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, de kleuren zijn prachtig! Ik gebruik Cream blush altijd meteen na mijn foundation. Dat stippel ik het licht aan en probeer ik het vervolgens zoveel mogelijk over mijn hele jukbeenderen te vervagen. Vervolgens poeder ik alles af. Mijn tip: bouw de kleur zoveel mogelijk op en begin vooral rustig. Mijn ervaring leert dat de kleur al snel te heftig is.. Maar dat is ook al wel te zien aan de supergoede pigmentatie van je swatches :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja dat je het moet opbouwen was ik al vrij snel achter. Ik was net zo een cartoon met van die blos wangetjes! Echt maar even oefenen dus..

   Verwijderen
 14. Ik ben heel erg benieuwd hoe die staat. Het ziet er in ieder geval prachtig uit!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij ziet er prachtig uit! Ik heb helaas geen tips voor je, ik ben niet zo heel goed met cream blush, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hier word ik super hebberig van....tjonge wat is hij mooi!
  Ik heb van de week voor het eerst een cream blush gebruikt en vond het erg wennen maar het is echt gewoon proberen wat en hoeveel je het best kan doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super mooi! Ik heb ook een cream blush by 3 van Sleek en is echt geniaal goed gepigmenteerd! Ik dep als het ware de blush eerst een beetje op mijn wangen en smeer het daarna ook uit met mijn vingers. Ook ik ben er nog flink mee aan het oefenen, maar het ziet er tot nut oe wel gewoon netjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauwiee hij is echt prachtig!! Ik wil zoo graag het Sleek faceform palette! Die lijkt mij zo handig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleurtjes; ik ben echt helemaal gek op Sleek blushes! Meestal breng in cream blush aan met m'n vingers of een stippling brush.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat zijn ze prachtig van kleur zeg! Heel erg mooi :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heerlijk, hè?! Om wat te winnen.
  Dit ziet er super uit!
  Sleek heeft echt pracht producten voor fijne prijzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een prachtige kleuren, wauw! Ik kan jammer genoeg ook niet goed overweg met cream blushes, ik gebruik altijd veel te veel en heb een Jersey Shore effect... nog veel oefenen dus voor mij, haha!

  XO IMKE

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie kleuren! Ik kan zelf ook altijd wat minder goed overweg met cream blushes, vind ze lastig "naturel" aan te brengen zeg maar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben echt een ramp in het aanbrengen van blush! Zelf heb ik wel een oogschaduw palette van Sleek waar ik verliefd op ben, dat lukt me dan weer wel haha. Sleek is echt een prachtig merk!

  BeantwoordenVerwijderen