#45 Mest je klerenkast uit

zaterdag 3 januari 2015

Dit is de eerste opdracht uit het boekje, 100 dingen die een vrouw eens in haar leven gedaan moet hebben. Lees hier de intro voor het geval je geen idee hebt waar ik het nu over heb. Oké, eigenlijk wilde ik telkens random een bladzijde open slaan en die dan gaan uitvoeren. Maar sommige dingen heb ik nu simpel weg de tijd niet voor. Dus, besloot ik om te gaan bladeren. Het eerste wat ik tegen kwam, was dat ik mijn kast moest uitmesten.
Dus.. mijn kast uitmesten. Persoonlijk vond ik dit niet moeilijk om te doen, maar om het daadwerkelijk weg te doen, daar had ik wel moeite mee. Daarom besloot ik alles in een tas te stoppen wat ik niet (meer) draag. Als ik het na een tijdje niet zou missen, dan moest ik het weg doen. Zo gezegd zo gedaan.

Eerst wilde ik alles weer terug mijn kast in proppen, maar omdat dit het eerste is uit het boek wat ik heb uitgekozen. Moest ik het weg doen. Ik knalde het op de Schenkhoek van Facebook met het bericht dat diegene het vanavond nog moest ophalen. (voor het geval ik me zou bedenken.) & ineens was het weg... Merk ik het in mijn kast? Nee.. Maar het voelt wel goed. Er was nog zo veel nooit gedragen en zelfs met prijskaartjes.. Terwijl iemand anders het misschien wel kan gebruiken. It feels goood!

Ik was toen zo lekker bezig, dat ik ook nog even schoenen weggaf die mij behoorlijk in de weg lagen. De zak met kleding ging weg naar één persoon, maar met de schoenen heb ik vier mensen blij gemaakt. Zij blij, en bij mij weer wat ruimte, dus ik ook blij. Hoera!

Zo, dat was nummer één van het boekje, nog 99 uitdagingen te gaan
Heb jij wel eens je kast zo grondig uitgemest?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

33 opmerkingen:

 1. Ik mest mijn kast heel vaak uit! En vriendinnen vragen mij vaak ook hun te helpen;) haha ik vind het namelijk heerlijk dat opgeruimde gevoel. Vaak geef ik dan ook dingen die ik echt niet meer draag weg, of ik breng het naar de tweedehands winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zo'n boekje, ik houd echt van opruimen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kledingkast opruimen kan ik dit weekend ook wel eens gaan doen! En wat een leuk boekje trouwens, nog nooit eerder gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. top gedaan! Ik heb ook mijn kast eens opgeruimd, omdat kleding mij te groot was geworden. Ik had dus opeens bijna geen kleding meer en heb ik mijn oude kleding naar de H&M gebracht waar ik kortingsbonnen voor kreeg. En ik besef me dat ik ook echt dat boekje moet gaan halen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig boek! Ik ben mijn kamer nu aan het renoveren waarbij mijn kledingkast helemaal leeg gemaakt moest worden, dus heb ik ineens ook grote kuis gedaan. Het voelt wel gek om kleding weg te smijten, maar het moest eens gebeuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig! Doe die van mij ook maar even! Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat handig zo'n boekje! Soms is het wel nodig, en dat is mij nu ook het geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat boekje is echt heel leuk!
  Ik zou ook beter eens mijn kledingkast opruimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat moet ik ook eens dringend doen! De schoenen linksonder vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk boekje! Ja ik hou heel erg van schoon en opgeruimd, dus bij mij is alles zowat altijd opgeruimd, ook alle kasten :)

  Love,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als het eenmaal opgeruimd is voelt het altijd zo fijn he! Ik vind het echt een ontzettend leuk boekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het ook altijd zo veel moeite maar als ik er eenmaal aan begin, dat lukt het altijd wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe elk jaar mijn kledingkast eens goed opruimen, als ik er nu over nadenk mag dat binnenkort ook wel weer eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Whaaa die rozes met open tenen, als je de volgende keer je kast uit gaat mesten mag je mij wel ff roepen:P

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk zo een boekje! ik ruim nu regelmatig mijn klerenkast op

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben verliefd op je boekje, zo iets motiveert je om dingen te doen, lekker bezig girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit zou ook wel een hele goede opdracht voor mij zijn :p Van de week maar eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Daar hebben we dat leuke boekje weer! Ik ga denk ik ook maar eens doen hoe jij het hebt gedaan, want ik heb ook moeite met weggooien, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Geweldig boekje! Moet ik ook maar eens gaan aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een geweldig boekje (en leuk idee om er een artikel van te maken!) Kledingkast opruimen is echt een helse taak, maar fijn als je er klaar mee bent. Wat een slimme manier trouwens om op te ruimen, het trucje van de tas ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. geweldig boekje, ik moet eerlijk bekennen dit het geen zonde zou zijn als ik dit morgen direct eens ga doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat is soms wel is nodig ja, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Goed bezig! Mn kast opruimen moet ik ook nodig eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super handig! Ik ruim regelmatig alles op.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh ik moet dit zelf ook echt dringend doen! Ik heb zoveel dat weg moet maar ik vind het zonde om het gewoon naar de kringloop te brengen, sommige dingen zijn best nog geld waard, maar eer ik dat weer verkocht heb... dus blijft het gewoon weer liggen :D foei toch!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ga morgen gelijk verder met m'n kledingkast! Thanks voor de motivatie om het af te maken, haha.
  Het boekje ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Super goed bezig! Ik heb een maand geleden m'n kledingkast opgeruimd en dat was ook flink nodig, haha. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb het laatst ook gedaan en nu weer plek voor nieuwe dingen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuk boekje! De kast opruimen is niet iets wat ik binnen 'no time' gedaan heb. Knap dat je meteen aan de slag bent gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen