Balea Limited Edition Perlenzauber Maske

zondag 18 januari 2015

Tijdens het shoppen in Oberhausen vorige maand moesten we uiteraard ook even naar de DM waar ik onderandere weer heerlijke maskertjes kocht. Vorige keer kocht ik al de Happy days(?) limited edition en dit keer was er een LE met parelextract. Alleen de verpakking is al ontzettend mooi!

Zoals altijd, zijn het weer twee maskers in 1 verpakking. Allebei gesloten dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je de andere niet op tijd gebruikt. En dat voor nog niet eens 80 cent!

Wat beloofd dit masker?
Dit masker beloofd je een Welness beleving te geven en een extra oppepper tijdens de koudere dagen. De Sheabutter en het Tahitiaans zwarte parel extract herstellen het vochtbalans met een Exotische geur. Doordat het masker ook kalmeert is het bestemd voor de normale huid.

De substantie vind ik een beetje jammer, het lijkt gewoon op een doodnormale crème. Daar in tegen is de geur echt onwijs aangenaam. Als parels een geur hadden, dan was dit de geur. Heel subtiel en heel lief.. Snap je?

Iets geks aan dit masker is dat je 'm er niet af moet wassen. Alleen een beetje afvegen met een vochtig doekje. Ik gebruikte een makeup remover doekje, ook van Balea. Eerst merkte ik helemaal niets en dacht dat het masker niets gedaan zou hebben. Maar na 10 minuten voelde mijn huid héél erg lekker. Alsof ik mijn gezicht heerlijk heb ingesmeerd met dagcrème. Ook de geur ruik ik nog steeds.

Dit masker krijgt van mij een dikke 10!
Tip: Als je een vette huid heb, gebruik dit masker dan vooral niet aangezien het een soort laagje achter laat. Een echte aanrader dus voor de droge huid!
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

19 opmerkingen:

 1. Lijkt me een leuk maskertje! Ik kan me de geur wel inbeelden denk ik mmmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik heb nog nooit wat geprobeerd van Balea, maar ben erg benieuwd ernaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ja nu weet ik zeker dat ik deze zometeen ga gebruiken! Vond de verpakking ook al zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig dat je dit masker niet hoeft af te wassen, moet je ook maar net lezen in het Duits ehmm misschien moet ik mijn pakjes op een soort van manier ook maar even lezen. De verpakking is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit :-D Lijkt me heerlijk.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, alleen al voor de verpakking zou ik het willen kopen, maar het lijkt mij een goed masker te zijn ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de LE altijd heerlijk van Balea, de vorige keer had ik ook Happy days. De geur van dit masker lijkt me echt heerlijk, ik snap wel wat je bedoelt met een geur van parels. Helaas is dit masker denk ik niet zo geschikt voor mij omdat ik een vrij vettige huid heb. Maar het lijkt me voor de droge huid wel een heerlijk masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Lijkt mij juist heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met mijn droge huidje zou ik dit masker wel goed kunnen gebruiken! Wat vreemd dat je het masker niet moet afspoelen, maar misschien is dat wel net handiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me een heel fijn maskertje, hij ziet er al prachtig uit! Hele mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een bijzonder masker, dat de werking iets later pas kwam. Hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ahh goed dat je dat laatste advies ook geeft haha! Anders had mijn vette huid er niet blij van geworden denk ik, lol. Super leuk artikel weer meid! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vrees dat mijn huid hier net wat te vet voor is!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze lijkt me heel fijn! Mooie foto's trouwens ♥ X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waarom heb ik deze niet gezien :O Was goed geweest voor mijn droge huidje!

  BeantwoordenVerwijderen