Labello Vanilla & Macadamia Lip Butter

donderdag 22 januari 2015

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over de Lip Butter van Nivea waarin ik in de comments een paar keer een andere aangeraden kreeg. Met mijn blonde hoofd dacht ik dat ik die kocht, maar eenmaal thuis zag ik dat deze van Labello was. Oh well.. Ook vast niks mis mee!

Deze lip Butter zit zoals die van Nivea ook in een tinnetje. Ik heb daar altijd ruzie mee, maar deze sloeg alles. Daar gingen mijn pas gelakte nagels. Grr! Daar moeten ze echt iets op verzinnen, zoals die tinnetjes van Purol bijvoorbeeld. De geur is heel aangenaam. Ik ben dol op de geur van vanille maar vind wel vaak dat het overheerst. Bij deze lip butter is dat niet van toepassing en is het gewoon subtiel aanwezig.
 
De substantie is lekker dik maar niet zo dik dat je het voelt zitten. Het uitsmeren gaat heel makkelijk en voelt prettig aan. De butter laat een beetje een parelmoer achtig kleurtje achter wat ik niet had zien aankomen maar wat ik zeker niet erg vind.
 
Ondanks dat ik deze verkeerd kocht, ben ik er heel erg blij mee. Ik denk zelfs dat ie het plekje vervangt met de lipbutter die nu naast mijn bed ligt.
 
Wist jij dat labello ook lip butters had?
(ik niet)
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

26 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook gehad, vond hem zo fijn! en hij ruikt heeerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke omdergrond op je foto's! Ik vind het erg fijn spul :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk artikel! Ik ken deze variant nog niet, toch eens een keer proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig, parelmoer had ik echt niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha een geluk bij een ongeluk dus! Lijkt me een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is vast in duitsland gekocht? Haha. Labello en nivea zijn van hetzelfde merk, alleen in duitsland staat er labello op de lipbutters, in nederland nivea :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee echt? Is inderdaad in Duitsland gekocht dus dat moet het inderdaad wel zijn.. Slim!

   Verwijderen
 7. wat een leuk artikel om te lezen en je fotos zijn erg leuk van het blikje zo op die ondergrond, het ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat grappig want deze is er volgens mij wel van Nivea .. Lijkt er heel erg op! Lijkt me een hele fijne lipbalsem (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, grappig dat je toevallig een foute koopt, maar die toch fijn is! Mooi meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat heb ik soms ook voor, dat ik het verkeerde koop, hahah! Ik wist niet dat Labello ook lip butters verkocht. Deze klinkt wel goed, leuk dat hij een parelmoeren kleur afgeeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die tinnetjes, heb ik ook altijd ruzie mee! Klinkt wel als een fijn product, nog fijner in de vorm van een stick hihi

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een SUPERGAVE foto's!! Leuk artikel ook weer! Ik hou van smeersels op mijn lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. de sticks van labello werken bij mij niet meer zo goed :( ben wel erg benieuwd naar deze lijkt me heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ken de lipbutters van labello heb er ook 1. Ik vind de verpakking alleen lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh die tinnetjes ook! Heel vervelend haha. De geur lijkt me heel erg lekker vooral omdat de vanille niet zo overheerst

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze is zo fijn! Ik heb m ook (waar zal ik die nou gekocht hebben, lol) maar echt enorm blij mee! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik had er wel al eens wat van gelezen, en aangezien ik echt wel een vanille lover ben moet ik eens opzoek naar deze! En jaaa, die potje! Ik irriteer me er ook zo aan! Ik dacht dat ik de enige was die er wat struggles mee had..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een geluk bij een ongeluk dat je deze kocht, haha. Hij klinkt heel fijn! Mooie foto's ook :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zie dat iemand me voor is met de uitleg dat Nivea en Labello van eenzelfde fabrikant zijn (Beiersdorf). Het is precies hetzelfde product met een andere merknaam erop - in dit geval dan, ik bedoel niet dat alle Nivea producten hetzelfde zijn als Labello. Maar de Labello butters kun je in Nederland ook gewoon kopen bij de Etos. En de Nivea varianten bij de Kruidvat. Voor degenen die echt 1 van de twee merken ambiëren hahah. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen