Lipcote Lipstick Sealer

dinsdag 13 januari 2015

Met een topcoat voor de nagels zijn we allemaal wel bekend, maar een topcoat voor de lippen was voor mij toch wel even wat anders.. Zelf had ik er nog nooit van gehoord. Deze zat in het pakket dat ik had gewonnen en was gelijk erg benieuwd! ''Give your lipstick staying power''

 De beschrijving is erg simpel. Breng je lipstick naar keuze aan, daarna een laagje van de lipcote, voel dat het werkt & laat je lippen even van elkaar. Tada, zo blijft je lipstick uren zitten! Voor de zekerheid kun je het testen op je pols, maar dat liet ik achterwegen.

De lipcote kan je heel gemakkelijk aanbrengen met een nagellak kwastje. Wel knoei je hier snel mee dus ik hoopte al dat het mijn lipstick niet zou uitsmeren. De geur was nogal chemisch, maar ach, dat is topcoat voor de nagels ook.

Heel slecht, maar ik weet niet meer welke lipstick ik heb gebruikt. Ja één van Essence dat is alles wat ik nog weet. Ik deed mijn lipstick, wachtte even en deed daarna de lipcote erop. Toen begon het, de tinteling.. aangenaam.. grappig.. Oké NIET meer grappig. Precies op het punt dat ik dacht dat ik het niet meer zou uithouden hield de prikkeling op. Het had niet langer moeten duren. Deze lipstick blijft normaal uiterlijk 3 uur zitten.. Maar met de lipcote... Helaas, ook gewoon uiterlijk 3 uur. Ook vervaagde de lipcote mijn lipstick en maakte het de kleur een stuk minder intens. Bummer!

 
 Omdat ik dit product gewonnen heb, heb ik geen idee waar dit te krijgen is.
Wel is er de website www.lipcote.com waar je deze kunt bestellen voor 4 pond

Was jij al bekend met een topcoat voor de lippen?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

32 opmerkingen:

 1. Aah wat jammer, het had zo mooi kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof, ik wist niet dat het bestond! Maar jammer dat je lipstick niet langer blijft zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een domper. Was ook al een 'apart' product. Dat tintelen heb je wel vaak met die lipglosses die je lippen voller maken. Heel raar dat het bij dit product ook gebeurt en zo'n pijn doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie selfie hihi, oke daar gaat het niet om maar wilde het toch even zeggen (: het product idee is erg leuk alleen erg jammer dat het niks toevoegd. Behalve een pijn gevoel geven haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het product niet werkt! Het had wel heel handig geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende dit product nog niet, maar ik heb er zo'n hekel aan als producten gaan tintelen haha. Dan haal ik het er het liefst gelijk af!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig, een topcoat voor lippen! Alleen jammer van het tintelen, dat vind ik nooit zo fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat raar zeg, vooral door de chemische geur zou ik het al niet op doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat ie voor jou niet echt werkt! Ik heb hem nog in de kast liggen om te testen en ben nu toch wel benieuwd naar wat ie bij mij doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ook super benieuwd! Misschien doe ik wel iets fout haha

   Verwijderen
 10. Wat jammer dat het niet echt werkt. Het had echt een super fijn product kunnen zijn wanneer het de houdbaarheid van de lipstick langer maakte.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat het niet goed werkt, was echt een uitkomst geweest anders! En wat is je blog mooi geworden, je hebt dingen veranderd ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een bummer zeg. Doe mij maar de Prep + Prime Lip van Mac

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat balen dat hij je zo tegenvalt. Zelf heb ik de Prep + Prime lip van MAC, geweldig product! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat zo'n nieuw product dan weer niet werkt! wel fijn dat je zo eerlijk bent in je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer dat die zo tegenvalt! Het idee ervan vond ik namelijk wel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat jammer zeg! Ik heb zelf ook een soort balm gekocht en die zorgt er wel echt voor dat je lipstick langer houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat jammer dat hij niet goed werkt! Vervelend ook dat je lippen zo gingen prikken! Ik had dat ook een keer bij een gloss die ik heb getest en die heb ik sindsdien nooit meer gedragen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hm lijkt me niks! Een keer een lipgloss van Hema gehad die zo pijn deed. Is echt niet leuk op je lippen. Volgens mij verdwijnt deze zo je kast in haha

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik was er nog niet mee bekend, maar als ik jouw mening zo hoor is het ook niet echt een goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer dat het product je niet zo goed bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Spijtig dat het product zijn werking niet goed doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jammer dat hij niet goed werkte, maar dan nog had ik hem vanwege de heftige tintelingen toch maar niet aangeschaft. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jammer dat hij niet goed werkte! Toch lijkt zoiets me sowieso niet fijn, ook als hij wel goed werkte. Een chemisch geurend iets op je lippen smeren? Doe ik liever op mn nagels haha! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oef klinkt niet zo goed. Niet enkel het resultaat lijkt dan niet zo goed te zijn maar de tinteling lijkt me ook niet bepaald fijn... Deze zal ik niet zo snel kopen moest ik hem tegenkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk om dit te lezen, ik kon wel een soortgelijk product, alleen niet van dit merk...Art deco heeft het ook in hun assortiment, en het heet daar Magix fix, het is te bestellen via de website van Douglas..Ik heb er ook eens iets over geschreven, die van Art deco en deze lijken op het gebied van verpakking op elkaar. Maar ook die heeft een tinteling die niet erg fijn is...balen, want je krijgt er erg droge lippen van bij dagelijks gebruik en dan ben je ook weer niet blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het lijkt me niet echt prettig om een chemisch ruikend spulletje op je lippen te smeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Jammer dat het zo tintelt en totaal niet werkt :( Lijkt me juist heel handig, als het werkt..

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ah nee, pijn is niets... Had eens een lipgloss en die prikte ook zo erg dat het echt pijn deed! Jammer dat het niets is... Had heel handig kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen