Lush Bubblegum Lipscrub review

zondag 11 januari 2015

Ik heb het officieel gehad met de kou. Als we dan toch geen sneeuw krijgen, laat dan die kou ook maar weg. Mijn haar, mijn huid én mijn lippen zijn er net zo klaar mee als ik. Toch moeten we het er voorlopig mee doen en kunnen we het onszelf maar beter makkelijk maken. Een lipscrub is al een mega redder in nood!

Iedereen is bekend met de lipscrub van Lush, dat weet ik zeker. Echter was ik zelf te gierig om dit potje voor mijzelf te kopen. Maar toen ik 'm dan eindelijk eens kreeg in het Sweetest Thing pakket was ik erg blij!

Lush zegt over deze variant ''als roze een smaak zou hebben, zou dit het zijn'' en daar ben ik het helemaal mee eens. De smaak is net zo zoet als hoe het er uit zit. Persoonlijk houd ik enorm van zoet en vind daarom de geur ook heerlijk! De scrub is heel simpel, met suiker, olie en wat kleur en smaakstof.

De lipscrub is, hoe kan het ook anders, te koop bij Lush voor €9,95 per potje en is verkrijgbaar in meerdere varianten.
 

Wat vind jij van de lipscrubs van Lush? 

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

33 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit de lipscrubs van Lush geprobeerd, maar ze lijken me heel fijn! Ik denk dat ik de smaak ook erg lekker zou vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf vind ik 'm wel iets te zoet om 'er af te likken' maar verder is de smaak inderdaad heerlijk!

   Verwijderen
 2. Ik heb deze ook gehad, en heb nu de Popcorn lipscrub. Ik vind ze wel fijn maar wat je zegt: zo simpel dat je het ook gewoon zelf kunt maken met wat suiker haha! Dus dat gierige van je snap ik wel lol. Als mijn lipscrub nu op is koop ik ook geen nieuwe meer. De budget varianten van het scrubben zijn net zo goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah oh gelukkig ben ik daar in niet alleen!

   Verwijderen
 3. Ik heb precies dezelfde! Hij is zo fijn en zó lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt te gierig om dit voor tien euro te kopen, ik weet dat je er lang mee kunt doet en dat je het een jaar mag gebruiken maar oh oh ik vind tien euro redelijk duur. Wel vind ik het een mega fijn product, fijne review! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond hem altijd te duur, maar heb hem toch eens gekocht en die €10 ben ik allang weer vergeten, ik vind het fijn spul :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook nog altijd en vind hem superlekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er uit om op te vreten!! Hahaha, als je op dieet bent ziet alles er uit om op te eten!
  Leuk stukje weer Rebec.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ijkt me een hele fijne lipscrub! Ik heb het ook alweer helemaal gehad met die vervelende kou.. Op naar de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze is zo fijn! Alleen vind ik de geur iets te overweldigend x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb er al vaak over gehoord, maar stiekem vind ik de prijs net iets te hoog om hem zelf te kopen. Ik ga hem denk ik voor mijn verjaardag vragen. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil deze ook! Ik heb hem vaak gezien op blogs, maar de prijs vind ik net iets te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik wil deze ook hebben ♥ heb sinds kort de santa's lipscrub van de lush en sindsdien ben ik om xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Grappig, ik zag deze lipscrub onlangs nog. Ik heb het echter nog nooit geprobeerd. Ik ben verslaafd aan lippenbalsem waardoor mijn lippen niet echt een scrub nodig hebben.. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zelf nog geen producten van Lush geprobeerd, maar de producten lijken mij wel erg fijn. Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar deze lipscrub.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeetje wat lijkt me dit een heerlijke scrub! Ik herken het gierige wel hoor.. Het is niet bepaald goedkoop. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh hij ziet er inderdaad erg lekker en zoet uit! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik lees hier zoveel goede verhalen over en nu weer! Word toch eens tijd dat ik hem ook ga proberen x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze variant lijkt mij ook wel lekker om te proberen (heb de mint variant) x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lekker is ie he! Ik heb zelf de mint ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh ben heel benieuwd naar de mint variant!

   Verwijderen
 20. De lipscrubs lijken mij erg fijn, maar ik vind ze wel heel prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb santa toevallig net opgesmeerd,ik hou van die lipscrub! Deze geur vind ik gewoon echt niet chill, maar de werking zal vast hetzelfde zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Santa had ik ook nog erg graag willen scoren! leek me ook een hele fijne geur!

   Verwijderen
 22. Heel eerlijk gezegd heb ik dit soort lipscrubs nog nooit gebruikt want ik ben zo een geluksvogeltje wat zelden schrale lippen of velletjes heeft...het klinkt prima, maar van de prijs,word ik niet echt heel vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze lijkt me zo fijn! Ik vind hem alleen wat prijzig voor een simpele lipscrub, dan gebruik ik onder de douche wel gewoon mijn gezichtsscrub :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ken lush helemaal niet, ga ik zeker eens proberen. Ik heb namelijk nog niet de beste libscrup gevonden voor mijn lippen. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb er ooit eentje getest op zo'n VIP avond. Vond het heel fijn, maar ik vind het zijn prijs niet waard. Heb er eentje zelf gemaakt (de ingrediënten vind je nl zo in de kast, zonder de smaak- en kleurstof uiteraard)

  BeantwoordenVerwijderen