P2 Sand Style Polish ♥ Strict, Classy & Pretty

dinsdag 20 januari 2015

De Award voor lastigste nagellak om op de foto te zetten gaat naar deze p2 nagellakjes! Deze 3 leuke lakjes hebben een ''sand effect'' en ik dacht dat is wel leuk om te reviewen! Alleen dat was zo makkelijk nog niet.

Strict - Classy - Pretty

De lakjes zijn van p2, wat naar mijn weten alleen nog te koop is in Duitsland. De kleurtjes trokken gelijk mijn aandacht en aangezien ik nog niets had wat zorgde voor een zand effect. Nam ik er drie mee. Helaas komt het effect totaal niet over op de foto's.. Maar ik heb mijn best gedaan.

Strict - Deze kleur was nog het makkelijkst op de foto te zetten. Maar toch vind ik dat je het zand effect in het echt minder ziet dan op de foto. Normaal zou je denken dat het andersom is. De kleur is prachtig. Zilver met paars en een echte eyecatcher. Er zitten een paar grovere glitters tussen die je heel mooi ziet glinsteren in het licht.

Classy - Ondanks dat dit lakje het viest over komt op de foto, is dit echt mijn favoriet. De naam klopt, het is een Classy kleurtje. Mooi zwart, die best een beetje matte opdroogt. Daar in zitten allerlei kleurtjes glitter die je licht op de foto ziet. Heel. Erg. Mooi!

Pretty - Een heel lief, licht roze lakje. Daar waar de andere twee lakjes genoeg hadden aan 1 laagje, had deze er wel echt twee nodig. Het is een mooi licht, beetje oud roze kleur met daarin zilveren glitters. Waarbij sommige lekker chunky zijn. Deze draag ik op dit moment ook, en als ik zo naar mijn nagels kijk, kan ik niet stoppen met kijken. Súper jammer dat je dit niet ziet op de foto's!

Ondanks dat de foto's niet om te gillen zijn, hoop ik dat jullie toch een beetje een beeld hebben gekregen van deze leuke lakjes. Wat ik heel fijn vind, is dat deze lakjes niet persé voelt zitten op je nagels. Oké.. wel wat meer dan normale lakjes maar ik had het veel erger verwacht.
Deze lakjes zijn (volgens mij) €1,95 per stuk en dat is een erg mooie prijs.

Wat vind jij van Sand Style lakjes?
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi


Liefs,
Rebecca


19 opmerkingen:

 1. Classy vind ik echt pretty. Oops, ik volgde jou nog niet via Bloglovin! Nu wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ze zijn stuk voor stuk ontzettend mooi. Maar de laatste is toch wel mijn favoriet vanwege het lieve zacht roze kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze alle 3 er mooi uitzien en het op de foto nemen is toch nog goed gelukt. Ik ken het merk persoonlijk niet maar lees er vaak wel goede reviews over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De laatste is super. Heel jammer dat het in NL niet verkrijgbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet zo van sand style, maar ik vind de kleurtjes wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren, ik vind Classy echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze alle drie mooi! Toch is de laatste mijn favoriete kleur<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow die zijn mooi!! Die kan ik straks weer volop gebruiken, mag weer zodra ik weer verplicht "thuis" zit!
  Alle kleuren zijn mooi, maar die 1ste het allermooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie lakjes, ik heb een groen kleurtje hiervan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleurtjes! Ik vind het effect ook heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben echt verliefd op deze lakjes! Mijn review van 1 hiervan komt morgen online haha! Alleen ziet die er bij mij zoo anders uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleurtjes, maar ik ben niet echt fan van het 'zand' effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw i love them! Pretty is wel echt het prettiest haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi! Vooral de eerste kleur :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat tweede lakje is echt prachtig! Ik draag liever wat donkerdere kleuren dan zo felle, dus deze valt wel in de smaak bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooie pakjes ♥ de mooiste van deze 3 vind ik toch wel pretty xx

  BeantwoordenVerwijderen