What's in my (sport)bag?

donderdag 1 januari 2015

Sinds een paar dagen ben ik weer gaan sporten, althans, een poging tot. Want met 6 dagen werk in de week en weinig slaap is het nog best lastig om de motivatie te vinden. Toch leek het me leuk om te laten zien wat ik standaard mee neem. Misschien heb je er wat aan, of misschien tips wat je bij mij mist en wat ik dus echt mee zou moeten nemen..

Als aller eerst natuurlijk de tas zelf, zorg ervoor dat er genoeg in past en ook stevig is. Deze kreeg ik van mijn ouders voor de kerst en komt van de Hema. Er past behoorlijk veel in en ook zit er een apart vakje in voor bijvoorbeeld sleutels of telefoon.
 
Dan natuurlijk het geen wat je aan doet .. Persoonlijk vind ik het niet héél belangrijk wat ik aan heb. Zolang de broek maar lekker zit en het shirt wijd is. Op de foto zijn 2 van mijn favoriete 'yoga pants' van Victoria's Secret. De bovenste kocht ik afgelopen zomer in L.A. en de onderste kocht ik 2 jaar geleden via Ebay. Wat trouwens echt een aanrader is. Het shirt kocht ik ook bij Victoria's Secret afgelopen zomer. Een heel fijn groot shirt, waarvan de tekst toch niet te lezen is als je 'm eenmaal aan hebt.
 
'Vroeger' sportte ik gewoon op mijn vans of all stars maar sinds ik geïnvesteerd heb in goeie schoenen merk ik pas hoe slecht dat was. Laat je in een sportzaak goed informeren in de types die er zijn. Die van mij kocht ik bij Perry Sport en gaan nu al twee jaar mee. En wat bijna net zo belangrijk is, is water! Neem altijd een flesje mee (of net als ik een mega fles) Deze is wederom van Victoria's Secret.
 
Verder ben ik echt iemand die niet kan sporten zonder muziek. Hoe sneller de muziek hoe lekkerder het gaat. Vandaar dat mijn iPod en oordopjes niet mogen ontbreken. Luister hier naar ''what's your name girl'' .. 1 van mijn favorieten. Een handdoek is in de meeste sportscholen verplicht en wel zo hygiënisch. Tip: Als je make-up draagt naar de sportschool, neem dan geen wit handdoekje mee. Ook heb ik altijd iets van een banaan of eierkoek mee voor na het sporten.
 
En dan als laatst, de beauty producten. Uiteraard mag deodorant niet ontbreken, ondanks dat ik nooit echt stink vind ik het wel zo fijn om te gebruiken. Een bodysplash en/of bodylotion heb ik ook altijd mee. Maar wat ik misschien nog het belangrijkst vind, is een lippenbalsem. Omdat ik tijdens het hardlopen toch vaak met open mond adem (nee niet als een hijgende hond) drogen mijn lippen best snel uit. Deze lippenbalsem van Chicken Poop werkt super.

 
 Dat waren mijn gym essentials, alles wat ik mee zeul in mijn sport tas.
Mijn sport BH vond ik later terug in de mand van mijn hondje, vandaar dat ik die vergeten was op de foto te zetten. Ik gebruik de standaard modellen van Hunkemöller.

Neem jij ook zoveel mee naar de sportschool?
 als er nog wat ontbreekt hoor ik het graag

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
 Liefs,
Rebecca

33 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke tas! Ik zie niks wat er ontbreekt op het lijstje :) ik moet ook maar weer eens beginnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een complete tas, ik kan niets bedenken dat er nog bij zou moeten, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga vaak hardlopen, dus dan hoef ik geen tas mee te nemen. Maar heel veel dingen die jij gebruikt met sporten gebruik ik ook met het hardlopen, ik kan ook echt niet zonder muziek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee met hardlopen heb je juist zo min mogelijk nodig ^^

   Verwijderen
 4. Wat een leuke spullen heb jij als gym essentials! Die bidon is echt geweldig. Ik kan ook echt helemaal niets zonder muziek, haha. Ik vind het knap hoor als je dit zou kunnen combineren met zo veel werken! Ga ervoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spullen vooral die yoga pants zou ik nog graag willen en die tas is ook super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk om te zien wat je meeneemt ♥ die yogapants zijn mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit doet me eraan denken dat ik eigenlijk terug moet gaan sporten ;) ik vind de kledij en accessoires altijd zo leuk, mijn enige motivatie tot nu toe haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk om te lezen, zelf draag ik het liefst een strak shirt maar wel met een sport stofje. Ik kan niet zonder fles, lippenbalsem, deo en een heerlijke body splash. Ik neem zelf eigenlijk nooit muziek mee, ik heb dan ook vaak een zus die mee gaat en waarmee ik praat. De droge lippen tijdens het lopen of op de crosstrainer herken ik wel heel erg hoor hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh gelukkig! Dan ben ik dus niet de enige hihih. Ja jullie gaan gezellig samen. Dat is ook leuk! Alleen ik kan niet sporten en praten tegelijk. Dan word ik wel net als een hijgende hond..

   Verwijderen
 9. Leuk artikel, ik vind je nike's heel tof! Waar kan ik dat boekje terug vinden dat je gaat uitwerken? Ik ben wel benieuwd namelijk!! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn de "100 dingen die een vrouw eens in haar leven gedaan moet hebben" .. Boekje is te koop bij onder andere Bruna ^^

   Verwijderen
 10. Wat een mooie foto's! Ik neem ongeveer hetzelfde mee als jou. Ik sport ook het liefst in m'n Victoria's Secret leggings. Die zitten echt zo lekker! Leuke post xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik eigenlijk..... Sjuchtttt.....haast mottenballen in mijn tas moet gooien, ....wat ben ik aartslui geweest de laatste tijd...( schamerde schaam)
  gelukkig nieuwjaar..
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke spullen in je sporttas, hele mooie sportschoenen!

  Gelukkig nieuwjaar!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De lippenbalsem vergeet ik altijd, zo irritant die droge lippen... Standaard in m'n sporttas stoppen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Handig om te zien wat je allemaal mee neemt x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk om dit te zien! Ik kan ook echt niet zonder muziek tijdens het sporten, geeft toch net wat meer motivatie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om te zien! Ik vind je tas trouwens echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te zien! De sportschoenen zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke spullen neem je mee naar de sportschool!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te zien! Die lippenbalsem zit ook altijd standaard in mijn tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw meid, jij gaat sporten in stijl! Ik denk dat ik alle items van je sporttas wel wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke spullen! Ik neem niet zo veel mee haha.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk artikel!! En wat een super leuke tas!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh zo'n mooi gevulde tas zou ik ook moeten hebben om me zo te motiveren om meer te sporten! :)

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, wat een leuke outfit! Ook het drinkflesje vind ik cute :D Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ah victoria's secret, ik ben al zo vaak op die site geweest om er iets te kopen en dan had ik allemaal goedkope dingen in mijn winkelwagentje komt er nog super veel verzendkosten bij. Hier door Heb ik er nog niets van helaas :(

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen